Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex zaprosil mnie na sylwestra

ex zaprosil mnie na sylwestra

Polecane posty

Byly facet zaprosil mnie na sylwestra, i sie tym troche podlamalam, bo niestety zaczela sie myslenica a czemu a po co

może chce umoczyć sylwestrowo? :D A ze nia ma w kim,no to była może sie skusi? :D Jest Sylwester to może nie odmówi ;)

oj chłopcy chłopcy a mikołaj patrzy:P i na przyszły rok juz wam rózgi szykuje:P

Gość kolamarniaka
exy juz tak maja, ze jak nie maja z kim isc albo gdzie to nagle sobie przypominaja o kobietach, mimo ze wczesniej zero kontaktu:D

Gość pląsająca
a ja ide na sylwestra z byłym:) lubimy sie, mimo ze nam sie nie ułożyło jako parze, to z nikim sie tak dobrze nie mozna upić sylwestrowo:) hihihi

rozstanie z mojej winy, 3 tygodnie temu, jakis tam kontakt byl. oczywiste ze nie spedze z nim sylwestra bo nie jestem zapchaj dziura. ale mimo wszystko mam cos z kobiety i troche o tym rozmyslam, jak to zwykle baby:)

nigdy nie mów nigdy :D To może byc tylko kwestia godzin Chłopak trochę popracuje nad toba i BUM :D będzie sylwestrowe pukanko :D

raczej nie:) bo po pierwsze mam okres a nie bardzo lubie w tym stanie bo drugie nie biore tabletek a w prezerwatywy nie wierze wiec nawet jakbym bardzo chciala to moja obsesja ciazowa na to nie pozwoli:) takze spoko loko.

Gość DiscoDiva
mnie jeden eks zapraszał na Sylwestra przez 3 lata z rzędu :P to jest dopiero podejrzany przypadek, bo wiem, że on nigdy długo sam nie był :D czyżby akurat w Sylwka laski go porzucały?? naprawdę podejrzane. nigdy się nie zgodziłam, a w tym roku mam już spokój :D

raczej nie bo po pierwsze mam okres a nie bardzo lubie w tym stanie" HAHAHAHAHAHAHAHA :D Czyli jednak miałem racje :) gdyby nie ten okres... Dziekuje za uznanie jak to mówi jeden słynny wróż :P

po pierwsze mam okres a nie bardzo lubie w tym stanie bo drugie nie biore tabletek a w prezerwatywy nie wierze" twojemu ex na pewno to nie przeszkadza

"raczej nie bo po pierwsze mam okres a nie bardzo lubie w tym stanie bo drugie nie biore tabletek a w prezerwatywy nie wierze wiec nawet jakbym bardzo chciala to moja obsesja ciazowa na to nie pozwoli takze spoko loko" A to Ty masz okres co 14 dni? Bo z Twojej wypowiedzi wynika, że masz dni płodne razem z okresem...

regres nie lubie jak ktos wmaiwa mi co mysle, a ty to robisz. masz prawo do swojego zdania. moge sie znim zgadzac badz nie, ale nie narzucaj mi go. nie znasz mnie, ani ja ciebie.nie wiesz co mi sie w tej mojej glupie glowce mysli. wiesz tyle ile chcesz wiedziec. ja wiem co bym zrobila a co nie ze wzgledu na jakies tam moje doswiadczenia zyciowe. wiec bardzo cie prosze nie wrzucaj mnie do worka pod tytulem " glupia laska myslaca ze ja kocha wiec da mu dupy, byleby tylko wrocil a potem bedzie plakac ze ja wykorzystal"

nie mam okresu co 14 dni, ale mam okres i przestalam brac tabletki miesiac temu, a ja po prostu mam tak zakodowane ze co by sie nie dzialo bez tabletek niet nie wazne czy dni plodne czy nie.

regres nie lubie jak ktos wmaiwa mi co mysle" Ale ja widzę co piszesz :D i to wystarczy

w takim razie zazdrosze, bo chcialabym czytac w myslach i wiedziec wszystko o kazdym bo jednym jego slowie:) moje zycie byloby latwiejsze:)

Gość no regres to potrafi taaaaakie
teorie tworzyć, że głowa mała :D zresztą nie on jeden, to taka cecha kafeterian, oni wszystko wiedzą najlepiej :D :D :D

w takim razie zazdrosze, bo chcialabym czytac w myslach i wiedziec wszystko o kazdym bo jednym jego slowie moje zycie byloby latwiejsze" musze Cie zmartwic, to nie jest czytanie w myslach tylko logiczne wyciaganie wnioskow, a do tego potrzebny jest mozg

to musze cie zmartwic ze mozg mam i logicznie tez mysle, a ze ktos czyta to co chce przeczytac to juz nie moj problem.aha i nie dosc ze mam mozg to jeszcze go uzywam. takie zaskoczenie.

moje zycie byloby latwiejsze" dokładnie czizas :D Autorko więc zacznij myśleć a będzie ci łatwiej w życiu

Gość no regres to potrafi taaaaakie
tak, bo jakiś obcy facet z forum to najlepiej wie co myśli autorka tematu :D :D :D

Gość nie chce mi się zalogować.....
rozstanie z mojej winy, 3 tygodnie temu, jakis tam kontakt byl moze chce być znów z Tobą?

oj regres regres. ja w odroznieniu od ciebie nie wrzucam wszystkich do jednego worka.pogadalbys ze mna na zywo to moze bys zmienil zdanie. a swoja droga po co piszesz skoro i tak wiesz swoje a ja jestem dla ciebie "tempa" cipa ktora i tak poleci na seks z bylym. ja wiem swoje ty wiesz swoje. Dziekuje za konstruktywna dyskusje. wiele wniosla do mojego zycia