Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyemancypowana

Powróżę z kart klasycznych.

Polecane posty

16:08 [zgłoś do usunięcia] Kasia Katarzynaaa Co widzisz w sprawach uczuciowych teraz i w przyszlosci ? Kasia 82.4.4. Kasiu, jest ktoś kto myśli o Tobie, na dzień dzisiejszy widać lekkie rozterki, ale widać też że jest ktoś kto Cię kocha i możliwy prezent od tej osoby. W przyszłości czekają Cię kłopoty przez Twoją lekkomyślność , ale będziesz mieć dobrą passe i to szczególnie w miłości więc wszystko się dobrze ułoży. Uważaj też na kobietę o blond włosach, może chciećCi sprawić problem.

Gość CocaColaa:p
Ania 08.07.96 Jak pojdzie mi w tym roku w szkole? :D

16:17 [zgłoś do usunięcia] Zaciekawiona0890 Mozesz mi powiedziec jak mi sie uloza spawy na uczelni i w pracy?? I co z moim facetem? Monika 14.081990 Pozdrawiam! ;* Moniko, widać skomplikowanie spraw urzędowych, czyli może być to też szkoła i praca i może Cię czekać poważna rozmowa, np. z szefem. W sprawach uczuciowych widać spełnienie zamiarów, mogą one być związane z mężczyzną, tutaj widać dobrą duszyczkę, może to właśnie ten facet.

16:25 [zgłoś do usunięcia] pytajacazciekawości witam co nadchodzący rok wniesie nowego do mojego życia kamila 09.11.1990 Kamilo, na samym początku roku może pojawić się osobą, której należy się wystrzegać, jest to zła osoba, oszust, ale ta karta też może oznaczać jakieś problemy.Ale zaraz obok jest też zakończenie kłopotów, więc wszystko się dobrze zakończy.Widać też imprezy, alkohol, możliwe też że z jakąś Twoją przyjaciółką . Wpadnie Ci też jakaś gotówka , dar pieniężny.

Gość hunniexderty
prosze.. czy mam szanse z nia byc do konca zycia? czy uda sie? maria 1.05.92

20:52 [zgłoś do usunięcia] Jakaś Jakośka jeśli się załapię to fajnie. agnieszka 14.08.77 Co mnie czeka w nowym roku? A konkretnie. W sferze uczuciowej. W sferze uczuciowej małe zawirowania, zmartwienia. Ale wszystko się uspokoi, widać też jakąś wiadomość i dziecko, możliwe zajście w ciążę. Widać też spełnienie planów.

Gość załamanażyciem
Aneta 76.10.06 Czy i kiedy skończy się nasz rodzinny dramaT Proszę...

21:02 [zgłoś do usunięcia] szkirra Witaj, juz teraz zadam pytanie i będę czekać na odpowedz: Czy w końcu zakocham się z wzajemnością? czy będzie to w 2011? a jak karty tego nie pokazują to w jakich okolicznosciach go poznam, lub jak wygląda? Dominika 7.7.87 Słońce, masz piękny rozkład kart na przyszły rok. Widać miłość , spełnienie planów z mężczyzną. Widać też dwoje wielbicieli. Jeden starszy, drugi rówieśnik Jest też koło Ciebie życzliwy człowiek, może to być mężczyzna z rodziny czy też znajomych. W przyszłym roku odniesiesz też jakiś sukces, to wszystko może być związane z uczuciami , miłością. Naprawdę świetny układ:)

Gość niewierząca ale.....
hhhhhhhfffffffffffffffffff

Gość oooooonnnnnnnaaaaaa
elwira 18.02.1992 jak ułoży się moje życie w przyszłym roku?

Gość darrrrrrrrr
daria 16.05.1983 czy ten który często mi się śni myśli o mnie i jak mnie postrzega?muszę to wiedzieć w końcu

22:31 [zgłoś do usunięcia] kalaakaa ewa 16.04.87 bartosz10.12.84 jak nasze małżeństwo? jak nasze sprawy finansowe? ile będziemy mieli dzieci i jakiej płci... W uczuciach wszystko dobrze, widać zauroczenie, kochającego partnera. Natomiast jeśli chodzi o dzieci to niestety w przyszłym roku nie widzę zajścia w ciąże, nie widzę w kartach dziecka. Sprawy finansowe - stabilizacja, jeśli macie aktualnie jakieś małe problemy to w przyszłym roku wszystko się ustabilizuje, jeśli nie macie, to również wszystko będzie dobrze. Widać również przypływ gotówki.

22:31 [zgłoś do usunięcia] ania 10.06.85 uczucia i finanse W uczuciach niewielkie zmartwienia, ale też możliwe oddalenie, spwodowane przez kobietę, która może planować coś podstępnego. W finansach wszystko dobrze, możliwe nawet otrzymać jakąś podwyżkę, jakieś pieniądze. Dobry rok pod względem finansów.

