Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyemancypowana

Powróżę z kart klasycznych.

Polecane posty

Gość habruszek222
marta 29.07.1990 ciezkierozstanie za mna, jak sie to wszystko potoczy?

23:29 [zgłoś do usunięcia] rybka bałtycka Kochana-prosze powroz... czy pewien facet, do ktorego wzdycham bardzo dlugo ( K. 13.07.1987), znalazl sobie kogos? Odpuscil sobie mnie? z pewnych powodow nie moglibysmy byc razem i nie wiem, czy bedziemy, a to spedza mi sen z powiek bo ja sie bardzo zauroczylam, nie wiem moze nawet cos wiecej. prosze napisz, bede czekac druga sprawa: czy, a jesli tak to kiedy odejde os swojego obecnego mezczyzny? R. 17.06.1987 Ja: Basia, 11.11.1987 Przepraszam, ze podaje tylko inicjaly imion. Basiu kochana, no układ kart pokazał koło młodej kobiety dwóch facetów. Tutaj widać poważną rozmowę, widać też łzy i nieszczęście obok młodego mężczyzny, bardzo możliwe rozstanie, ale wszystkie kłopoty, rozterki radośnie się zakończą. Bardzo duża możliwość zmiany partnera. Odwrócą się wszystkie zmartwienia i osiągniesz duchowy spokój.

Gość rybka bałtycka
23:29 [zgłoś do usunięcia] rybka bałtycka Kochana-prosze powroz... czy pewien facet, do ktorego wzdycham bardzo dlugo ( K. 13.07.1987), znalazl sobie kogos? Odpuscil sobie mnie? z pewnych powodow nie moglibysmy byc razem i nie wiem, czy bedziemy, a to spedza mi sen z powiek bo ja sie bardzo zauroczylam, nie wiem moze nawet cos wiecej. prosze napisz, bede czekac druga sprawa: czy, a jesli tak to kiedy odejde os swojego obecnego mezczyzny? R. 17.06.1987 Ja: Basia, 11.11.1987 Przepraszam, ze podaje tylko inicjaly imion. Basiu kochana, no układ kart pokazał koło młodej kobiety dwóch facetów. Tutaj widać poważną rozmowę, widać też łzy i nieszczęście obok młodego mężczyzny, bardzo możliwe rozstanie, ale wszystkie kłopoty, rozterki radośnie się zakończą. Bardzo duża możliwość zmiany partnera. Odwrócą się wszystkie zmartwienia i osiągniesz duchowy spokój. Dziekuje! jestes bardzo bardzo kochana:) zycze Ci wiele wspanialych chwil w Nowym Roku:)

23:32 [zgłoś do usunięcia] Martyna 14.11.1991 Dziękuje trochę mnie to uspokiło a jeszcze jakbys sprawdziła czyy studniówka mi sie uda i jak pójdą mi matury?? i czy bede szczęśliwa w najblizszym czasie?? wiem ze dużo chce wiedzieć, jeśli to problem to omiń moój wpis Szczęście jak najbardziej tak, układ jest dobry. W szkole nie widać , żadnych problemów, stabilizacja. Nie będziesz miała żadnych zmartwień :)

Gość Ksiegowa Zosia1983
Co mnie w zyciu czeka? Adrianna 27.07.1983 prosze powroz mi. Dziekuje.

Basiu dziękuję i również z całego serduszka życzę Ci jak najlepiej, abyś w końcu osiągnęła to czego pragniesz, w kartach było widać, że wszystko się ułoży i mam nadzieję , że tak będzie:) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego Słońce :) 🌼

Wszystkim bardzo dziękuję za te miłe słowa, to dla mnie ogromna radość kiedy mogę komuś w jakiś sposób pomóc:) Zrobię sobie herbatkę i będę dalej kontynuować rozkładanie kart dla Was:)

23:36 [zgłoś do usunięcia] Joanna 01.11.1983 Kiedy znajdę pracę? W kartach ukazuje się wybawienie sięz kłopotów finansowych, poprawa finansów w przyszłym roku, możliwe zdobycie intresującej pracy na przełomie czerwca

23:38 [zgłoś do usunięcia] CocaColaa:p Ania 08.07.96 Jak pojdzie mi w tym roku w szkole? Tutaj widzę powodzenia w szkole, może być okres gdzie zwątpisz w swoje możliwości ale wszystko się dobrze ułoży. Rok uznasz za udany

Gość Joanna 01.11.1983
23:36 [zgłoś do usunięcia] Joanna 01.11.1983 Kiedy znajdę pracę? W kartach ukazuje się wybawienie sięz kłopotów finansowych, poprawa finansów w przyszłym roku, możliwe zdobycie intresującej pracy na przełomie czerwca Dziekuję bardzo za wróżbę 🌼

00:02 [zgłoś do usunięcia] hunniexderty prosze.. czy mam szanse z nia byc do konca zycia? czy uda sie? maria 1.05.92 Masz świetny rozkład kart, jest tutaj dobra passa w miłości, jest kochający partner , są dobre wieści. Tutaj partner dużo myśli o Tobie. Mogą być małe sprzeczki, ale dobrze się wszystko zakończy.

