Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamatka555

Odkryłam ze moja córka rozbiera sie w internecie

Polecane posty

Gość załamanamatka555

I dostaje za to pieniadze;( Rozbiera sie do kamery

Gość załamanamatka555
Co robić jak jej to wyperswadować

Gość trykietka
a ile córka ma lat? skad o tym wiesz? niby kto jej płaci???

Gość szejdi
to daj jej wieksze kieszonkowe

Gość BARDZO WIELKA PROŚBA
jak ma skończone 18 lat, to podaj adres tej strony

Gość załamanamatka555
Córka ma 27 lat.Skończyła anglistykę zaocznie,nigdy nie pracowała,pomagała mi w domu.starałam się dla niej jak najlepiej by jej zrekompensować brak ojca w naszym zyciu.Mieszkamy razem mam jeszcze jedno dziecko młodsze,ja duzo pracuje.Po studiach szukała pracy przez rok ,nie znalazła.Zaczeła dawać korepetycje ale niewiele tego było.nagle zaczęła mieć pieniądze-tak jak nigdy nie dokładała się do rachunków tak zaczeła dokładać kupowac mi prezenty.Nie wiedzialam skad ma gdy sie pytałam to kreciła.w koncu odkryłam pudło z dziwnymi rzeczami-perukami jakimiś koronkami znalazlam kajdanki nawet wibrator..Podejrzewałam prostytucje.W koncu corka przyznała się ze pracuje na jakiś "czatach" czy cos takiego.Rozbiera sie wypina tylek do kamery i dostaje pieniadze okolo 1,5 tys do 2 tys miesiecznie.Wiele godzin siedzi przy komputerze,teraz juz sie z tym nie kryje.Podejrzewam ze najwiecej jak mnie nie ma w domu,a ja czasem pracuje na nocna zmiane.Co robic jak z nia rozmawiać? teraz juz nie przyjmuje od niej pieniędzy gdy wiem skąd pochodzą.Błagam pomózcie czy iść z nią do psychologa?

Gość załamanamatka555
Co mam robić??

Gość załamanamatka555
Wiem że jest już dorosła ale nie chcę by tak skończyła

Gość powiem ci, a co!
to są pewnie czaty anglojęzyczne. może to zabrzmi okrutnie - praca jak każda inna!!

Gość Sama idź do psychologa
Głupia babo, zarabia pieniądze jak potrafi. Gdyby robiła to za darmo, to daj pysku. A w ogóle to co takiego wielkiego, ubędzie jej czego czy co???

Gość załamanamatka555
Ja chyba też będę się rozbierać w internecie. Przecież nie jestem gorsza od mojej córki, a figury może mi pozazdrościć niejedna 18-tka.

Gość załamanamatka555
Jestem załamana .Czy prostytucja tez byłaby dla was praca jak kazda inna? Dziś to a jutro zostanie prostytutką? juz nie mam na nią siły

Gość nizej
bit.ly/hMmp63 tutaj macie tą stronkę.. mm niezła dziewczyna z niej; >

tamto wyżej to ktoś się podszywa pode mnie.Nie jest mi miło gdy z mojej osobistej tragedii robicie sobie powód do śmiechu.Przykro mi ze nie znalazłam tu żadnej poważnej porady.

Zarabia pieniadze jak potrafi?? A jak zacznie sprowadzać facetów do domu to tez mam sobie powiedziec ze zarabia jak potrafi??? Po to studia kończyła?? nic nie rozumiem

Gość powiem ci, a co!
matko - no własnie - Twoja DOROSŁA już córka moglaby zarabiać dawaniem ciała,ale nie robi tego. pokazanie cycków obcym napaleńcom prze neta to nie zbrodnia

Gość BrightCrysal
przykro mi z pani sytuacji, ale w dzisiejszych czasach ciezko o prace, wypinanie tyłka przez internet to moim zdaniem lepsza praca niz dawac sie obmacywać lub gwalcic na żywo.... jesli nie chce pani by córka tak juz skonczyla, musi z nia pani siasc i szczerze porozmawiac... rozmowa najlepsza jest na wszytko. pozdrawiam

Gość zalamanamatka5555
znalazłam prezerwatywy w jej pokoju, czy ona, jak ja jestem w pracy, przyjmuje klientów ?

Gość paulinuchaaaaa
Porozmawiaj z córka poważnie-powiedź jej o swoich odczuciach,ale na spokojnie i szczerze bo może to odebrać jako atak.Powiedź,że jets mnóstwo mozliwości zarabiania pieniędzy,a ona nie jest przecież gówniarą...

tamto to ktoś się podszywa podemnie.ja mam nazwe na czarno.Proszę nie robcie sobie z tego powodu do śmiechu.Dla mnie to poważna sprawa,nie macie pojęcia jak bardzo mnie to dotknęło.Wy jako mlodzież może patrzycie na to inaczej.Ale ja nie mogę sobie tego wyobrazić,nigdy nie sądziłam że coś takiego mnie spotka

Nie ma żadnego chłopaka? Może on by coś w tym kierunku zadzialał.

Niestety nie ma..Była z pewnym 4 lata ale rozstali się i od tamtej pory już nikogo nie ma.To był jedyny chłopak w jej życiu.Ona ma awersje do męzczyzn podobnie jak ja.To trochę z winy jej ojca.Teraz się martwię czy kiedykolwiek kogoś pozna.Co powie jej przyszły mąż gdy się o tym dowie? zaden porządny mężczyzna nie zechce takiej dziewczyny ale ona nie daje sobie tego przetłumaczyć.

Nie rozumiem was.Mam pozwolić jej to robić?? Będzie już tak pracowac do końca życia? A co gdy się zestarzeje? Ona już nawet przestała szukać pracy.Jak w takim "zawodzie" założy normalną rodzinę? Jestem oburzona waszymi wypowiedziami,nie widzicie problemu bo to nie wasze dziecko.dla mnie to osobista tragedia.

Nie wiem, czy znajdziesz tu zrozumienie wsród forumowiczów, gdyż większość mam wrażenie jest tu w wieku gimnazjalnym albo po prostu zatrzymali się na nim. Myślę, że w sprawie córki niewiele możesz zrobić.Może jedynie już metoda drastyczna skoro tłumaczenia nie pomogły, że nie chcesz się wstydzić za nią i niech wybierze między Tobą a tym , co robi.

Gość PROŚBA do załamanejmatki5555
Podaj mi telefon Twojej córki albo chociaż stronę na której Ona się rozbiera. Jestem facetem, mam 39 lat.

Musisz tak zadziałać, żeby się nadto nie przyzwyczaiła i nie stwierdziła, że to latwiejszy zarobek niż inny............Nie dziwię się, też byłabym oburzona. Zarabiając w ten sposób, przekreśla lata nauki, swoje poświęcenie.Robiąc to, co obecnie, równie mogłaby być z wykształceniem podstawowym.