22:34 [zgłoś do usunięcia] doooo for lovee. Kamila 22,12,1993 Czy osoba na której mi zależy w ogóle jest mną zainteresowana ? W miłości widać łzy, nieszczęście spowodowane jakąś wiadomością, może Cie też czekać poważna rozmowa, ale po tej rozmowie osiągniesz duchowy spokój. Widać też młodego mężczyznę, który sprawi , że będziesz w końcu prawdziwie szczęśliwa. Masz przy sobie też osobę, która bardzo dobrze Ci życzy i pomoże Ci we wszelakich problemach

Gość ivookknaa
to ja tez poprosze -iwona 13.11.1984-czy uda nam sie rozpocząć budowę w przyszłym roku? i co z moim zdrowiem? aha i czy bede jeszcze miałą dziecko? z góry dzieki

22:58 [zgłoś do usunięcia] czy spotkam tego jedynego? czy będzie to ktoś z moich znajomych? Anna 22031989 Jest nadzieja na lepsze, ale też masz kochana taki układ , który wskazuje na początek kłotni i złośliwości. Czeka Cie podróż, impreza na którą udasz się z jakąś znajomą. Pojawia się też młody mężczyzną, który okaże Ci dużo uczuć i będzie Cię prawdziwie kochać. Widać też spełnienie życzeń i wszelkich planów. Możesz mieć problemy związane ze sprawami urzędowymi, uważaj na oszustów, ukazuje się też karta która może oznaczać nieszczęście. Pomoże Ci tutaj życzliwy mężczyzna, może to być partner lub znajomy.

00:47 [zgłoś do usunięcia] irene-reaktywacja wyemancypowana jestem kamila, 22 12 1982-i pytalam czy dostane prace w bibliotece? mam 28 lat nie 17 Nie zdążyłam chyba jeszcze odpowiedzieć na Twoje pytanie i nie rozumiem dlaczego mówisz , że masz 28 lat, a nie 17. Czy to jest jakaś aluzja?

Gość dziękuję bardzo :):)
Anna.

22:34 [zgłoś do usunięcia] doooo for lovee. Kamila 22,12,1993 Czy osoba na której mi zależy w ogóle jest mną zainteresowana ? W miłości widać łzy, nieszczęście spowodowane jakąś wiadomością, może Cie też czekać poważna rozmowa, ale po tej rozmowie osiągniesz duchowy spokój. Widać też młodego mężczyznę, który sprawi , że będziesz w końcu prawdziwie szczęśliwa. Masz przy sobie też osobę, która bardzo dobrze Ci życzy i pomoże Ci we wszelakich problemach :) zobacz, wpisalas moją date urodzenia bez roku,moje imie i 1993:D i nie te pytanie

Gość Adrian 04 02 1992
Witam. Mam na imie Adrian data urodzenia 4 luty 1992. Pytanie: o sfere uczuciową. z kim powinienem się związać. Czy jest jakas zakochan we mnie dziewczyna??

22:58 [zgłoś do usunięcia] dfkjsghgfsg Rafał 11.09.1978 Kasia 23.03.1988 Czy zwiazek ma jakas przyszlosc Czeka Cię jakaś niespodzianka od partnera. Tutak widzę w układzie dobre relacje jeśli chodzi o przyszły rok. W partnerstwie można liczyć na szczerość jeśli chodzi o uczucia.Układ dobry, także jak najbardziej związek masz przyszłość.

Gość atakajedna
Proszę powiedz mi kiedy skończę pisać doktorat...

23:04 [zgłoś do usunięcia] wspolnie przez zycie?? Ola 28.09.1985Łukasz 17.11.1982 Poprostu co nas czeka w zyciu Tutaj przy partnerze widzę kobietę , która może prowadzić tajemne gry, czy też jakieś podstępy .Są plotki, nieporozumienia. Jest też możliwe oddalenie między wami, są też zmartwienia. Pojawia się tutaj, tzw, dobra duszyczka, która sprawi , że wszystko między wami się dobrze ułoży i wszystko sobie wyjaśnicie

Gość atakajedna
agnieszka 26.03.1984 (pytanie o doktorat)

Gość Kasia Katarzynaaa
Co widzisz w sprawach uczuciowych teraz i w przyszlosci ? Kasia 82.4.4. Kasiu, jest ktoś kto myśli o Tobie, na dzień dzisiejszy widać lekkie rozterki, ale widać też że jest ktoś kto Cię kocha i możliwy prezent od tej osoby. W przyszłości czekają Cię kłopoty przez Twoją lekkomyślność , ale będziesz mieć dobrą passe i to szczególnie w miłości więc wszystko się dobrze ułoży. Uważaj też na kobietę o blond włosach, może chciećCi sprawić problem. Dziekuje za wrozbe ale czy mozesz mi jesszcze odpowiedziec na ostatnie moje pytanie : czy dojdzie w przyszlosci do slubu z moim partnerem (czyli z ta osoba o ktorej pisalas ze mnie kocha ) . Bardzo Cie prosze postaw jeszcze na to czy bedziemy malzenstwem . Pozdrawiam serdecznie :-)