Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piątek 13

nie wiem dziewczyny, czemu tak wyśmiewacie prawiczków

Polecane posty

Gość piątek 13
to były przypadkowe znajomości, często nawet niechciane lub niespodziewane. mam obawy też, że mogę czekać sobie, a będę koło 30-stki i będę zakładał tutaj tematy jak co niektórzy.

Popełniasz błąd uważając, że dziewczyna nie zwróci na to uwagi - chyba że będzie za przeproszeniem napruta jak autobus, ale takiej to chyba nie chcesz? Wydaje mi się, że skoro miałeś okazje do uprawiania sexu to jesteś normalnym facetem. Poczekaj aż się z kimś po prostu zwiążesz, w dzisiejszym świecie po prostu wszyscy wiedzą, że czekanie na jedyną nie ma sensu, bo z tą jedyną kiedyś możesz się rozwieść :)

Gość A tak w ogóle
Tak myślałam że to był przypadkowe znajomości:) W takim razie nie przejmuj się, zakochasz się i będziesz wiedział co robić:) I z takich okazji nie korzystaj, raczej nie znam dziewczyn które chciałyby aby ich chłopak w przeszłości uprawiał seks z jakimiś nieznanymi pannami..

Piątek13,jak ja miałem 26 lat to wierzyłem w miłość i w szczęśliwe związki.Teraz już wiem że takiego czegoś nie ma.Jest tylko seksualność i najszczęśliwszy człowiek jest wtedy jak jest sam

Bagno, jak zaczniesz to pokochasz ten sport :) i kobiety też pokochasz :)

Gość hej prawik
ile masz lat?

Gość piątek 13
27

Gość piątek 13
22

Gość hej prawik
czyli zamierzasz czekać z tymi sprawami aż spotkasz swoją księżniczkę i będziecie żyli długo i szczęśliwie?

Gość piątek 13
nie

Gość ciągle zakładacie
tematy o tym samym, bez sensu... Nie wszystkie wyśmiewaja prawiczków tylko WY sobie to wmawiacia zupełnie nie potrzebnie, sami macie z tym problem

Gość hej prawik
no to o co chodzi ? w czym jest problem?

Gość piątek 13
doszedłem do wniosku, że nie warto. dziewczyny tak nie postępują nawet, co dopiero męska strona.

Gość hej prawik
A to nie jest czasem racjonalizacja jakaś to co Ty robisz? Że masz problemy z kobietami i dorabiasz do tego jakąś wielką filozofię życiową? Ja też nie jestem jakimś lowelasem wielkim ale już kilka kobiet miałem.

Gość piątek 13
też miałem. ogólnie rzecz biorąc, zauważyłem, że źle postępuję od zawsze i czas to zmienić. nie można być takim naiwnym i czekać na swoją "księżniczkę".

Gość hej prawik
ooo skąd ta nagła zmiana zdania :D ?

Prawiczek to nic złego. Poprostu jest się bardziej nieśmiałym aniżeli inni dzikusy. Co zyskuje prawiczek? * Nie udaje, że seks to całe jego życie. * Nie martwi się kiedy brak zwodu powoduje śmiech u kobiety.[ po prostu głupia] * Zna znaczenie słowa "zaspokojenie". Każdy kto pisze, mówi, udowadnia pokazując napletek po obfitym onanizowaniu się, że to niby "po", jest na poziomie ... z angielskiego brzmi to Down ;)

Gość piątek 13
nie taka nagła, bo od jakiegoś czasu myślałem o tym. :)