Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amikaa

jak myslicie czy mam mu wierzyc ?????:( hm

Polecane posty

poznalam jakies niecale dwa mies. temu faceta i rozmawiam co jakis czas z nim na gg hm pierwszy wyslal mi zyczenia swiateczne a dalej wczoraj zapytalam o sylwka a on powiedzial ze idzie na bal z kolezanka... a ja jak z kolezanka a on ze to byla dziewczyna z ktora juz wczesniej przed poznaniem mnie to mial zaplanowane z nia i glupio tak teraz bo i wsplni znajomi i ze po sylwku koniec z nia... nie wiem co mam myslec jak sie zachowac jak narazie podeszlam do tego na spokojnie nie robie awantur ani nic.... jak myslicie co dalej robic z gosciem

2 miesiace sie znacie a Ty juz bys go najchetniej zamknela w zlotej klatce. Nie wroze wam przyszlosci

ja nie chce g zamykac w klatce, ale czy zachowuje sie ok... i czy dalej z nim sie zadawa jak myslicie

Gość basiuleczek
NIE ZNACIE SIE NIC WAS NIE ŁACZY TO NIBY JAK SIE MASZ ZACHOWC!NIJAK,IDZIE TO IDZIE I TYLE

ok a ile powinno sie zadawac z chlopakiem zeby myslec o nim powaznie?

nie zadawac przez gg a przez zycie na necie czy przez kom to sobie mozesz wazne ile spotykasz sie w realu i jakie sa tam wasze relacje

Gość basiuleczek
przeciez on jej tylko na gg zyczenia posłał,niech sie najpierw na jakas randke umówi zeby sie poznac

hm a jesli relacja jest intensywna powiedzmy dwiescie sms dziennie rozmowy telefoniczne co najmniej 3 razy w tygodniu spotk.

Gość zloty loczek898989
Ja sie kontakowałam z chłopakiem na gadu przez jakieś 4 miesiące, potem się spotkaliśmy raz, drugi, trzeci i jesteśmy od tego czasu razem :) Powodzenia :)

"poznalam jakies niecale dwa mies. temu faceta i rozmawiam co jakis czas z nim na gg" to ja juz nie kumam wy sie spotykacie w realu czy tylko piszecie. bo troche niejasno piszesz. "ok a ile powinno sie zadawac z chlopakiem zeby myslec o nim powaznie?" moim zdaniem to ty nie znasz znaczenie "powaznie"!

zadalam pytanie czy jeli kontakt jest intensywny czas mozna skrocic a nie rok czekac?

Gość zloty loczek898989
Ranyy, mozecie sie przeciez spotkać nawet po miesiacu, to zalezy tylko od was ;)

Ty naprawde myslisz, ze istnieje jakis scisle okreslony czas kiedy mozna myslec na powaznie?? To moga byc 4 miesiace a moga 4 lata miejcie litosc...

Gość zloty loczek898989
Serio piszecie 200sms dziennie? : O

po 2 spotkaniach to ja nawet nie wiedzialem czy sie dalej umawiac 2 spotkanie to ewentualnie byla dla mnie kandydatka na dalsze rozmowy

tak ale te 200 sms t z innym , z tym co idzie na impreze jest taki troche na dystans kontakt

Gość zloty loczek898989
A nie możecie sie po prostu pospotykać, tak bez zobowiązań? I zobaczyć co z tego wszystkiego wyjdzie?

wie wiem , taki mam zamiar przynajmniej szczery jest przynajmniej tak wyglada,szanse mozna dac co dalej zobaczymi

Gość zloty loczek898989
W każdym razie powodzenia ;)

:( jestem chyba jakas zacofana ... pradzcie mi jak sie zachowywac zeby facet sie mna interesowal a nie stwierdzil ze jestem nudna... jaki jest patent

a jak ci napisze ze jestem kosmonautka albo pania weterynarz, albo ze pracuje w banku, albo ze jestem sprzataczka w hotelu to tez mi uwierzysz i powiesz ze mnie znasz?

Gość Ewula1990
Oj naskakujecie na dziewczyne, ma pewnie max 15 lat i dopiero uczy sie relacji miedzyludzkich. Autorko to nie jest Twoj chłopak wiec nie masz prawa go ogranicza. A to w jakim tempie związek sie rozwija to juz sprawa wybitnie indywidualna To ile masz lat?

"pradzcie mi jak sie zachowywac zeby facet sie mna interesowal a nie stwierdzil ze jestem nudna... jaki jest patent" ty chyba nie mowisz powaznie???