Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szał ciałłłł

Krem z mocznikiem 30% na zaskórniki, przebarwienia i brzydką skórę na ramionach?

Polecane posty

Stosował ktoś? proszę o radę czy to coś faktycznie działa. wczoraj pytałam o taki w sklepie ale z tego co mowila sprzedawczyni i z ulotki wynikalo ze ma dzialanie raczej zmiękczające, do skóry na kolanach, łokciach itp :O jestem zdesperowana, uzywam mydla siarkowego, serum z tej samej serii, mydła z jonami srebra i innych mazideł i wciaz wstydze sie odkryc ramiona 😭

Gość kupa jeża
ja uzywalam pilarix bodajze sie nazywa... na poczatku wylazi na ramionach jeszcze gorsza sieczka, ale po jakims czasie od zakonczenia uzywania bedziesz miala gladkie ramionka :) aahh no i myslalam ze to jakos smierdzi przez ten mocznik ;D ale pachnie bardzo przyjemnie.

nie no coś Ty :) to jest oczywiscie mocznik sztucznie wygenerowany :P choc slyszalam opcje o stosowaniu prawdziwego moczu jako "toniku" :O to juz wersja dla hardkorow...

Gość gość
ten krem to prawdziwy cud, 5 lat walczyłam z tradzikiem od liceum do teraz,masakra kasa na lekarzy dermatologów i kosmetyki z rosmana i nic aż do teraz kiedy znajoma poleciła mi krem pilarix i po 5 dniach nic, poprostu wszystko wyszło nawet moje rany sie zagoiły od wyciskania polecam kupujcie ze strony producenta tu: http://pilarix.pl