Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zieleninka

mamusie małych bobasów znowu w ciąży

Polecane posty

Gość zieleninka

czy są takie? jestem załamana tą nowiną i potrzebuję wsparcia

Gość ja kiedyś taką bylam
ile ma twój bobas?

a jaka różnica bedzie? u mnie jak widać tez nie za duża, ale zawsze chciałam by dzieci razem się wychowywały :)

Gość zieleninka
wiem...głooooopia baba ze mnie, wyć mi się chce, noc nieprzespana za mną:(:( dopiero przestałam karmić piersią, na seks w ogóle nie mam ochoty, bzykniemy się z mężem góra dwa razy w tyg..i to na jego prośby..w gumce, od nowego roku miałam zacząc brac tabletki..nie wiem jak do tego doszło i ikiedy, normalnie chciałabym się obudzic z tego koszmaru!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość apaulina
nic sie nie martw moja kuzynka ma w roku dwoje dzieci jedno ze stycznia drugi z grudnia ale tego samego roku

Gość apaulina
e zieleninka nie opowiadaj jakby w gumce to jakim cudem niepokalane poczecie czy jak ale nie martw sie odchowasz dzieci sie lepiej howaja jka jest małaróznica wieku

Gość jak to takto bylo
jak z gumka i ciaza? To facet zawidol, albo wczesniej cos bylo? Ile ma maly?

Gość zieleninka
widziałyście tu może topik dziewczyn co mają dzieci rok po roku? jeśli tak, prosiłabym o linka..bo ja nie mogę znaleźć

Gość zieleninka
no własnie w gumce finał, a bez gumki tak na chwile sie zdarzało...boshhh...jestesmy z mężem tyle lat i jak do tej pory to działało..pierwsze dziecko było planowane,ale po porodzie powiedziałam że to pierwsze i ostatnie..teraz to chce sobie w łeb strzelic normalnie..nie wiem co robic :(:(:(

Gość jak to takto bylo
wiem, ale jak źle jej się używa :P

Gość jak to takto bylo
no właśnie... Wiem, ze teraz jestes załamana, ale za 2-3 lata - bedziesz miec juz odchowana dwojke:) Przetrwasz:) Ja mam 2latka, maz namawia na drugie ale ja mowie nie...moze bede zalowac, ale za rok albo 2 moze sie zgodze:)

Gość zieleninka
wiem, teraz za swoją głupotę będę musiała płacic, zero życia..z pracy mnie wyleją, czeka nas klepanie bidy a ja będę lochą i kurą domową :(:(:(:(

Gość zieleninka
Rubinowa dopuszczam, ale mąż nie dopuszcza :( powiedział że jak to zrobię to mnie zostawi, że mnie nie poznaje że moge byc taka..i ogólnie nie gada teraz ze mną :(

Gość zieleninka
moje dziecko ma pół roku, nocy nadal nie przesypia, poród pamiętam ze szczegółami, to był koszmar, ciąża też koszmar..moje ciało po porodzie koszmar..nie dam rady przejsc tego jeszcze raz moze powinnam pójsc do jakiegos psychologa, zycie mi sie zawaliło

No to masz problem i to z tępym facetem Współczuję Bo bez sensu robić coś za jego plecami jak macie się potem rozwodzic Życzę ci powodzenia Napewno dasz radę i jeszcze będziesz się cieszyc z dzieci

Gość zieleninka
Rubinowa, ja wiem, że mąż nie żartuje i naprawdę mi tego nie wybaczy..więc mam wybór, usunąć i odejsc od niego albo urodzic...oba wyjscia totalnie do dupy :(:(:(

Zieleninka-ty przesadzasz kochana." porod jest o niebo latwiejszy,jeszcze z taka przerwa.. Moja na 11 m i jeszcze nie przesypia nocy.. Dasz rade ciurkiem wszystko za jednym zamachem.. A potem beda sie razem bawic i bedziesz miala spokoj.. No panic pliz!

uspokój się i oganij, nie szukaj tu pocieszenia, bo zawsze się znajdzie jakaś życzliwa, która cię oceni...idż do mamy czy przyjaciółki się wygadać o tabletkach zapomnij to przecież aborcja...wczesna ale tak :(

Aa nie jestes jedna...A cialo jak urodzisz dopracujesz...Moja znajoma wpadla jak mala miala 8 m i ma bliznieta ;) tej to sie dopiero Swiat zawalil!

Gość zieleninka
nie mam rodziców, tu gdzie żyjemy z mężem jesteśmy sami i zdani tylko na siebie:( dlatego szukam pocieszenia na forum mąż teraz pewnie będzie pracował za dwoje a ja sama z dwójką..nawet nigdzie nie wyjdę, bo dwoma wózkami nie dam rady

Gość apaulina
mąż nie wybaczy???????????? co to za powiedzenie sama zaszłas?????????? czy nie znim??????????????????? ludzie szacunku troche do siebie będziesz locha????? on ci to pwoeidział czy ty sama o sobie tak myslisz? z takim mysleniem to juz jestes locha jak dowje dzieci miec to według ciebei locha to wpsółczuje takiego myslenia

Gość apaulina
zielenka początkow chciałm cie pocieszyc i moze cos doradzic ale z takim mysleniem jak ty mas zto widze ze jestes zakompleksionym gówienkeim i tyle