Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BabyBooom

Czy któraś z Was tak ma ?

Polecane posty

Cześć. Mam 21 lat i, chyba, bardzo poważny problem. Od ponad roku nie miesiączkuję regularnie. Byłam już u ginekologa, który wypisał mi coś na wywołanie okresu i tyle. Ale to dało zadowalające rezultaty tylko na jakiś czas. Teraz znowu jest to samo. Zdarza się, że nie mam miesiączki po 2 lub 3 miesiące. I nie wiem co mam robić, bo jeżeli już wystąpi ta "miesiączka" to jest to bardziej plamienie trwające zazwyczaj 2-3 dni. A najgorsze jest to, że kompletnie nie wiem kiedy mogę mieć dni płodne, a staram się wraz z moim mężem ( od 2,5 miesiąca) zajść w ciążę. :) Czy któraś wie co może być nie tak ze mna ? Proszę o pomoc !

Niestety powiedział tylko, że to w tym wieku ( jak to nazwał dojrzewania) tak się dzieje. Przepisał mi luteine dopochwową. Ale ja czuję, że coś jest nie tak jak być powinno. na 12 stycznia mam umówioną wizytę u innego ginekologa. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ostatni niby okres miałam 15-18 listopada i do tej pory znowu okres nie mam.

No właśnie nie do końca można wykluczyć, ale robiłam test w dniu " spodziewanej miesiączki" licząc od ostatniego plamienia w listopadzie. Niestety wyszedł negatywny. Nie wiem czy mam go powtórzyć? Czy może poczekać na wizytę z innym ginekologiem ?

Majóweczka - dziękuję za radę :) jakby to było możliwe to napewno tak bym właśnie uczyniła. :) A lekarza zmieniam. Tylko trudno jest znaleźć dobrego !

hej wiem że to inny temat ale proszę o odpowiedż jestem dziewicą, uprawiałam petting z chłopakiem, dotykałam jego penisa i wiem że on doszedł, wkładał też palce do mojej pochwy, to były dni płodne. okres spóźnia mi się drugi dzień byc może jest to spowodowane przeziębieniem lub stresem, bo strasznie sie boje, proszę pomóżcie mi, od paru dni nie mogę się na niczym skupić bo mam takie obawy czy możliwe jest u mnie zajście w ciążę?

mam nadzieję że właśnie dlatego się spóźnia, dzięki troche mnie to uspokoiło

Gość AGAA111
ja tak miałam właśnie w twoim wieku (teraz mam 25) co się okazało ŻE MIAŁAM TORBIELE NA JAJNIKACH I TO CHAMOWAŁO pracę i brak miesiączki! Wylądowałam w szpitalu i miałam operacje bo lekarka dała mi złe leki hormonalne! Więc z doświadczenia swojego doradziła bym Ci nie brać hormonów tylko kup w aptece castagnus to jest ziołowy lek bierz go przez 90dni a powinno być ok po nim!

tzn ja miałam nadżerkę ale mi ją lekarz usunął. i po tym mi się to wszystko zaczęło robić. a czy ten lek jest drogi ? i można go bez recepty kupić?