Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki niki

sex

Polecane posty

Gość niki niki

czy wasi faceci tez nie kochaja sie z wami w ciazy? ja szczerze mowiac mam juz dosc:( jestem w 6 miesiacu,i od kiedy dowiedziałam sie,ze jestem w ciazy maz mnie nie tyka,wkrecil sobie cos i koniec! tez tak macie?

mój na początku się bał, robił to bardzo ostrożnie, ale teraz jak widzi, że jest wszystko ok, to już się tak nie hamuje ;) możesz zabierz swojego faceta do ginekologa na wizytę i wtedy zapytaj lekarza o seks, Twój facet będzie wiedział już, że mozna i że nic Tobie i dziecku się nie stanie ;)

Gość fantaaaaaaaaa
Mój mąż nie ma problemu z tym, że jestem w ciązy (27 tc) kochamy sie często, krócej to fakt, ale często, jesteśmy osobami które uwielbiają sex, ciąża nie jest zagrożona wwięc co mamy sobie załowac ;)

Gość niki niki
ja niewiem co opanowalo mojego,mamy juz dwóch synow,nastolatkow,i nie przypominam sobie zeby mial jakies obawy w poprzednich ciazach,ta ciaza nas troche zaskoczyła,ale nie jest ciaza zagrozona,wszystko jest ok,ja nie przypominam wieloryba,przytyłam 5 kilo,wiec raczej nie to jest powodem,u lekarza był ze mna,wie,ze ciaza jest wrecz ksiazkowa,i co? i nic....

Gość na dwoje babka wróżyła
my odpuściliśmy sex pod koniec ciąży, bo głupio nam jakoś było przy dziecku.Ono tu kopie w brzuchu, a my sobie używamy- dziwnie trochę

Gość niki niki
no własnie on nic nie tlumaczyl,poprostu zaczał unikac sytuacji,które mogly by sprowokowac jego lub mnie,i tak naprawde to tego mi najbardziej brakuje-bliskosci poprostu