Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naojdojsojd

seks po porodzie.

Polecane posty

Gość naojdojsojd

Minęły 2 tygodnie od porodu, a ja wręcz mam ochote pożreć mojego faceta. Nie mogę nad sobą zapanować. Chyba jeszcze nigdy nie czułam takiego pożądania... Czytałam, ze większość kobiet a właściwie wszystkie nie mają potem jeszcze długo ochoty na seks. Ja nie moge wytrzymac... czym to moze byc spowodowane? czy to moze jakis nadmiar hormonów czy jak

ja miałam cc równo 3 tygodnie temu, i moje libido nawet o 1% nie spadło w porównaniu do tego co było w ciąży, i jest znacznie wyższe niż przed ciążą, a wydawało mi się że to już niemożliwe :P Póki co nadal plamię więc tylko raz spróbowaliśmy i było ok, ale za to radzimy sobie inaczej i powiem szczerze, takich orgazmów to ja nie pamiętam...:P czyli ten brak ochoty na sex po porodzie to jednak nie jest chyba do końca kwestia hormonów, jak niektóre panie usiłują wmawiać swoim panom :)

Gość po porodzie...
dopiero 3 miesiace po porodzie moge powiedziec -bylo super!!! wczesiej bylo za ciasno, cos obcieralo, uwierało, bylo nieprzyjemnie... ale trzeba sie bylo rozruszac i hej do przodu :) to super, ze chcesz go pozrec, poczekaj na znak od lekarza i pozeraj! :)