Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka z dylematem

Do mężatek:macie czasem ochotę na romans?

Polecane posty

Gość mężatka z dylematem

Jestem mężatką z 3,5 letnim stażem. O motylkach w brzuchu już dawno zapomniałam.Brakuje mi tego dreszczyku,tego uczucia podczas seksu.Z mężem to już rutyna bez polotu. Mam ochotę na romans,ale boję się,że będę żałować. A jak z tym u was?

Gość kordynwk jowizesk
My? zawsze

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa25
będziesz załowac, przed wszystkim bedziesz uwazala ze nic sie nie stanie, nikt sie nie dowie, bedzie ci dobrze z kochankiem....po fakcie zrozumiesz co zrobilas i bedzies musiala życ z klamstwem i zdrada. Przecież jak powiesz męzowi to mozesz go stracić. warto dla kilku chwil przekreslac cale malzenstwo?

Gość mężatka z dylematem
wiem,dlatego jeszcze tego nie zrobiłam

Gość jeszcze ja z radą
Po trzech i pół roku??? to jak ty chciałaś z nim spędzić życie? A w odpowiedzi na pytanie-nie,nie mam ochoty.15 lat po ślubie.

Gość mężatka z dylematem
mąż przestał o siebie dbać po ślubie,nawet przez tydzień się nie goli. po prostu przestał mnie pociągać,codziennie pije po 2,3 piwa,jest nieświeży a ja mam niecale 28 lat i chce jeszcze korzystać z życia!

Gość piekna laseczka
namawiam cie do romansu, ja kazdego faceta zdradzalam bo po 2 latach zwiazku zawsze wialo nbuda i mialam ochote na innych:P

Gość jeszcze ja z radą
No to mu pomóż, uświadom,że nie tędy droga.Weź se nakręć papiloty,włóż jakiś łach,wsadź peta w pomalowane na czarno zęby(pamiętaj o szczerym uśmiechu) i pół litra w rękę.W rozklapanych kapciach go powitaj w progu.Obiadu zero albo wedle fantazji coś co będzie pasować do twojego wizerunku.O,zupa może być o konsystencji gówna.Walnij ją na talerz dużą chochlą,skiepuj do talerza,postaw talerz przed nim.Odpal nowego kiepa,dymem mu pod nos.Pierdyknij setkę albo otwórz piwo i ze słowami-no stary,jaka jestem zmęczona,jak skończysz to podaj pilota i idź po browca zasiądź na jego fotelu.Koniecznie podrap się między nogami (czyli jak Ferdek Kiepski po jajkach)

Gość mężatka z dylematem
rozwód nie wchodzi w grę bo i dziecko i kredyt

Gość atari zwei
co ma dziecko i kredyt do rozwodu ?

Gość mężatka z dylematem
[zgłoś do usunięcia] atari zwei co ma dziecko i kredyt do rozwodu ? bardzo dużo. myślisz ,że chcę rozbijać dziecku rodzinę???

Gość lodziarz w zimie
no to masz dylemat. Cipka swędzi w mózgu pierze chłop nieświerzy, dziecko w kąpieli, o curwa co tu jeszcze dodać. Nic tylko się upić. Polej mała.:D

Gość no ale masz problem
niech śnieg odgarnie sprzed domu

Gość jeszcze ja z radą
Mówię ci,zrób taki numer jak napisałam wyżej.Raz na kilka lat warto wstrząsnąć związkiem nie uciekając się do drastycznych metod.Wiesz,że jeśli się wyda romans to kredyt nie ucierpi ale dziecko owszem? I wiedz,że taki schemat się lubi powtarzać.

Gość atari zwei
to jak nie chcesz DZIECKU "rozbijać rodziny" to żyj z nieświeżym dzikiem i módl się żeby nie odkrył kochanka. jeśli dojdzie do rozwodu z twojej winy niestety będziesz ten kredyt spłacać solidarnie z exmężem.

Gość mezatka-5letni staz
ja ma straszną ochotę od miesiąca na romans z koleżanką:O

Gość biedna....
... biedna jesteś kobieto... żal mi twojego potomstwa... a zrobisz jak będziesz chciała tylko nie zdziw się jak w którymś momencie to twój mąż znajdzie sobie kogoś i ciebie zostawi a na dowidzenia powie ci że miał ochote na romans i co? a tu okaże się że ona jest lepsza od ciebie... zamiast zadbać o wasz związek który tworzycie pomóc go na nowo odbudować to zajmujesz się tylko i wyłącznie swoją d...pą - EGOISTKA. i co w ramach walki z nudą rozbijesz komuś rodzinę??? bo masz ochotę na romans... żałosne... życze powodzenia...