Gość hunniexderty
dziękuję, wiesz ze nawet jesli to nie jest pelna prawda, cholernie mi pomogłaś? tak bardzo milo jest slyszec takie wiesci. jestes kochana :***

00:16 [zgłoś do usunięcia] załamanażyciem neti76@tlen.pl'; Aneta 76.10.06 Czy i kiedy skończy się nasz rodzinny dramaT Proszę... Anetko, wszystko się dobrze ułoży, masz bardzo dobry rozkład kart na przyszły rok. Widać spełnienie planów i życzeń , wszystko co "naj", trimf i sukces i jest to przy karcie oznaczającej dom i rodzinie. Jest też karta która oznacza odwrócenie się wszelkich smutków. Możliwa podróż, która spowoduje że rozluźnisz się emocjonalnie. Masz też wybawienie się z kłopotów materialnych, przypływ gotówki. Naprawdę świetny układ

00:24 [zgłoś do usunięcia] oooooonnnnnnnaaaaaa elwira 18.02.1992 jak ułoży się moje życie w przyszłym roku? Możliwe ttuaj dodatkowe zajęcie, który sprawi , że osiagniesz stabilizacje materialną, możliwy też wyjazd,obcy dom i ten wyjazd może być związany właśnie ze sprawami zawodowymi. Jest też młody meżczyzna, który otworzy Ci szansę na lepszą przyszłość i nadzieję na lepsze.Jest tutaj także niespodzianka i interesująca przyszłość

00:24 [zgłoś do usunięcia] darrrrrrrrr daria 16.05.1983 czy ten który często mi się śni myśli o mnie i jak mnie postrzega?muszę to wiedzieć w końcu Czeka Cię jakies spotkanie towarzyskie, koło faceta, o którym myślisz kręci się jakaś kobieta , która będzie planować jaakies podstępne działania. Jest też nadzieja na lepsze i tutaj wszystko dla Ciebie dobrze się zakończy, koniec tej sprawy będzie dla Ciebie satysfakcjonujący

Gość doooo for lovee.
irene - reaktywacja to właśnie ja ! :D :) Pozdrawiam :P

Gość doooo for lovee.
wyemancypowana - bardzo pani dziękuję ;) Szczęśliwego Nowego Roku 🌼 ;)

00:29 [zgłoś do usunięcia] *Aguś* Agnieszka 09.04.1984 Co przyniesie mi nowy rok? Agnieszko, na początku roku czeka Cie wiadomość, może to być wiadomość o przypływie gotówki , bo tutaj widać poprawę sytuacji finansowej . Możliwa też jakaś podróż właśnie na początku roku , jest też młody mężczyzna, który otworzy Ci szansę na lepszę przyszłość. Na przełomie lipca uważaj na oszustów, mogą pojawic się w tym miesiącu też kłopoty , te zmartiwenia mogą potrwać do sierpnia , natomiast we wrześniu powinna pojawić się nadzieja na lepsze, pomoże Ci ktoś kto bardzo dobrze Ci życzy, może być to kobieta. W listopadzie natomiast możliwe zakończenie związku, jakiegoś romansu.

00:30 [zgłoś do usunięcia] irene-reaktywacja kamila 22 12 1982 czy dostanę pracę w bibliotece w tym roku? Tutaj w lutym pojawi się mężczyzną, który może dać Ci sznasę na lepszą przyszłość. Jest wiele życzliwych osób wokół Ciebie.Tutaj na przełomie lipca jest poprawa sytuacji finansowej, są też tutaj sprawy zawodowe w pażdzierniku i nadzieja na lepsze:)

00:42 [zgłoś do usunięcia] ivookknaa to ja tez poprosze -iwona 13.11.1984-czy uda nam sie rozpocząć budowę w przyszłym roku? i co z moim zdrowiem ? aha i czy bede jeszcze miałą dziecko? z góry dzieki Czeka Cie poważna rozmowa z młodym mężczyzną, pokazuje się też niegroźna dla życia choroba. Pokazuje się wyzdrowienie, odwrócenie zmartwień. Jest tez stabilizacja finansowawa, dar pieniężny więc możliwe ,że rozpoczniecie budowę. Zajścia w ciąże w przyszłym roku nie widzę

00:52 [zgłoś do usunięcia] Adrian 04 02 1992 Witam. Mam na imie Adrian data urodzenia 4 luty 1992. Pytanie: o sfere uczuciową. z kim powinienem się związać. Czy jest jakas zakochan we mnie dziewczyna?? W kartach ukazuje się przyjaciółka, pratnerka, jest też dobra passa w miłości i jest też ktoś kto o Tobie dużo myśli

Ale niekoniecznie musi być to partner życiowy, może to być też przyjaciel, osoba z rodziny znajomych, która Ci np. będzie chciała pomóc:)