Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagfa

Chcę zmienić całkowicie wygląd twarzy przez operacje- co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość agaagfa

od gimnazjum mam siebie dosc , minelo kilka lat i kazdy rok to cierpienie... chcialabym nie poprawic urode, ale wygladac jak zupelnie inna osoba . Tak zeby nikt mnie nie poznal , calkiem nowa ja . W styczniu mam miec 1 operacje - nosa , potem kolejne . Nie zale sie , tylko chcialabym wiedziec co o tym myslicie ? Tylko prosze bez '' idz do psychiatry''

Gość ozesz tyy
wiesz ,że to pierwszy krok do zaburzeń osobowosci ? Mozliwe ze juz to masz ...

Gość Yesster3
Dobry pomysł, popieram, jeżeli poczujesz się lepiej, to czemu nie.

Gość ozesz tyy
może i dobry ,ale co bedzie gdy cos pojdzie nie tak ? i bedziesz wygladala gorzej niz przed ?

Gość agaagfa
Będzie dobrze , mysle ze wybralam dobbrych lekarzy :) zawsze mozna prosic o poprawke ... Zaburzenie osobowosci ? Może . Czuję ,ze jestem w ciele zupelnie innej osoby , muszę to zrobic , mysle od tym od kilku lat ,ze kiedys sie zmienie .

Gość ojjj racjaaa
zycze powodzenia :)

Gość AGATA!!!!!
agaffa to tak jak ja twarz mnie szpeci i też mam zrobić korekcje garba na nosie... powiedz mi tylko skad wzielas kase na zabiegi!!!!!

Gość agaagfa
zbierałam od dawna , to na nos wystarczy . Reszte mam z podziału spadku po moich dziadkach . Nie wiem co bym bez tego zrobila :O Boje sie strasznie , zwlaszcza po tej historii z tą Szwedką , ale z drugiej strony nie moge sie doczekac . Wreszcie przestane myslec o swojej twarzy

Gość AGATA!!!!!
a to tak jak ja!!! ja mam obsesje na punkcie twarzy generalnie NOS i usta kreski dobija mnie to kazdego dnia.. gorzej z kasa nie stac mnie poprostu nie wiem z kad mam wyczarowac taka kase

nie obawiasz się , że wpadniesz w kompleks Jacsona, który urodził się ładnym czarnym chłopcem, a umarł jako brzydka biała kobieta?????

Gość agaagfa
nie . chcę mieć tylko nową twarz , bardziej oryginalną , ładną . Nie wymyslilam sobie tego... wiem jak wygląda, widze sie co miesiac u fryzjera w wielkim lustrze ,codziennie w domu , w sklepach unikam wszystkiego co ''odblaskuje'' . Psycholog nie pomoze - chodziłam dluzszy czas... i wcale mnie to nie zmienilo , makijażem i wmawianiem sobie głupot oczu czy nosa nie zmienie.

Gość jedyne co mi przychodzi do
a wiesz ,ze od 1 stycznia wchodzi VAT 23 % na WSZYSTKIe zabiegi upieszkajace ???

Gość agaagfa
niestety wiem :O