Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooon30latek

kto nigdy nie obchodził sylwestra ???

Polecane posty

Gość oooooooon30latek

ja mam 30 lat i nigdy w sylwestra nie wychodziłem z domu ! (chyba tylko raz jak mialem 12 czy 13 lat spedzilem go u ciotki gdyż rodzice wychodzili i nie chcieli nas zostawiac samych) Nie obchodze sylwestra i nigdy mnie nie interesowal, tylko o pólnocy patrze 20-30 min na fajerwerki i ide spac (gdyby mnie nie budzily to i pewnie kladłbym sie przed 12), kto jeszcze tak czyni ?

Gość a z czego to sie cieszyc
udawac ze jest pieknie i w przyszlym roku bedzie lepiej... HAHAHAAAA w domu najbezpieczniej i najwygodniej, muzyki mozna posluchac w telwizji... fajerwerki obejrzec z balkonu lub przez okno...

Ja nie obchodzę, bo dla mnie to dzień jak każdy inny w roku:O Przecież noc z 17 na 18 stycznia też jest raz w roku i nikt nie robi z tego powodu cudów. Boję się huku fajerwerków, wkurzają mnie życzenia noworoczne, pieprzone zabobony, żeby ludzie wkręcali sobie, ze będzie lepiej. A przecież jak ktoś jest parszywcem, to i w nowym roku będzie...

Gość dokladnie dokladnie
dzien jak co dzien... tylko ze o pólnocy halasy

przybij pione 🖐️ ja też sie boje i nie znoszę petard i fajerwerków...to mnie odstarszyło od wyjscia z domu

chrupek-bardzo ładnie to napisałeś to noc jak każda inna,tylko niektórzy chodzą póżniej spać nie ma przymusu bawienia się gdziekolwiek,jak ktoś czuje się dobrze w domu po co ma robić coś na siłę

Sylwestra się nie obchodzi. Kiedyś na pytanie - gdzie spaędzałaś sylwestra, odpowiedź brzmiała - sam zszedł :):):):):):):):):)

Gość kto jeszcze tak ma
kto????

Gość migala
Ja w sumie tak mam. Tylko raz w życiu wyszłam z domu na imprezę w sylwestra. Miałam jakieś 15 lat. Od tamtej pory co roku siedzę sam w domu.

ja 2 razy, a reszta to takie domówki z rodziną. raz mnie chyba zabrali na sylwka w pracy ale nie pamiętam bo to dawno było;)

Gość @migalaaa
a ile teraz masz lat?

Gość gwiazunia23
Ja nie wychodziłam dopóki nie miałam chłopaka, a obecnie męża. Teraz już będzie nasz drugi sylwester razem po ślubie.

Gość gość
Ja mam 10 lat jestem dzieckiem i obchodzę sylwestra w domu (w Belgii) a w tym roku jestem w Polsce i moi rodzice poszli na imprezę i ja muszę zostać sama nudzę się jak mops

Gość gość
Ja mam 47 lat i jeszcze nigdy nie byłem na balu sylwestrowym dla mnie to kara za co mam ją ponosić

Gość gość
ja nie obchodzę i nigdy nie obchodzilem - czasem do rodziców przyjezdał ktos z rodziny lub jacys znajomi - ale najwyzej pare osob i zawsze w domu przy stole a ja przed TV

Gość Enzosssss
Jeżeli każdy z was nie obchodzi Sylwestra to chociaż zastanawiał się skąd to się wywodzi? Po co są puszczane fajerwerki i te wszystkie zabawy i hulanki?