Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkallla

Wyznana miłość...

Polecane posty

Gość Lilkallla

Co można sądzić o facecie który po 2 spotkaniach wyznal mi miłość?dla mnie jest to troche niedorzeczne....on ma 30lat wiec guwniarzem juz nie jest zeby bajki opowiadac...co myślicie??

myślimy, że pokochał w tobie skłonność do robienia błędów ort.:)

Gość Lilkallla
ale zablysnelas....wow

Gość cotuzrobic???
Jw.

Gość Lilkallla
to akurat odpada bo juz pare msc jestesmy razem..

Gość cotuzrobic???
No to w czym problem?

Gość Lilkallla
W tobie Ike z pewnoscia zakochal sie facet z powodu twej sklonnosci do poprawiania bledow...wkurzaja mnie osoby ktore nie maja nic ciekawego do napisania i pisza pierdoly ale to juz inny problem..

Gość układ międzyplanetarny
parę m-cy jesteście razem, a po dwóch spotkaniach wyznał miłość?

Gość Lilkallla
prblem nie problem zastanawiam sie po co facet gada takie bzdury...teraz np nie mowi wcale ze mnie kocha...chyba kolejnosc mu sie pomylila :)

Gość znowu taka jedna 1979
ekhhh mam to samo

Ikuś, nie czepiaj się napisz wprost, że też na to lecisz:P

"W tobie Ike z pewnoscia zakochal sie facet z powodu twej sklonnosci do poprawiania bledow...wkurzaja mnie osoby ktore nie maja nic ciekawego do napisania i pisza pie**oly ale to juz inny problem". Problem polega na tym, że zamiast uderzyć się w piersi i napisać "mój błąd" to się rzucasz, mimo że masz racji. "prblem nie problem zastanawiam sie po co facet gada takie bzdury...teraz np nie mowi wcale ze mnie kocha...chyba kolejnosc mu sie pomylila" Jeśli po pierwszym wyznaniu zmroziłaś go spojrzeniem to chyba nie oczekujesz, że to powtórzy? Poza tym do tego dążyłaś, bo jak rozumiem nie spodobało Ci się, że wyznał swoje uczucia?

Gość spragniona jola
ta, hehe, ja się kiedyś spotykałam z Hindusem , i on po miesiącu tego spotykania się, spytał, czy moi rodzice zgodzą się na ślub, przestaszona powiedziałam , że nie...jak opowiedziałam to rodzicom, to powiedzieli, że zgodziliby sie, ale oni sobie zartowali ze mnie w najlepsze

Gość wytlumacze wam to
facet zakochal sie po uszy ale potem mu przeszlo dlatego teraz nie mowi bo ma wątpliwości :classic_cool:

Fuck! Wydało się! dodaj jeszcze, że lecisz na wszystko:P i będziemy mieć jasność sytuacji:P

Gość Któz zrozumie facetów
Nie wiem, jak to wygląda z punktu widzenia faceta, ale mi się raz w życiu przydarzył taki wypadek, że poznałam kogoś, widzieliśmy się 3 razy, ale to nie były randki i po 6 m-cach wirtualno-telefonicznej potem znajomości, a jednocześnie po 1 m-cu randek, wyznał mi, że m,nie kocha. Nie potraktowałam tego serio, uznałam, że co najwyżej jest we mnie zakochany i to wszystko, bo przecież na tyle jeszcze się nie znaliśmy. 2 m-ce potem się z nim rozstałam, bo coraz bardziej miałam przeczucie, że mu na mnie nie zależy. I po rozstaniu się okazało, że miałam rację. To "kocham cię" było więc najwyraźniej po to, że liczył, że mówiąc to zaciagnie mnie do łóżka. Tak więc moja historia pokazuje, że facet, który tak szybko wyznaje uczucia, nie mówi szczerze.

Gość Do góry ...
do góry

Gość Do góry.
-

Gość Ktoś jeszcze wie
Mężczyźni, jak to jest z Waszymi uczuciami, gdy je tak szybko wyznajecie?