Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i smutna

Jutro slwester a ja zostalam sama:(

Polecane posty

Gość załamana i smutna

od niedzieli kiedy rozstalam sie z moim facetem kiedy juz nie wytrzymałam u jego rodziców bo cale swieta bylo obrazony i udawał ze mnie nie ma nie wytrzymaałam i kazalam sie odwiez do domu i to nie powinien skoro zabral mnie na wigilie zachowywac normalnie. a ja nie wytrzymałam wybuchłam wszstko sobie wypomnielismy i od tego czasu cisz nie chce ze mna nawet gadac mnie juz zlos minela a tu juz jutro sylwester mielismy kupione bilety na impreze miało byc tak pieknie a teraz bede sama w domu ehhh:(((

Daj spokój , na Sylwestra też by udawał że nie istniejesz i po co co to ? :P

Gość Trance Night
Musowo wpisz sie do topiku w którym zbieramy wszystkich którzy tegorocznego sylwestra spędząz jedynką czy Ibiszem !! \o/ Nie łam sie !

Gość ty mi tu1212
skad jestes , spytac moge?

Gość całe święta
o co był obrażony ?

Gość załamana i smutna
jestem ze sląska

Gość ty mi tu1212
Tos szwarno dzioszka i takim bucem sie przejmujesz?

Gość ty mi tu1212
NIe godzien Cie, ani nie godzien nozek Twych on byl , aby całowac je, nie martw sie trafisz na takiego ktory Cie doceni i bedziesz dla niego wszystkim, co najlepsze i najwspanialsze na swiecie. A tego odpusc sobie całkowicie, za grosz taktu ani niczego nie ma.

Gość załamana i smutna
historia jest długa i zawila ale generalnie o to ze nie bylo go tu ostatnie miesiace oczywiscie czekalam na niego teskniłam i zylam nadzoeja ze za niedługo wróci ale jak wrócił nie bylo juz tak pieknie przeczytał w moim tel sma ze byłam z koleznka w barze o czym mu nie powiedziałam i uznal ze pewnie caly czas go klamalam i oszukiwalam chociaz tak nie bylo i obraził sie ale milka dni pozniej przyjechał po mnie na wigilie i przeprosilam go ze mu nie powiedzialam o tym nie chcialam go denerwowac on jest bardzo zazdrosny pojechalismy sobie kupic prezenty i było juz ok a pozniej przez cala wigilje i swieta mnie olewał nie zwracal uwagi i nie wytrzymalam bo wszscy to widzieli cala jego rodzina a ja czulam sie jak 5 kolo u wozu tam

Gość załamana i smutna
ale jestem zagłebianka :)))

Ile ja takich momentów przeżyłam... Miałam dość, ale nie zrywałam, bo żyłam głupią nadzieją, ze coś się zmieni i zmieniło się....Teraz jestem w dużo szczęśliwszym związku....