Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

to ja jestem prawdziwa zrozumcie to wreszcie!!!!

Polecane posty

Gość Wcale nie koniecznie
hahaahah pupencja super tekst :D:D

Gość rpl save only
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Polewajcie póki ciemno
Fajnie jej było jak ona mieszała z błotem, odwrotnie już jej nie jest fajnie

Haha, rozwalają mnie Wasze teksty:) Boże ta cala Amanda naprawdę już zaśmieciła całe kafe, gdzie nie popatrzę to topić a autor AMANDA:/ Żałosna jesteś, odpuść już sobie bo siejesz wiochę:)

ale to nie ja wyzywam ludzi tylko podszywy :o a na tinio wystarczy spojrzec i widac ze sobie zasluzyl pedal sos ty mnie lubisz prawda?

Sos Ty naprawde niewiele wymagasz od kobiety. Ma być brunetką, być w miarę szczupła i mieć otwór, a to co pisze i jak pisze to już chuj. Amanda chciałaś się wybić w ten sam sposób jak pśp, Carrie czy dźarek (jedynie carrie szanuję z tej trójki) ale tym razem się nie udało. Odczekaj chwilę, zmień nicka i spróbuj swoich sił raz jeszcze..zresztą doskonale pewnie wiesz co robić. I na koniec chciałbym powtórzyć to co ktoś już napisał - gówno nas obchodzi kto jest Twoim podszywem a kto nie.

Gość A tak w ogóle
ojoj jaka ty bidulka jesteś, pokrzywdzona, zbluzgana niesłusznie..to pewnie te zazdrosne spaślaki piszą ci takie brzydkie rzeczy prawda? A ty tylko szczera byłaś..biedna dziewczynka..

Gość wcale nie koniecznie
Szejku 🌼 popieram . Daj se siania dziewczyno . Pedał ? A co to za argument ? Będziesz Jego wyzywała bo pedał ? Wypierdalaj transwestyto !!!!! 😡 Taaa sossssss podnóżek Cię obroni :O 🖐️ btw . miałaś już to miejsce opuścić .

Jak się nazywa taka strona do szukania zdjęć? Co wychwytuje jak zdjęcie w necie już gdzieś było? Wiem że coś takiego jest a nie mogę znaleźć :(

Gość Bożesztymój
sosss znowu naiwny, myśli że jak napisze dobre słowo to wyrucha..chociaż biorąc pod uwagę pustotę tej dziewczyny to wszystko możliwe..

Gość i ja i ja i jaaaa.
haah :D i juz wiadomo .

Nieprawda to moje zdjęcie! tylko że korzystają z niego też inne dziewczyny bo jestem uczynna i się z nimi podzieliłam..

Gość le good vino
stop!stop!stop!😭[beksa}to wszystko jest jakieś chore! Czy widzicie jakimi dziwnymi kolorami się mieni????😭😭

dzieki sos :) ok jak tak mowisz to nie bede juz. bo tylko ciebie od teraz szanuje i jeszcze kilka osob :) a zdjecie jest moje to na yt nie wiem skad ale to moje

sossssss ja np tez nie chce nikogo gnoić ale jak widze jak ktos kogos wyzywa a potem pali głupa ' czemu mnie nikt nie lubi ' no to przepraszam :O łoł jak szybko uzyskałeś status przyjaciela ..🖐️

Nie jest Twoje zdjęcie - juz wiem to na bank . mam swoje sposoby , nie kłam dziecko nie pogrążaj się ! 😠

Nie wiem skąd ale to moje zdjęcie, a szanuje tylko tych ludzi którzy mi dobrze piszą

to udowodnij mi ze to nie moje! jak to zdjecie mozliwe, ze jest w wielu miejscach. na moim fb, na moim koncie na yt i na koncie na gmailu, na naszej klasie. wiec spadaj z takim dowodem

Gość code red...
Tak poznaję to foto-to słynny wenecki turbo shemale!

Gość Poauew
To podaj swoje fb i nk i udowodnij, ze to twoja fotka

Gość Kaczor zwany inaczej
heh amanda już się pewnie nie pokaże na tym topiku:) mała cwaniara

Ile ta cała Amanda w ogóle ma lat? Bo nie chce się przyznać:/

zajebicho,chwile mnie tu nie bylo bo poszlam makijaz zrobic a ta wariatka dalej swoje

Gość Kaczor zwany inaczej
pewnie ma góra 15 :) wklejać nie swoje zdjęcia i obrzucać ludzi z błotem to potrafi ale przyznać się do błędu to już nie, tylko potem tworzy topiki pt. "kto mnie pocieszy:("