Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 23333333333

czy moge zadać takie pyt. koledze

Polecane posty

Gość ona 23333333333

jest to raczej obiekt moich westchnień, spotykamy się choć rzadko to czuje ze mogłoby być coś z tego, tylko ze rozmawiamy tak na parwade dopiero jak sie spotkamy, smsy nie, tel nie, a jesli juz to sporadycznie, chciałabym się dowiedzieć co jemu w duszy gra i czy tak mogę o to zapytać " nie uważasz ze to dziwne, ze tu się spotykamy, bawimy się razem a otem gdy jesteśmy daleko w ogóle nie odzywamy się do siebie??

Gość ludzie na kafe mnie załamują
Spokojnie możesz zadać.

Gość Papatuli
Mysle, ze jestes niesmiala i cholernie niepewna siebie, ze pytasz o taki rzeczy :o moze cala konwersacje wspolnie ulozymy? :o

Gość ona 23333333333
włąsnie odwrotnie, jestem śmiała i mega pewna siebie, ale on chyba nie, a nie chce go wystrszayć...

Gość ona 23333333333
chodzi mi o to zeby poiwdezila , dlaczego tak jest, i pewnie wtdy okresli rodzaj naszej relacji...

Gość onaaaaaa23333333
up

dziwne to raczej...jak jest nieśmiały to raczej powinien być chętniejszy do pisania i rozmowy przez telefon niż tak w realu

Gość onaaa233333333333
no własnie nie ejst, jakos lepiej sie rozxiwa niż pisze nam, choc on zbyt wiele nie móiw, a jak cisz nastaje to sie dizwi ze ja nie mowie, bo ze mnie taka gadula hehe

Gość 3fr4rf
ja nie wiedzialbym o co ci chodzi jakbym dostal takie pytanie zreszta to glupie pytanie i pewnie bym glupio odpowiedzial bez namyslu, niekoniecznie zgodnie z tym co mysle baby lubia wszystko komplikowac pytaj konkretnie!

Gość BoCin
: O Jak nie jesteś głupia to go nie wystraszysz. Bądź sobą i się nie krępuj. Proponuj spotkania, itd, itd... a jak się dogadać nie możecie to... to mogę się tylko zaśmiać. :D