Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzasti05.11.91

czy jestem pieknoscia?

Polecane posty

Gość egle
"nie wiem, w każdym razie ladna jestes i glupie baby zaczynają coś pie**olic, ze te blondyny sa niby lepsze" ona pyta czy jest pieknoscia,a nie czy ladna jest. Wiec bycie piekna to rzecz wzgledna.Dla jednych jestes pieknoscia dla innych nie.Sa gusta i gusciki.To samo tyczy sie blondynek.maszkary istnieja o kazdym kolorze wlosow. Niemniej jednak udowodnione jest,ze mezczyzni czesciej ogladaja sie za blondynkami.Dlatego,ze blond wlos ma w sobie ten atut,ze odmladza twarz:) nie wiem moze ja jakos optycznie rozjasnia.A faceci jak wiadomo lubia mlode dziewczyny.

troszkę za ordynarne można by powiedzieć rysy twarzy i coś mi się wydaje że masz duży nos . Jesteś typową brunetką , niktórzy faceci za takimi szaleją , ale naturalności to tu nie dostrzegłam , przynajmniej na tych fotach .

Tobier Levviatan kawales ciała pokazać i juz dziczejesz:P do komentowania czyjejs ewentualej urody jest "Fotka", "NK" i tym podobne badziewia wiec po co zaśmiecać jeszcze tutaj? ale moze tam za mało? Moze już jej to nie wystarczy ze pod kazdym zdjeciem ma "ślicznie"? dziewuchy glupsze i bardziej puste z kazdym rokiem;/

Gość egle
jarkos wez sie juz schowaj z ta fota:P a wogole dopiero teraz zauwazylam na fotce autorki:P ona ma jakies duze dlonie...

Gość łatwa jestem
niestety ale Jessica alba wyglada na tej drugiej fotce na 5-10 lat starszą

Ona pyta o twarz, cycki i tą wystającą dupe. Dłonie nie muszą być ładne jesli chce się byc pięknościa;/

Gość egle
dzasti pytalas czy jestes pieknoscia.A niestety piekne dlonie to wizytowka kazdej kobiety.

Gość egle
dobra napisze Ci tak bylabys pieknoscia ale masz za duzy nos za duza szczenke i malo zgrabne dlonie.

Gość lambia mala
na pierwszym zdjeciu wygladasz duzo lepiej

jak pchasz łapska niewiadomo gdzie to moze nie masz wpływu;/ wystarczy ZADBAĆ czasem o dłonie a nie tylko o buzie. Krem, nawilzanie, ladne paznokietki i nawet jesli masz duze dłonie to moga wyglądac ładnie. wiadac ze jestes gównirą skoro PIEKNOŚCIĄ chcesz określic tylko swoja twarz;/

Gość egle
", niestety na dlonie to akurat mamy majmniejszy wplyw." na nasza urode wogole nie mamy wplywu nie tylko na dlonie.Wiec nie widze potrzeby umieszczenia swoich zdjec w necie i dopytywania sie czy jestem pieknoscia.Wiadomo,ze ktos zawsze znajdzie nasze mankamenty nie jestesmy idealni.Najwazniejsze,ze dla najblizszych jestesmy pieknosciami.

Gość egle
bardzo pusty topic to jest:P naprawde autorko nie masz juz co robic.Jak chcesz sluchac o sobie samych superlatyw to to zapytaj o urode mamy swojej nie obcych ludzi z forum.Ona Cie napewno nie zrani:)

Gość główny ginekolog kraju
mnie się podobasz, masz te wady urody, które mi się podobają

tutaj jest pełno takich tematów, ludzie mają dość ciągłego zasypytwania fotkami z podpisem: "ładna jestem", "jaka jest moja pupka" itp. Wiec opini szczerej nie uslyszysz bo Cie zjadą. Ja tez mam tego dosc, bo gówniary które maja wolne od szkoły (wybacz jestes pełnoletnią pusta idiotka) siedza tutaj i próbują sie dowartościowac;/

pestka dyni -> akurat ja jej nie oceniałem patrząc na piersi ;) dzasti05.11.91 -> do suchej beskidzkiej mam 85 km, top torchę daleko ;]

Gość egle
wiec czemu sie poruszasz kiedy ktos wymienia Twoje wady wygladu zewnetrznego?Przeciez chcesz prawdy. Ludzie zawsze tak robicie umieszczacie tu swoje zdjecia,a jak juz ktos skomentuje negatywnie to sie wkurviacie!

Nic Levviatanie nie pisałąm o piersiach, tylko CIAŁO:) ale jest mówiąc ciało masz orzed oczami piersi to ok:D

a ja do Suchej Beskidzkiej mam całkiem blisko :D to co..? Komplementy w cztery oczy ;)

Gość glistha 69
nie.

przyszedł miły facet a Ty rezygnujesz :D no popatrz, jaka jesteś niekosekwentna!

leviatan, gówno wiesz o ciałach

Gość Grande
Dzasti dzięki za Twoją fotkę, mogłem spokojnie sobie ulżyć w domowym zaciszu:) blondyna lepsza

Gość i co z tego że ma cyce
jak pod sukienka ma badąga:D jak szampon dwa w jednym :D