Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna?

Niechciany sylwek,pomocy!

Polecane posty

Gość Bezradna?

Mam problem w sumie moze to i TYLKO MOJ problem,a dotyczy on sylwestra,spedzam go u chłopaka z jego rodzenstwem i ich rodzinami ogolnie mialo byc jakies 10 moze ponad 10 osob..noo i okazalo sie ze z jednym z jego braci(mojego chlopaka) ma przyjsc jego kolega ..z jakas dziewczyna,wkurztlo mnie to bo ja ja kiedys widzialam i odrazu mi sie nie spodobala:/ Denerwuje sie ze tamci 'obcy'maja przyjsc ..a nie mowiac ze ja bede sama be mojej rodziny .Powiedzcie mi moze ja wyolbrzymiam cos?

Gość Bezradna?
tak w sumie to nie znam ogolem dobrze 5 osob:/

Gość Bezradna?
Ludzie noo,doradzcie mi cos:/ spojrzcie na to z boku:/

Gość jestescie poyebani
no nie bedzie todla ciebie mily sylwester. ja bym sie wkurzyla

Gość ze mna
jezeli masz troche wygladu to nie ma problemu ktos na pewno cie zauwazy i wyrucha gdzies w kacie albo na klatce schodowej moze sie okazac ze to bedzie twoj najlepszy sylwester tylko se dupe dobrze umyj

Gość Bezradna?
noto co Twoim zdaniem mam zrobic;/nie isc tam?;/

Gość ze mna
idz i oddaj sie rozkoszy analnej

Gość Bezradna?
zamknij sie

Gość ze mna
popros gospodaza imprezy zeby ci dal swoje majtki zaloz je na glowe a napewno zabawa bedzie udana

nie rozumiem o co Ci chodzi... co z tego że kogoś tam nie znasz czy nie lubisz... to chyba normalne na imprezach, w końcu nie z każdym musisz gadać...

Gość Bezradna?
Znaczy wiesz,sprawa jest taka ze niby ;my; organizujemy ta impreze a wlasciwie bardziej pasuje ze 'u niego',no ale to juz nie o to chodzi.. bedzie mnie wkurzala ta larwa;/

Gość Bezradna?
tylko ze to jet kawalerk a wiec wszyscy beda na 'kupie' a ja w sumie 'mieszkam z nim' na weekendy jezdze tylko do domu wiec powinnam miec cos do powiedzenia nie sadzicie?

Chyba, że tak. Jeśli impreza jest u Was, to jego brat powinien uzgodnić kogo przyprowadza. Ale teraz to i tak już "po ptakach". Myślę, że powinnaś jakoś wytrzymać tamto towarzystwo, robić dobrą minę, bo gdy teraz zaczniesz wymyślać, że ich tam nie chcesz, to jego brat przyjdzie z fochem, zaczną się robić obozy kto za Tobą, a kto przeciwko i atmosfera nie będzie zbyt miła.

Gość ze mna
powiedz mu zeby sie wyniosl na czas imprezy bo cie tak psiocha swedzi ze i tak dasz kazdemu a nie chcesz zeby on byl swiadkiem tego dramatu

Gość Studenteczkaa
Rozumiem Cię, bo ja też jestem strasznie zazdrosna o mojego faceta. Może porozmawiaj z nim raz jeszcze? Choc wątpię, że teraz zazdzwoni do niej i powie, że zaproszenie nieaktualne :/

Gość Bezradna?
Znaczy to bylo tak ze on zadzwonil do mojego chlopaka i zapytal czy moze przyjsc z nimi a on odpowiedzial nie konsultujac ze mna 'nie ma sprawy' jestem troszke zla,ale chyba sie kur** uchleje na wstepie i nie bede patrzec na ta wytapetowana morde:(

Gość Bezradna?
Mam to w dupie wszystko! JEstem wsciekla jakas pinda sie bedzie 'u mnie' panoszyc!

Gość Bezradna?
chyba sie nawale wczesniej niz myslalam

Gość jajeczkoPizdeczko
Nie bo tylko u niego pomieszkujesz. Nie bo widocznie wiele nie masz do powiedzenia jesli sie Ciebie nie spytal. Nie bo to jego mieszkanie. Nie bo sobie coś wymyslilas, ze kogos nie lubisz - trzeba bylo z facetem pogadac Nie bo sama nie masz 100% pewnosci czy przypadkiem Ciebie lubi kazdy w 100%

Gość ze mna
stan przed nia nago tylem wypnij sie jak mozesz najbardziej a sama spierdoli zobaczysz

Gość Bezradna?
dzieki za odpowiedzi,zdolowalism=cie mnie ale ok przezyje buzka

Gość Tatratata
Jakiś czas temu również miałam wątpliwą przyjemość poznać znajoma dziewczyny kuzyna mojego partnera;) Nie powinno oceniać się po wyglądzie ale chyba niezła z niej zdzirka. W każdym razie - podobno - moj wpadl jej w oko, znając życie dziewczyna kuzyna podkręciła i podkoloryzowała poniewaz ludzi wbijac szpileczki (szczegolnie gdy komus zazdrosci, generalnie ma jakiś dziwny nawyk chęci poniżenia/"obnizenia" sukcesow innych osob) W każdym razie również z nimi spedzamy sylwka i bardzo mozliwe, ze jej znajoma również tam zawita. Nikła szansa ale znając dziewczyne kuzyna bardzo mozliwe. Powiem Tobie: nie znasz jej, może jest symatyczna. Po 2 jakby co masz gęboche i mozesz z klasa cos powiedziec, czyz nie? Oczywiscie jesli naprawde bedzie zolza...