Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyemancypowana

Powróżę z kart klasycznych.

Polecane posty

Gość bzzzzzzzz
daria 20lat

Gość Jakaś Jakośka
jeśli się załapię to fajnie. agnieszka 14.08.77 Co mnie czeka w nowym roku? A konkretnie. W sferze uczuciowej.

Gość szkirra
Witaj, juz teraz zadam pytanie i będę czekać na odpowedz: Czy w końcu zakocham się z wzajemnością? czy będzie to w 2011? a jak karty tego nie pokazują to w jakich okolicznosciach go poznam, lub jak wygląda? Dominika 7.7.87

Gość Martyna 14.11.1991
Bardzo proszę o odpowiedz na wcześniej zadane pytanie :)

Gość szkirra
witaj, odpisujesz tym co sie juz wpisali czy tym co sie dopiero wpisza?

Gość Jakaś Jakośka
witaj:)

Gość kalaakaa
ewa 16.04.87 bartosz10.12.84 jak nasze małżeństwo? jak nasze sprawy finansowe? ile będziemy mieli dzieci i jakiej płci...

Gość ania 10.06.85
uczucia i finanse

Gość doooo for lovee.
Kamila 22,12,1993 Czy osoba na której mi zależy w ogóle jest mną zainteresowana ?

02:04 [zgłoś do usunięcia] jeszcze jaaa co mnie czeka w miłości i pracy? Maria 03.05.1970 Mario, w miłości, chociaż bardziej w domu jakieś zmiany, możliwa kłótnia ze starszym mężczyzną . Dla Ciebie jakiś sukces w pracy, triumf, możliwa też impreza z osobą z pracy, czy też w pracy. Wszystko dobrze się będzie układać

Odpisuję wszystkim po kolei, tym którym nie odpowiedziałam na pytanie ponieważ mnie nie było. Dlatego może to troszkę potrwać:)

09:06 [zgłoś do usunięcia] koncówka poproszę o prognozę dla układu: tomasz 28.11.1983 dorota 16.04.1979 pozdrawiam Widać tutaj miłość, zauroczenie, niestety mogą pojawić się małe zmartwienia, ale małe. Może też pojawić się dziecko. Będą też kłotnie, ale wszystko dobrze się ułoży

09:22 [zgłoś do usunięcia] onk3 prosze o wrzbe co mnie czeka w najbliższym czasie w życiu zawodowym rodzinnym czy bede miał 2 dziecko i jakiej płci co z moim zyciem uczuciowym Proszę o datę urodzenia i imię.

Gość czy spotkam tego jedynego?
czy będzie to ktoś z moich znajomych? Anna 22031989

Gość dfkjsghgfsg
Rafał 11.09.1978 Kasia 23.03.1988 Czy zwiazek ma jakas przyszlosc

10:02 [zgłoś do usunięcia] Nella22 Bożena . 18 .08.1973.możesz coś napisać? Bożenko , w domu mogą wystąpić jakieś niepokoje rodzinne i może Cię czekać poważna rozmowa, zmartwienia.Może też pojawić jakaś osoba, która planuje intrygę i to ona może przynieść ogromne kłopoty. Czeka Cie jakieś wybawienie z kłopotów finansowych, może wpaść Ci jakaś dodatkowa gotówka, jeśli chodzi o dobra materialne to czeka Cię stabilizacja.

Gość wspolnie przez zycie??
Ola 28.09.1985Łukasz 17.11.1982 Poprostu co nas czeka w zyciu

15:58 [zgłoś do usunięcia] I ja poproszę o wróżbę :) Alicja 17.03.68 - co mnie czeka w sferze uczuciowej ? Tutaj widać masz nadzieję na lepsze, czeka Cię niespodzianka, może ona być sprawiona przez życzliwego i dobrego mężczyznę. Ale uważaj też, bo może pojawić się jakiś oszust , którego należy się wystrzegać, ale ta karta może też oznaczać zbliżające się kłopoty, ale widać też szczęśliwe zakończenie problemów .

Gość I ja poproszę o wróżbę :)
Dziękuję poświęcony czas :), wszystkiego dobrego w nowym roku :)

Gość wywiercmidziurewbrzuchetyllojn
ominelas mnie :( tam bylo jeszcze jedno przzed alicja bylam :(

16:03 [zgłoś do usunięcia] Martyna 14.11.1991 Czy Chłopak z którym jestem aktualnie mnie kocha? Czemu tak mało do mnie pisze? Ma na imię Adrian> Słońce, w sferze uczuciowej niestety widać łzy spowodowane przez starszego mężczyznę, ale widać też jakaś życzliwa duszyczke i będzie to kobieta. Ale nie spodziewasz się nawet tego, że myśli o Tobie jakiś młody mężczyzna, rówieśnik, może Cię czekać z Nim interesująca przyszłość.

23:15 [zgłoś do usunięcia] wywiercmidziurewbrzuchetyllojn ominelas mnie tam bylo jeszcze jedno przzed alicja bylam Już Ci Słońce rozkładam karty, przepraszam bardzo. Nie zauważyłam 🌼

Gość Martyna 14.11.1991
ale własnie Adrian jest młodszy odemnie.... możesz to sprawdzić???

15:55 [zgłoś do usunięcia] wywiercmidziurewbrzuchetyllojn musze stwierdzic iz bardzo trafnie napisalas, jestem zaproszona przez mezczyzne a moge zadac jeszcze jedno pytanko? kiedy bede miala dzidziusia i wyjde za maz ? sonia 7 luty 1990 Słonko, w ciągu najbliższych pięciu lat nie widzę ślubu, ani zajścia w ciążę niestety .

Martynko, widać było w rozkładzie, że ta osoba myśli o Tobie i nie jest to starszy mężczyzna tylko młody chłopak, było pokazane , że czeka Cię z nim interesująca przyszłość i ta osoba bardzo myśli o Tobie, a Ty nawet się tego nie spodziewasz.

Gość kalaakaa
można??? pytałam kilka postów wcześniej...:-)

Gość rybka bałtycka
Kochana-prosze powroz... czy pewien facet, do ktorego wzdycham bardzo dlugo ( K. 13.07.1987), znalazl sobie kogos? Odpuscil sobie mnie? z pewnych powodow nie moglibysmy byc razem i nie wiem, czy bedziemy, a to spedza mi sen z powiek bo ja sie bardzo zauroczylam, nie wiem moze nawet cos wiecej. prosze napisz, bede czekac:) druga sprawa: czy, a jesli tak to kiedy odejde os swojego obecnego mezczyzny? R. 17.06.1987 Ja: Basia, 11.11.1987 Przepraszam, ze podaje tylko inicjaly imion.

Gość Martyna 14.11.1991
Dziękuje:) trochę mnie to uspokiło;) a jeszcze jakbys sprawdziła czyy studniówka mi sie uda i jak pójdą mi matury?? i czy bede szczęśliwa w najblizszym czasie?? wiem ze dużo chce wiedzieć, jeśli to problem to omiń moój wpis;)

Gość Joanna 01.11.1983
Kiedy znajdę pracę?