Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da mam kochanke

zdradziłem i

Polecane posty

Gość sasasasasaaasa
da mam kochanke ...przeczytałam cały wątek i ja bym raczej coś innego poradziła. Sama jestem wrażliwa i nie zawsze miewam ochotę na seks z mężem i czasem musi się nieźle natrudzić, żeby mnie przekonać, ale mu się to w końcu udaje, czasem sama nie wiem jak, bo na początku gry wstępnej ja mówię jak twoja żona że dziś nie!!! ale on nie ustępuje, nie bierze się do rzeczy tylko dalej mnie rozpala, aż osiągnie swój skutek, ... rozpali do czerwoności i jestem jego ... może twoja żona potrzebuje bliskości, tego żebyś ją rozpalał, a jak wie że każde zbliżenie ma potencjalnie zakończyć się seksem to się blokuje. Spróbuj zrobić fajny nastrój świece, muzyka, dobre wino, pogadajcie, a poźniej poprzytulaj się i nie sprowadzaj tego od razu do seksu ... kilka takich zbliżej, mów że potrzebujesz jej bliskości, czułości, że ją kochasz i może w końcu się odblokuje...Co ważne mów jej że jest piękna i kochana tak jak nam tu piszesz, bo choć to mówisz to może ona potrzebuje częściej i więcej niż nawet możesz sobie wyobrazić ;-) POWODZENIA!

Gość te coca cola
postaraj się człowieku, nie spier.dol tego

Gość eleonora J.
Ile lat mają bliźniaki? Może poród był ciężkim przeżyciem dla niej i teraz boi się że ponownie będzie musiała przez to przejść.

Gość jan wielka stopa
I przez te 3 lata nie ma sexu?

Gość xdxxxddxxxdxdx
wiesz,ja tez stracilam ochote na mojego faceta,jestesmy prawie 7lat ze soba,i tak samo jak wam facetom nudzi sie zona,to nam nudza sie wieloletni partnerzy,tylko co ma powiedziec kobieta? zazwyczaj uwazacie ze wykrety typu bol glowy to jest dlatego ze wasze zony nie lubia sexu...a guzik prawda,z innym facetem by odstawiala takie numery jak nigdy,ale wam sie to poprostu w glowie nie miesci,wymyslacie 1000 tlumaczen i powodow zeby tylko nie przyjac do wiadomosci najprostszego,ze przestaliscie byc dla niej atrakcyjni sexualnie,ale ta prawda jest niewygodna,lepiej biadolic ze sie ma oziebla zone....potrzebuje zdrady,nie chce sie juz dluzej meczyc

Gość Żona,,,,,,,
halo co taka cisza autor.......

Wiesz, zrobiles swinstwo. Kochasz a zdradziles? A ta kochanka nic madrzejsza. Faceci...

Gość a autora żona wywaliła
z domu bo przyznał się ,że ma na lewo babę

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Autorze wątku, Przeczytałem całość i muszę powiedzieć, że jestem kolejną osobą stojącą po Twojej stronie. Zdrada, której się dokonałeś była rzeczą podłą jednak okoliczności łagodzące są w Twoim przypadku w moim mniemaniu wystarczające. 2 lata bez seksu z samą tylko masturbacją mając przy sobie piękną, jak piszesz, żonę to chyba nikt by nie zdzierżył. Nie zaniedbywałeś dzieci, obowiązków w domu i w pracy i nadal kochasz żonę więc Twoja zdrada w takich warunkach jest w pewnym stopniu uzasadniona wszak ile można się masturbować będąc w związku? Dobrze, że jednak odstawiłęś kochankę, teraz idzcie to tej poradni i pomóżcie sobie nawzajem bo inaczej to faktycznie nie ma sensu być dalej ze sobą. Biorąc ślub Twoja żona powinna sobie zdawać sprawę, że czeka ją wiele lat sexu z Tobą i powinna brać to pod uwagę. Ona przysięgała aby "małżeństwo było zgodne, szczęśliwe i trwałe" - odmawiając Ci sexu złamała ta część przysięgi, tak jak Ty złamałeś o wierności. Wychodzi na to, że ona faktycznie ma jakiś problem z sobą i to poważny. Oby poradnia małżeńska coś jej dała. Pozdrawiam

Gość Liliput z takim .....myśleniem
💤