Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

to ja jestem prawdziwa zrozumcie to wreszcie!!!!

Polecane posty

Gość A tak w ogóle
Prawdziwej amandy już tu nie ma, spiertoliła gdy się okazało że to nie jej zdjęcie :)

to ze zrobie makijaz w wolnej chwili to nic zlego. Anamda 0 gdzie jestes? ! Chociaz podszywek mnie pocieszy

to moje zdjecie a takimi dowodami na rzekomo nie moje zdjecie to sobie dupe moge podetrzec :o

Gość A tak w ogóle
Amando szmando jesteś już spalona na tym forum więc myśl nad nowym nickiem:) i szukaj nowego zdjęcia:)

Gość wszyscy tu ?
Wszyscy tu sa pierdolnieci :D Jak mozna spedzac tyle czasu piszac glupoty na forum : D Czytam was jako anonim od roku : D I mam taki ubaw, ze hej ! :D Tepe strzaly, edukowac sie ! A nie pierdolic o dupie maryny

Gość wszyscy tu ?
Dobrze Amando O mówisz ! Grube buły, tylko siedzą i narzekają na Siebie jakie to one nie są grube ^ ^ Popadają przy tym w depresję i wpierdalają kolejny kubeczek lodów ^ ^

Chyba Ci sie marzy tak Wyglądać niestety trafiłaś na dziewczyne która interesuje się fotografią i na tym zdjęciu nie jesteś Ty Tempa Idiotko tylko NATALIA OREIRO ponizej macie jej zdjecia ta fotka znajduje sie na jej stronie. A ta pewna siebie dziewczynka to kopiara która zapewne chciałaby tak wyglądać. Dziewczyno zaakceptuj się taka jaka jesteś i pokaż swoją prawdziwą twarz a nie zdjecia gwiazd. Masakra co się dzieje z tymi ludzmi ;/ http://natalia---oreiro.blog.onet.pl/1-wrzesnia-rok-natalii,2,ID413918624,n