Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamatka555

Odkryłam ze moja córka rozbiera sie w internecie

Polecane posty

Gość gosciufajny
No nie zazdroszcze. Sprawa dziwna. No ok, mowia ze praca jak inna, lepiej tak nizprostytucja, ale Tobie jako matce dosx trudno to zaakceptowac. Nawet niewiem co doradzic. a rozmawialas z nią? mowilas zeby przestala?

Dziękuje abc że chociaż ty mnie rozumiesz.Boję się tylko że ona wtedy się wyprowadzi wynajmie gdzies mieszkanie i tez zacznie to robić..albo nie daj boże coś gorszego.Jestem zła na siebie bo widocznie popełniłam wiele błędów w jej wychowaniu.I zła na państwo w którym nie ma możliwości pracy dla młodych ludzi.

Gość dorotka z długim wąsem
donieś na nią do urzędu skarbowego/jeśli nie przestanie / bo musi mieć zarejestrowaną działalność a poza tym wywal ją z domu,kto to widział żeby taka stara krowa z matką mieszkała:O

Musisz być konsekwentna, bo w innym wypadku i tak bedzie juz robić , co jej przyjdzie do głowy. Nie masz gwarancji, że to pójdzie w dobrym kierunku, zostawiając to tak swojemu losowi. Dziewczyna musi mieć świadomość, że mimo jej wieku , to jednak Ty nadal dyktujesz warunki.Ona nie ma stałego zatrudnienia. Poza tym niech nie przynosi wstydu młodszemu rodzeństwu.

Chcę byscie wiedzieli że bez względu na wszystko zawsze będe ją wspierać..ale nie, nie mogę znieść tego że ona w ten sposób pracuje.Nie chcę jej zrobić krzywdy i tak już dosyć zaznała ich w życiu.Bardzo ją kocham i po prostu chcę by sobie te życie ułożyła.Ale płakać mi się chcę kiedy pomyślę co ona teraz robi.Nie chcę by tak skończyła.Ona sobie nie zdaje sprawy

Gość dziwne, ze majac
27 lat nie zechciala sie usamodzielnic i wyprowadzic. po anglistyce przez rok pracy nie mogla znalezc? przestan, musicie zyc na zadupiu. moglaby przeciez wyjechac do wiekszego miasta, znalezc prace i sama sie utrzymywac w wieku 27 lat. co do rozbierania sie na kamerkach za pieniadze - moim zdaniem nie jest to taka straszna sprawa, sama myslalam zeby dorobic tak przez miesiac ale powstrzymuje mnie jedynie to, ze takie filmiki czy zdjecia moga pozniej rozejsc sie po calej sieci. nie chcialabym zeby zobaczyl mnie z golym tylkiem ktos ze znajomych.

Gość ta i tamttaa
co? klto napisał o skarbówce?:D a po za tym ma orgazm :0 wiec powinnas sie cieszyc kobieto a przy tym sobie zarobo najlepiej pomysl i tez załuózz taka strone kobieto dl a takich cciiut starszyk ,i na pewnio amanóww sobie znajddziesz ii.. stój najlepiej cos cc zkoronkaa:) [

Gość ta i tamttaa
aj stronke jak ktos wyzej pisał !!! rusz sie kobieto!!

załamanamatka - dlaczego zostawił Was ojciec..? (pił, zdradzał, czy to Twoja wina..?) a poza tym - współczuje; rozpłacz się przy niej, rozklej; po prostu powiedz co o tym myślisz - przytul i poproś, żeby zmieniła "profesję"; jeśli jest pożądnym i dobrym człowiekiem (ja tego nie wiem), to powinno się tak stać; jeśli nie - nie masz wpływu: jest pusta i tępa, i na koniec będzia miała taki los na jaki zasłuży.. nie masz na to wpływu

Gość panjazabek
załamanamatko5555, gratuluję udanej prowokacji

Patrząc na to , co piszesz, dochodzę jednak do wniosku, że popełnialaś błąd.Być może pod wpływem braku pełnej rodziny, chciałaś jej w pewnym stopniu zrekompensować tę stratę i pozwalałaś prawie na wszystko.Pamiętaj że rola rodzica to kochać mądrze.Tymczasem Ty piszesz o wspieraniu, kiedy to co robi dziewczyna nie jest Ci zupełnie na rękę.W ten sposób przyzwalasz jej na to, choć masz jakieś ale....

Gość ta i tamttaa
dyrektore juz się nie krzyw :) co jadłes ze sie tak krzywwisz??? i dziewczyna dobrze ze sie rozbiera i tutaj tak; orgazmy wielookrottnne!!!

Gość malagosia1818
to wina obecnego systemu. Po co córce studia? W wieku 23-25 lat powinna wyjść za mąż i rodzić dzieci, bo nie będzie komu pracować w Polsce. Tymczasem kobiety chcą przedłużyć młodość i życie bez zobowiązań i idą na studia, bo niby po tym można dostać pracę. Prawda, ale po co kobiecie praca? Czyż nie byłoby wystarczająco ciężką pracą wychowanie kilkorga dzieci - czyli tyle ile każda kobieta powinna mieć NORMALNIE. Mężczyzna powinien zarabiać tyle by starczyło na utrzymanie rodziny i wychowanie potomstwa. Tymczasem są same patologie. Kobiety najpierw "robią karierę" a potem myślą o dziecku. Mąż nie jest rozpatrywany jako konieczny warunek. Mam nadzieje, że 500 zł na każde dziecko miesięcznie zmieni nieco sytuację, ale potrzebna jest jeszcze zmiana wynagrodzeń mężczyzn i nie zatrudnianie kobiet setkami w przemyśle czy handlu, a tym bardziej w administracji. Są zawody, w których kobieta jest niezastąpiona np przedszkolanka czy pielęgniarka, ale to tego wystarczą te które nie maja dzieci. Jest tylko jeden powód z którego kobiety rozbierają się za pieniądze. To brak właściwej moralności. Jak ją mogły zdobyć? Tylko poprzez właściwe wychowanie w religijnej rodzinie. Nie powiedziane, że taka się nie rozbierze, ale przynajmniej będzie jej potem wstyd. A to zmienia zasadniczo sytuację. Niestety teraz wyrosło już drugie pokolenie o spaczonej moralności i coraz częściej okazuje się, że dla wielu wstyd jest uczuciem niedostępnym. A to dużo mówi o poziomie etyki, bo wstyd jest uczuciem wyższym.