Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbnmrtyuighjk

Ratować to?Jest sens?

Polecane posty

Gość cvbnmrtyuighjk

Spotykamy się 2 lata. Ostatnie 2 tygodnie to ciągłe kłótnie, bo on chce, żebym ja się zmieniła. Dziś miał przyjechać, ale zawiało mu drogę. Tak twierdzi. I o to też się pokłóciliśmy. Napisał, że nie ma sensu ze mną rozmawiać. Kocham go i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Ratować to? Pojechać jutro do niego?Jest jakikolwiek sens?

Gość uoiuiouiuiouoiiuo
Nikt za ciebie nie będzie myślał. To twoje życie i sama musisz decydować a nie pytać się na kafeterii o takie rzeczy. Ty jedyna wiesz jak jest u was w związku i jaki jest twój facet a po kilku zdaniach jakie napisałaś nie można obiektywnie ci doradzać.

Gość cvbnmrtyuighjk
kilka dni temu mowil ze kocha a dzis sie poklocilismy znowu i przestal sie oddzywac. wiem ze jak ja nie zrobie pierwszego kroku to on bedzie milczal, ale jak zrobie ten krok to moze byc lepiej lub gorzej. jechac jutro bez uprzedzenia, zeby nie mial gdzie uciec przed rozmowa czy sprobowac napisac sms(tel nie odbierze), i go uprzedzic?

Gość uoiuiouiuiouoiiuo
co za mądra rada. naprawdę IQ niektórych jest poniżej 50pkt.

Gość cvbnmrtyuighjk
niestety niektorych bawi nieszczescie innych. dla mnie to milczenie to jest nieszczescie bo to 2 lata, piekne lata ktorych nie chce zmarnowac. i nie wierze ze mozna zmienic sie na gorsze lub przestac kochac tak z dnia na dzien :(