Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łatyszakapinianiek

Dziewczyny z kafe - zdaje mi się, że to piosenka o Was!

Polecane posty

Gość łatyszakapinianiek

warto przesłuchać od początku do końca napiszzcie czy mam rację, że znajdujecie w tym tekście opis Was i waszych zachowań bo ja uważam że do wielu z was to idealnie pasuje http://www.youtube.com/watch?v=GcLjnkDkwJM --- Roman Kostrzewski - Dryfujący estrogen --- Dzwon na północ Wino w dzbankach Ciężka głowa na kolankach Płyniesz gdzieś... Korony słońc, Lilie nimf I żabi bełkot... Traktale mew Widzisz go Rubin - zawstydzony hymen Klejnot twój w szuwarach błot. Rankiem puder, wanilinka Bańka mydła, wazelinka Zmieniasz się Idziesz w deszcz Lustrzany bruk Ludzie lśnią jak geotrupes Gnojówa chlap Skręcasz w bok W barze piwo, popielnica Nowy men i nowa noc.

Gość łatyszakapinianiek
w górę

Gość łatyszakapinianiek
up

Gość Adamowski chłopak roztropek
Sama prawda 1. piją i potem mają kaca, wymiotują, mają dziwne wizje 2. z rana pudrują się itp 2 godziny 3. wieczorami łażą po knajpach i spelunach, czekając na faceta który postawi drinka, poczęstuje papierosem a potem idą z nim do łóżka gdzie dają d... na maxa i potem budzą się z kacem i w koło macieju a w międzyczasie żalą się z takiego życia na kafeterii

Gość układ międzyplanetarny
Roman ma zajebiste jazdy - nigdy się nie zmieni

Gość ekage 86
nie wiem kim jest ten koleś, ale napisał i wyśpiewał niemal całą prawdę o współczesnych kobietach! :(

Gość berni_szuster
dobra piosenka, zajebiście klimatyczna! tekst też wypas i trafny!