Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa1990rrr.................

Ale ja zazdroszcze wszystkim zakochanym nawet nieszczesliwie :( :( :( :(:(

Polecane posty

ja nie czuje do nikogo kompletnie nic :( a bardzo bym sie chciała zakochać :( z 3 miesiące temu byłam zauroczona pierwszy raz w zyciu jednym chłopakiem i było to piekne uczucie :) te motylki w brzuchu , robienie sie słabo na samą mysl ze ta osobe zobacze po prostu nie do opisania ale szybko mi mineło i teraz juz nie czuje do tej osoby nic (nigdy nie bylismy ze soba tylko krecilismy)... miałam juz w zyciu paru chłopaków dokładnie 5 z jednym z nich chodzilam 4 lata ale nigdy do zadnego nie czulam tego co ostatnio :O czy ja sie jeszcze w kims kiedys zakocham :( ? tak bardzo bym chciala :( ale skoro dopiero w wieku 20 lat poczulam przez chwile milosc to juz nic takiego mnie w zyciu pewnie nie spotka :( :( (aha i zeby nie było nie jestem jakas zdesperowna kreci sie kolo mnie paru chłopaków ale do zadnego nic nie czuje a nie chce zeby bylo jak ostatnio tzn tkwilam przez 4 lata w zwiazku z przyzwyczajenia bez uczuc )

upppp

Myślę, że po prostu za mało czasu minęło od tego ostatniego poważnego związku...

hmm no ale ja byłam zakochana w tym chłopaku jak jeszcze chodzilam z moim ex ;) tzn . poznalismy sie jak zrobilismy sobie krotka przerwe z exem okolo 2 tyg ale nie moglam o nim zapomniec bylam w nim zakochana to trwalo jakies 3 miesiace ... ale po jednej takiej rozmowie z tym chlopakiem kompletnie mi to uczucie przeszlo po prostu przejzalam na oczy zobaczylam mnostwo wad tego faceta ;)

heh a gdzie ty go znalazlas ;) ? i skad wiedzialas ze jest moj ??

takie pytanie po co byłaś z tym facetem 4 lata? pewnie jeszcze się z nim seksiłaś jak tylko on chciał

Gość naatalkaa
Też mnie to ciekawi jak z kimś kogo się nie kocha/ w kim nie jest się zakochaną można być aż 4 lata?

Levviatan - odpowiem ci ale tylko z tego powodu ze jestem tutaj anonimowa ;) poniewaz nie mialam w tym czasie prawie zadnych przyjaciol :O wszystko przez moja przyjaciolke z ktora tkwilismy przez cala szkole srednia w dziwnym ukladzie tzn . ona ograniczala mnie straszliwie od ludzi :O ona miala chlopaka i nie bylo nawet mozliwosci zebym poznala kogos innego poniewaz nigdzie nie chciala wychodzic i wmawiala mi ze bez faceta bede gorsza :O ... ale teraz skonczylam szkole , mam nowa przyjaciolke ( z tamtą zerwalam kontakt) i mnustwo znajomych ;) z bylym sie rozeszlam poniewaz go nie kochalam ...

*mnóstwo sorki za błędy :) wiem ze to było głupie ale ja nie nawidze siedziec w domu nigdy nie lubiałam a bez tego faceta byłabym na to skazana wszystkie imprezy , swieta , sylwester itd. spedzala bym sama :(

Gość naatalkaa
A to dobre, czyli chłopak był dla zabicia czasu i nudy. Ależ egoistka z ciebie Kaśka.

przyznam wam troche racje :( ale to nie było do konca tak z tym chlopakiem ukladalo nam sie do czasu bardzo dobrze .. moze nie było wielkiej milosci ale za to była przyjazn , szacunek , lubialam z nim spedzac czas itd. ale on mnie zawiodl wiele razy nie umialam mu zaufac bo skoro ja bylam mu wierna (naprawde jak anioł) to od niego oczekuje tez wiernosci a on mnie ranił :( na koniec mi powiedzial ze mial ochote sprobowac sexu z kims innym :O pozniej mnie przepraszal za te slowa , mowil ze to nie prawda ze chcial mnie sprawdzic czy powiemto samo ale ja wiem ze on mowil prawde , widzial to w jego oczach :O

nauzykaa-- alez jest czego zazdroscic zycie bez milosci jest strasznie puste niby jest ok ale czegos brakuje ;)