Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyemancypowana

Powróżę z kart klasycznych.

Polecane posty

Gość szkirra
Kochana Wróżko, dziękuję Ci za kat piękną wróżbę-mam nadzieję, że się spełni. od razu mam lepszy humor:) wszystkiego dobrego:)

Gość Ksiegowa Zosia1983
Ja caly cZas czekam na moja odpowiedz. Adrianna rok urodzenia 27.07.1983. Mam nadzieje ze dobrze sie spalo, zagladne tu pozniej sprawdzic czy odpowiedz juz jest. Dziekuje. Milego dnia zycze.

01:02 [zgłoś do usunięcia] atakajedna agnieszka 26.03.1984 (pytanie o doktorat) Agnieszko, rozłożyłam na przyszły rok karty i tutaj już w styczniu jest nadzieja na lepsza,a w sierpniu pokazuje się spełnienie planów i życzeń oraz we wrześniu jest również spełnienie się zamiarów

01:09 [zgłoś do usunięcia] Kasia Katarzynaaa Co widzisz w sprawach uczuciowych teraz i w przyszlosci ? Kasia 82.4.4. Kasiu, jest ktoś kto myśli o Tobie, na dzień dzisiejszy widać lekkie rozterki, ale widać też że jest ktoś kto Cię kocha i możliwy prezent od tej osoby. W przyszłości czekają Cię kłopoty przez Twoją lekkomyślność , ale będziesz mieć dobrą passe i to szczególnie w miłości więc wszystko się dobrze ułoży. Uważaj też na kobietę o blond włosach, może chciećCi sprawić problem. Dziekuje za wrozbe ale czy mozesz mi jesszcze odpowiedziec na ostatnie moje pytanie : czy dojdzie w przyszlosci do slubu z moim partnerem (czyli z ta osoba o ktorej pisalas ze mnie kocha ) . Bardzo Cie prosze postaw jeszcze na to czy bedziemy malzenstwem . Pozdrawiam serdecznie Kasiu, w przyszłości pojawia się karta oznaczająca triumf, wesele, wszystko co "naj", ale niekoniecznie musi być to w przyszłym roku. Pozdrawiam :)

Gość ooooewotw5346346343
co widzisz w sprawach uczuciowych i czy sylwester bedzie udany? Alicja 21.06.1993

01:12 [zgłoś do usunięcia] habruszek222 marta 29.07.1990 ciezkierozstanie za mna, jak sie to wszystko potoczy? Kochana, już w styczniu pojawi się młody mężczyzna, jest to mężczyzna , która da Ci szansę na lepszą przyszłość, w kwietniu może pojawić się ktoś kto zechce namieszać Ci w Twoim życiu. W sierpniu Twoje serduszko w pełni będzie szczęśliwe, przestaniesz przeżywać rozstanie, pokazuje się wszystko co najlepsze, możliwe że poznasz starszego od siebie mężczyznę. Pod koniec przyszłego roku spełnienie wszelkich życzeń :)

Gość habruszek22
oby sie spelnilo, dziekuje wlalas troche nadzieji w moje zlamane serducho

01:19 [zgłoś do usunięcia] Ksiegowa Zosia1983 Co mnie w zyciu czeka? Adrianna 27.07.1983 prosze powroz mi. Dziekuje. W przyszłym roku kochana widzę tutaj dwóch zabiegających się o Ciebie facetów, możliwe też zajście w ciąże . Pokazuje się też szczęście, ale pod koniec roku moga być zmartwienia, kłopoty. Wystrzegaj się nieznajomych osób, moga Cię zechcieć wprowadzić w niepewny interees, sprawę.

15:36 [zgłoś do usunięcia] habruszek22 oby sie spelnilo, dziekuje wlalas troche nadzieji w moje zlamane serducho Miałaś naprawdę świetny układ, życzę Ci wszystkiego najlepszego 🌼

Gość gruszka z maluszka
paulina 16.03.1990

Gość Justyśka1612
Mi możesz powróżyć . Justyna 16.12.1993

Gość wiem kto mnie zabił
Estera 15.09.1988

01:25 [zgłoś do usunięcia] bazienka wrozko droga czy mozna jeszcze wpisac sie na "liste"? jesli tak to mam dwa pytanka 1. jak rozwinie sie relacja z Kamilem , 16.01.1992? 2. czy dostane kolejny staz oraz potem etat w tym miejscu? barbara 21.11.1985 Basiu, jeśli chodzi o serduszko to tutaj pojawia się młody mężczyzna, da Ci on wiele szczęścia, jest też triumf i wszystko co najlepsze. Może być to właśnie Kamil i relacja bardzo dobrze się tutaj ułożą. Jeśli chodzi o pracę to jest tutaj stabilizacja finansowa, podwyżka, awans także jak najbardziej uda Ci się zdobyć pracę,

Przepraszam bardzo, ale muszę już uciekać, bo trzeba się troszkę wyszykować na Sylwestra :) Jutro odpowiem na resztę pytań. Życzę wszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU I UDANEGO SYLWESTRA 🌼 Pozdrawiam🌼

Gość Kasiulek12341
Witam serdecznie chciałam zapytac o meza Andrzeja 16 08 1982r Kiedy mąż wyjdzie z ZK czy widac dokładny miesiac???Prosze o pomoc

Gość Katarzyna 11.03.87
jak będziesz tu jeszcze prosze powroz mi-bede sprawdzac czy odpisalas? co czeka mnie w nowym roku w sprawach sercowych? znajde kogos? wyjde kiedys za maz? bede miala dzieci? w jakich okolicznosciach go poznam

Gość olka77
To może mi też powróżysz :) Jaki bEdzie dla mnie ten 2011 ?? Czy spotkam swoją druga połówkę ??, jak będzie się układać w pracy ?? Pozdrawiam

Gość olka77
zapomniałam :) Ola 08.04.1977

Gość szr
moze i ja zapytam... agnieszka 14.07.1979r. - czy dlugo jeszcze bede sama...?? czy jest szansa, ze ten, o ktorym wciaz mysle bedzie kiedys ze mna...? w wolnej chwili prosze o wrozbe

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com