Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nieudacznica45435

moje zycie jest zalosne

Polecane posty

Gość nieudacznica45435

nie mam z kim isc na wlasna studniowke,a juz zaplacone... a na studniowke na ktora zaprosił mnie kolega (ktorego ja na swoja nie zaprosze z pewnych przyczyn)kupilam sukienke, ktora przestala mi sie podobac, i czuje ze bede wygladac jak biedna sierota w niej jestem za wysoka i nie moge znalesc ladnych butow na nizszym obcasie zeby nie byc wyzsza od partnera jestem chuda i nieciekawa z wygladu jestem niesmiala i mam jakis tam znajomych ale czajczesciej jestem zwyczajnie olewana siedze sama w domu w sylwestra nigdy nie mialam chlopaka na palcach jednej reki mozna policzyc ile razy sie calowalam jako 15 latka mialam depresje mamproblemy psychiczne, bo mam uraz do swojego ojca i nie umiem sobie z tym poradzic czuje ze przegram zycie mam żałosna sytuacje w rodzinie jestem od roku nieszczesliwie zakochana i cierpie nawet w szkole nikt w klasie mnie nie lubi i źle sie ucze mam ochote sie zabic, a nawet nie mam odwagi zeby to zrobic najgorsze ze zwykle gardze takimi żałosnymi nieporadnymi popychadlami a asama taka jestem mimo ze czasem, w lepszych momentach, sie oszukuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować