Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość El Ralf

Na czym polega to, że inicjatywa należy do mężczyzny?

Polecane posty

Gość El Ralf

Ja to rozumiałem tak, że poderwanie, rozpoczęcie znajomości należy do mężczyzny. Ale już w przypadku kilku dziewczyn, z którymi się spotykam mam tak, że jak ja napiszę do niej sms to ona odpisze ale ona sama nigdy nie napisze sms pierwsza, choćbym nie wiem ile czekał. Czy to normalne? Czy na tym właśnie polega to, że inicjatywa należy do mężczyzny czy to świadczy o tym, że ona jest średnio mną zainteresowana?

Gość pani doktorowa
to znaczy, że on rozpina rozporek a nie ty

Gość El Ralf
Ja jestem facetem jakby co. Czyli masz na myśli, że w seksie inicjatywa za każdym razem należy do mężczyzny, tak? Ale czy np pisania smsów, napisania na gg to też dotyczy? Kiedy ona pierwsza nigdy się nie odezwie to ja powoli zaczynam mieć wrażenie, że jej wcale nie zależy i że nie zauważyłaby nawet gdybym się przestał do niej odzywać.

Gość El Ralf
No chyba jeśli dalej tak będzie to rzucę:) Jeśli nawet tego nie zauważy i wtedy nie zacznie się odzywać to potwierdzi moje przypuszczenia, że jej nie zależało:) A jeśli wtedy nagle się obudzi jak Allegrowicz po otrzymaniu negatywnego komentarza to będzie ciekawiej:)