Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutrogena krem do rak

Dziewczyny bralyscie Escapelle?

Polecane posty

mialyscie kiedys "przygode" z ta tabletką? ja brałam w zeszłym tygodniu (teraz juz 1,5 tyg), lekarz ostrzegl mnie,ze moge miec plamienia i moge sie zle czuc, ale nic mi nie bylo az do dziś, bo dziś zauwazylam, ze mam plamienia, i teraz nie wiem czy to od escapelle bo wydaje mi sie ze chyba pozno na takie skutki, czy to moze okres czy jeszcze co innego zwiazane z leczeniem clotrimazolum :o co myslicie o tym?

Masz plamienia po pigułce. W dodatku rozreguluje Ci okres, i nawet nie będziesz wiedziała kiedy masz dni płodne. Plamienia mogą być długo.

już wlasnie nie wiem kiedy mam sie spodziewac okresu, lekarz uprzedzil mnie,ze moge miec spoznienie o ponad 7 dni, ale te plamienia mnie zastanowily, bo nic mi nie bylo po wzięciu tabletki, jak czytalam,ze dziewczyny maja mdlosci, wymiotuja, wszystko je boli, a u mnie nic az do tych plamien dziwnych

wiem wlasnie ze ona rozregulowuje, ale nie spodziewalam sie, ze po 1,5 tygodniu dopiero cos zacznie sie dziac, dzieki za odpowiedz

a mam jeszcze takie pytanie: jak myslicie czy podczas kiedy mam te plamienia, moge przyjmować globulki clotrimazolum?

Gość poznanski kwiat polny
wiesz, dzisiaj na ciazowym czytalam wypowiedzi lasek ktory zaszly i tak po tych tabl :D