Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata_bbb

menu na chrzciny

Polecane posty

dziewczyny macie jakas sprawdzona satkę z kurczakiem? bardzo proszę o przepis albo moze jakies inne dobre sałatki?

Gość Ciekawe jak długo
Może zamiast kurczaka upiecz kaczkę? Będzie bardziej wykwintnie i podnioślę... kurczak to co niedziele na obiad pewnie jest. Kaczka to natomiast najprostsza rzecz na świecie. Faszerujesz ją jabłkami, zaszywasz, nacierasz solą i majerankiem i pieczesz w rękawie. Palce lizać!

-pierś z kurczaka ugotowana w bulionie -pieczarki marynowane -1-2 peczki szczypioru -puszka kukurydzy -sól, pieprz -majonez Pyszna jest

Gość mamachichi
salatka gyros jest dobra, zobacz przepis w google, jeszcze jest taka z makaronem kokardki, papryka kolorowa, kukrydza, ogorkiem zielonym, i kurczakiem tez przyprawionym gyros a do tego majonez

Albo gryros -pierś usmażona w przyprawie gyros -kukurydza -czerwona papryka -kapusta pekińska -ogórek konserwowy -sól, pieprz -bazylia -majonez -ketchup

Gość a ja mam pytanikk
menu na chrzciny czyli cos wiecej niz obiad i ciasto??? wg mnie jesli podaje sie zakaski, salatki itp to do tego pasuje alkohol.. a alkohol na chrzciny to dla mnie szczyt prostactwa!

makaron ryżowy gotowana pierś świerzy ogórek świerza papryka kukurydza szynka majonez u nas na chcrzinach ta sałatka bardzo smakowała

najlepsza sałatka z kurczaka, jaką jadłam miała w sobie: kurczaka smażonego w przyprawie gyros, ogórka konserwowego ogórka zielonego pomidor kapustę pekińską sól pieprz majonez ketchup i naprawdę, była bardzo smaczna :)

Gość smerfetkaaaaa
ugotowana pierś z kurczaka zielony ogórek pieczarki marynowane koperek Pokroić w kosteczkę, dodać majonez i przyprawić według uznania .