Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżagoda

Mój chłopak to pipa siedząca ciągle w domu!

Polecane posty

Gość Dżagoda
Koralowa, wyobraź sobie, że on nie lubi wychodzić na piwo nawet ze swoimi znajomymi, których niby zna i niby powinno być miło. Robi to czasem, ale ogólnie jak już ma się spotkać z tym kumplem swoim to woli beze mnie więc moja potrzeba pozostaje niezaspokojona.

Gość Dżagoda
czizas, to są żarty na poziomie gimnazjalisty, znajdź sobie inne hobby.

Gość chcialem tu cos napisac
ale po przeczytaniu kilku linijek jestem zmuszony stwierdzic, ze topik jest tak durny, ze sam ten wpis -mimo, ze nie na temat - wystarczy, by podniesc jego wartosc kilkukrotnie 🖐️

Koralowa, wyobraź sobie, że on nie lubi wychodzić na piwo nawet ze swoimi znajomymi, których niby zna i niby powinno być miło" niesamowite -5/10

Gość Dżagoda
Wypad stąd:)

No, to że bez Ciebie, to trochę zrozumiałe :) Chca sobie po męsku pogadać. Próbuj w każdym razie z nim wychodzić.Może sie oczywiscie okazać, ze nic z tego, że to faktycznie facet nie dla Ciebie.Ale w końcu jakoś Cie poznał, prawda? Czyli nie jest z nim aż tak źle. Przestał po prostu sie trochę starać. A jakby sie troche zmusił to też co z tego. Niech pomysli że Ty będziesz sczęśliwa i niech mu to będzie nagrodą :)

Gość pląsająca
temat durny, bo licza sie stereotypy!;) słowa klucze: kompromis, zmuszanie, kocham, ale.., bo tak, poświęcenie ... luv luv luv normalnie:)

"Spróbuj go oswoić ze znajomymi. Zaproś ich do siebie. Bedzie w domu, ale i będa znajomi. zacznij od tego i zobacz dalej czy coś drgnie. " Tylko pamiętaj - musisz mu w takiej sytuacji zapewnić jakiś spokojny kącik, w którym będzie się mógł ukryć. Może to być np. kanapa, uchylona szafa z ubraniami (oni bardzo lubią się tam chować, zwłaszcza na świeżo wypranych ręcznikach). Wiesz - żeby nie czuł się osaczony. No i jeśli się schowa, to nie możecie go wyciągać na siłę. Najlepiej zostawić w spokoju i poczekać aż sam wyjdzie. Ewentualnie na stole możesz położyć jego ulubione smakołyki - będzie to dodatkowa motywacja, żeby wyjść z kryjówki. Zadbaj też o to, żeby przy pierwszych wizytach nie było w domu za głośno. To go może dodatkowo stresować. Powodzenia!

Gość huhoijoo
mam identycznie ten sam problem z facetem. klocimy sie o to i szczerze, to nie wiem, jak to sie zakonczy. z jednej strony problem banalny, ale z drugiej to tak w******jacy...

Gość gość
on ma inne usposobienie niż Ty,nie pasujecie do siebie ,tzn moglibyście pasować gdybyś była samowystarczalna a jesteś typowa baba gderająca więc lepiej znajdz podobnego

Gość gość
a dla mnie osobiście pipa to imprezowiczka :-)