Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exprawiczek

Nie rozumiem prawiczków - ja straciłem prawictwo w wieku 16 lat

Polecane posty

Gość exprawiczek

z panienką z czata , wtedy wygladalem na wiecej - na szczescie , bo zadna by sie ze mna nie umowila . ona konczyla 18 , spotykalismy sie pol roku , potem wyjechala na studia . nie jestem zajebiscie przystojny ,ale potworem tez nie = normalny , po tym razie bylo jeszcze kilka , wszystkie z neta , w realu jestem niesmialy i w dyskotece zadnej bym nie poznal. teraz mam 22 lata , 8 partnerek . Powiedzcie mi z czym macie problem ?????? Jesli nie wygladacie jak dupa zza krzaka to marsz na czat i bajerować :) w koncu ktoras zechce:)

Gość bo kazdyyyy
kazdy prawid tutaj to ciota a nie facet . Im jakby ktoś dał chętną to by nie skorzystali - bo nie dziewica

Gość exprawiczek
jesli tak to sory :D od wczoraj tu wchodze :classic_cool:

Gość helena pazdziochowa
to sie nazywa aseksualizm

A ja jestem prawiczkiem bo nie wchodzę na czata.To jest nudne, chore i śmieszne.Jak można bajerować na takim czacie.Mówisz jej cześć a ona czesć.Skąd jesteś ,a potem co robisz.I czy masz fotkę a potem to proponujesz jej sex i już?Nie rozśmieszaj mnie czlowieku. Dodam że ludzie którzy są w moim wieku mają małą seksualność niż ja byli w wieku nastoletnim.A ja mam nadal ogromną seksualność,jak nastolatek i przynajmneij jeden spust dzienie a czasem nawet i z trzy.Który 26 latek ma tyle orgazmów na dzień?Jak się mu chce raz na trzy dni to jest dużo

Gość a ja mam 30 i nigdy nic
ale w sumie to juz przestalo mi zalezec...

Gość exprawiczek
to do mnie pytanie ? ;) czateria.pl i sexfotka.pl bagno - posiedziałbys na czacie weekend i bys sie nauczyl - 90 % przychodzi tam pogadać ,poswintuszyc ale brak im odwagi by sie spotkac . Teraz juz potrafie odroznic ''sciemniaczke '' od konkretnej :)