Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amikaa

jak myslicie czy mam mu wierzyc ?????:( hm

Polecane posty

Gość HGDGVDFVG
debilka z ciebie po prostu ...

jasne ze bym nie uwierzyla... na to trzeba czasu ale moje pytanie czy relacja intensywna ma wplyw na to czy nie moim zadanim ma:)

Gość HGDGVDFVG
"jestem chyba jakas zacofana ... pradzcie mi jak sie zachowywac zeby facet sie mna interesowal a nie stwierdzil ze jestem nudna... jaki jest patent" oplułam własnie ze śmiechu monitor :D

no co piszcie propzycje.. zablysnijcie inteligentne kobiety:D

Gość Ewula1990
Ponawiam pytanie o wiek bo mysle ze to ma zasadnicze znaczenie:D

pytam powaznie mam 22 lata i nie znam sie na facetach jak ich zainteresowac, jestem ostra i maldostepna wiec gdzie jest problemmm?

Gość zloty loczek898989
Może sie po prostu Ciebie boją? A nie ma jednego patentu na zdobycie faceta- bądź po prostu sobą :) Bo jak zaczniesz udawac, to to szybko wyjdzie i bedzie klapa

Gość sesesesee
autorko powiedz nam jak to sie stało wiec ze emocjonalnie jestes na poziomie mojej 14-letniej siostry?:D Doradzam jej w podobnych problemach, ma podobny sposob myslenia tyle ze w jej przypadku to narmalne ale u 22-letniej kobiety juz nie. To nie jest nawet uszczypliwa uwaga tylko ciekawosc:)

hm mi sie wydaje wlasnie ze sie mnie boja bo kurka uwaza sie za ladniutka, a komplementy to przewaznie sliczna piekna , ubieram sie extra fajnie ciuszki markowe dalej zegarki anne klein do wyboru do koloru perfumy najwyzsza polka dolce gabbana coco chanel etc. i moje wymagania jedyna alb wgole mnie nie ma, zartuje smieje hm wiec juz sama nie wiem gdzie jest cos nie tak:(

moze ja am za duze wymagania, a faceta chce po swojemu wychowac jak juz jest jakis ? ostatnio poznalam fotografa ktory ma panne ale uderzal do mnie ciagnie ich do mnie tych facetow ale dalej ja sie na facetach nie wieszam moze t to ze czuja niezainteresowanie hm?

czemu uwazasz ze jestem pustak? Kobieta ktora wymaga jest pusta niesadze inteligencie plytki:D

Gość Ewula1990
Bylas kiedys w związku?

Gość basiuleczek
jak sie wymaga to tez trzeba cos od siebie dac

nie trafilam jeszcze na odpowiedniego a zeby byc bo byc to tak nie chce

zobaczysz ze final bedzie taki ze ciebie oleje a znia sie bedzie spotykał bo tańce lączą ludzi

dobrze tylko jak ja wymagam , to odrazu oni sex , hmmm mam piekne ialo pozadanie u niejednego jest ...

tez mu tak powiedzialm.... niezalezy mi na nim jakos bardzo ale coz spotkac sie mozna porozmawiac

Gość basiuleczek
chyba masz wysokie mnie manie o sobie.Pewnie jestes zjarana w solarium tipsiara która ma pstro w głowie i wodzi facetów za nos.

wiecie co mi sie po prstu wydaje ze skr kase mam na rozne rzeczy drogie, poza tym jestem ladniutka to pewnie zaliczam jak pies :D a tu jest niestety albo stety inaczej czekam na teg jednego jedynego i nie chce miec 200 na liczniku no tak mam i nie negujcie mnie za to.

nie nie chdze na solare nie mam tipsow... nic z tych rzeczy a raz mi jeden powiedzial ze jestem za bardzo idealna :(

Gość basiuleczek
to dlaczego reklamujesz sie materialnie,,drogie ciuchy,zegarek,najlepsze perfumu itp a nie napiszesz o swojej osobowosci jak jestes

mniemanie wysokie... niesadze nie oceniam po wygladzie choc sama lubie drogie rzeczy... nie neguje ze ktos zyje tak czy w inny sposob po prostu zyje normalnieeeee i przykladniei boje sie ze nie znajde normalneg podobnego do mnie :(

1. Jestem kobieta dla sprostowania 2. "poznalam jakies niecale dwa mies. temu faceta i rozmawiam co jakis czas z nim na gg.....wczoraj zapytalam o sylwka a on powiedzial ze idzie na bal z kolezanka... a ja jak z kolezanka....narazie podeszlam do tego na spokojnie nie robie awantur " trzeba miec wieeelka pustke w glowie zeby tak rozumowac. no chyba nie zaprzeczysz??!! 3. "ja nie chce go zamykac w klatce" a ja nie wiem czy ty sobie zdajesz sprawe, ze poki co widzialas go dwa razy i czasami gadacie na gg!!! 4. "ile powinno sie zadawac z chlopakiem zeby myslec o nim powaznie?" ktos napisal ze jestes na poziomi 14latki... ja bym zjechala nizej!!! Bo 22letnia kobieta ma juz jako takie pojecie o zwiazkach... no chyba ze nie byla jeszcze w zadnym. Ja w wieku 16 lat nie mialam takich problemow! 5."zadalam pytanie czy jeli kontakt jest intensywny czas mozna skrocic a nie rok czekac?" skrocic czas po ktorym sie zaczyna myslec o kims powaznie, rozumie. Choc ciezko mi to pojac. 6."pradzcie mi jak sie zachowywac zeby facet sie mna interesowal a nie stwierdzil ze jestem nudna... jaki jest patent" to juz pozostawie bez komentarza. 7. "jestem ostra i maldostepna wiec gdzie jest problemmm? mi sie wydaje wlasnie ze sie mnie boja bo kurka uwaza sie za ladniutka, a komplementy to przewaznie sliczna piekna , ubieram sie extra fajnie ciuszki markowe dalej zegarki anne klein do wyboru do koloru perfumy najwyzsza polka dolce gabbana coco chanel etc. i moje wymagania jedyna alb wgole mnie nie ma, zartuje smieje" Nie czujesz jak tu wieje tandeciarstwem i puuuustka? Powaznie, nie czujesz??? To szkoda!! Siadz sobie i na spokojnie sie zastanow czy chciala bys byc z facetem o takich dylematach i to jeszcze w wieku 20kilku lat... jak dla mnie masakra!!

ale ja sie nie reklamuje na boga stac mnie i lubie tak sie ubierac a to chyba jest akceptacja a nie reklama, dla mnie niebylo by problemem ze facet jest grzej ubrany odemnie :( a wy odrazu skaczecie na mnie

Gość Ewula1990
wyglad to nie wszystko. Wiekszosc ludzi ma przynajmniej częsciowo wrodzoną intuicję jak postępowac z plcią przeciwną, podbudowaną osobistymi doswiadczeniami na tej plaszczyznie. U ciebie autorko brakuje jednego i drugiego. Te setki smsow, zagubienie, naiwnosc to dobre dla mlodziutkiej nastolatki ale zdecydowanie zbyt infantylne dla doroslej kobiety. Umawiaj sie z facetami, zostaw w spokoju komunikatory i telefony tylko postaw na osobisty kontakt, moze poczytaj jakies poradniki. Ciezki przypadek