Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko dla ciebie....

osoby które usuneły ciążę prosze o kontakt!!!

Polecane posty

osoby które sa po zabiegu ginekologiczna bardzo prosze o kontakt, sama jestem w takiej sytuacji i chciałabym abyscie w pewien sposob mi pomogły bo zdecydowałam sie na zabieg ale nie wiem do kogo mam sie udac prosze o kontakt nawet meilowy : lula980@interia.pl bardzo prosze o kontak to bardzo pilne!!

Gość a dlaczego chcesz zrobic
zabieg masz powody zdrowotne czy tez nie chcesz poprostu tej ciazy - nie oceniam tutaj absolutnie twej decyzji

nie jestem gotowa zostac matka jest to 100% wpadka i decyzja rówiez przemyslana prosze o kontakt tylko te osoby które sa w stanie mi pomoc i wskazac dobrego lekarza. z góry dziekuje

Gość mrs tony montana
lepiej sie jeszcze zastanow...nie wiesz jaki koszmar czeka Cie po tym zo masz zamiar zrobic. Ja myslalam tak jak ty i usunelam, to juz dwa lata, pierwszy rok czulam sie jak w piekle. Nokomu nie zycze tego by zmarnowal sobie zycie jak ja

mrs tony montana, Nie generalizuj... może po prostu nie byłaś pewna co do decyzji, ja znam wieeele niedoszłych rodziców i jakoś nie płaczą z tego powodu.

a co do autorki to wpisz w wyszukiwarkę "przywracanie miesiączki" są tam numery telefonów i możesz też zadawac pytania jak chcesz

Gość barbados i galapagos
i że dziecko będzie ci sie śniło co noc . 16 letnia córka sąsiadki usunęła dziecko dwa lata temu , srednio raz w tygodniu ma sen że chodzi w ciąży , jest szczesliwa , a przy porodzie rodzi martwe dziecko i budzi sie z płaczem . Byli u psycholga potem u psychiatry , dziewczyna bierze psychotropy , co prawda jakieś słabe , ale sen cały czas powraca. Ponadto wszyscy wokół o tym wiedzą, bo tak jej psycholog nawsadzał w łepetynę że nie może żalu trzymać w sobie, wiec się żali ...

Gość smieszna jestes laska
tylko dla ciebie.... nie wiedza co czuje taka soba wiesz przestan pisac takie bzdety a co robilas jak sie dupilas ????? nie myslas wtedy jakie bede konsekwencje?????? za bledy nalezy odpowdac jestes zalosna suka

Gość autorka to żałosna suka
mam nadzieję że jak już sie wykrobiesz to nie bedziesz mogła miec dzieci później .

a ja mam nadzieje ze gdy bede gotowa na dzieci aby zapewnic im szczesliwe dziecinstwo bede mogla miec dzieci a co do czynu, pozwolcie ze sama zniose to cierpienie.

Gość przesadzacie
Możecie potępiać jej czyn, ale przesadzacie z tymi złowieszczymi życzeniami. Tak nie powinny się wypowiadać kobiety, które zamierzają być albo już są matkami...

Gość hgkj
A dlaczego nie jesteś gotowa na dziecko? Jesteś zbyt młoda, biedna czy co?

Gość monicaco usunela
Nie usówaj ciazy w Polsce , nie rób tez tego w czechach Podam ci telefon do Niemiec - dzwonic mozesz smiało , Doktor zna Polski jezyk - koszt to 400 euro , ale pełen profesjonalizm . Bedziesz tam na 8 rano, a o 13 pojedziesz do domu . Jak by nigdy nic - w kwesti fizycznej, bo jak psychicznie sie czuć bedziesz to nie wiem. 004917643055165 Doktor Rudzinski znajdziesz też jego klinike na internecie .

wiem do czego mozna porównac moj czyn zdaje sobie z tego sprawe. niestety jestem i zbyt mloda po prostu w tym wieku bez pracy nie zapewnie dziecku tego czego bym pragneła... dlatego jestem zdecydowana na taki zabieg. nadal licze ze znajdzie sie jakas osoba która zechce mi pomoc. dlatego pozostawiam adres mailowy : lula980@interia.pl

Monika a ile kosztuja sama podróz do niemiec prosze o kontakt. jestem sama w tej sytuacji dlatego szukam pomocy przez taki sposob.niestety

Gość monicaco usunela
mnie zawiózł samochodem chłopak - gdzie jest Twój ? sama w tą ciąze nie zaszłas ? ja tam dotarałam z poludnia polski w 5,5 godziny od Szczecina jednak jest to żut beretem.

nie moge liczy na mojego chłopaka naprawde. jestem w stanie zaplacic komus za przewoz o ile orientuje juz sie w terenie badz prosze o podanie trasy nie wiem czy sama sobie poradze i tam trafie....

Gość monicaco usunela
musisz jednak miec opinie psychologa, ale to nie problem, wszystko sie dowiesz dzwoniac.

a skad moge uzyskac taka opinie??

Gość monicaco usunela
dostalas meila

prosze powiedz mi jeszcze ile wyniosł cie cały zabieg i podróz bo nie wiem ile gotowki mam szykowac?? i czy moge zaplacic polskimi złotymi temu lekarzowi??

Gość monicaco usunela
tyle , ze sie dobrze zastanów - choc to prózne me gadanie - ja załuje - ty tez bedziesz .

Gość monicaco usunela
wszystko sie dowiesz dzwoniac - masz problem kupic euro?? płacisz w klinice, a nie lekarzowi . W Niemczech aborcja jest legalna do 11 tygodnia ciazy .

przegladam przegladam tyle ze ja mam juz dalej niz 11 tydzien a mianowicie 14 dlatego musze szybko dzialac/

ok zadzwonie i oczywiscie ze przegladam te linki. za ktore Ci bardzo dziekuje... tyle ze wlasnie chodzi o legalan aborcje do 11 tyg a u mnie jest juz ok 13 badz 14 czy nadal bede mogła wykonac??

Gość monicaco usunela
NIE ! nie w Niemczech - Hoolandia pozostaje

o boze drogi a juz myslalam ze bede mogła to załatwic... a myslisz ze moze w polsce jakims cudem uda znalesc mi sie jakiegos ginekologa??