Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląca3

czy wyjść za milionera który jest ode mnie 13 lat starszy?

Polecane posty

Gość paulinuchaaaaa
osz kurwa to jeszcze Ty...weź się ogarnij dziewczyno.!!!! po co te pytania nie jesteś gówniaraa to TWOJE zycie!!!tylko Ty możesz nim kierować.!!!!!!!!!!

jak chcesz..nie chcesz nie wychodź-wyjdx za gówniarza co ciągle chleje pod sklepem,wyjdziesz za niego bedziecie wpierd alać sciany ale mniejsza z tym to mało ważne ,wazne że będziecie sie ciągle dymać;DDD

Gość myśląca3
czarnula wiem że z równolatkiem też mogę tęsknić za seksem..hmm

Gość ja powiem za siebie
wyszłam za faceta w moim wieku, wielka miłość , po 10 latach wszystko wydaje się być normalne, nawet seks , nawet najfajniejszy to już rutyna, a ty tego milionera bierz , przynajmniej poużywasz życia, tym bardziej że jak piszesz , nie jest ci obojętny

Gość miałam napisać wcześniej
wyjść, pochodź po sklepach pooglądaj wszystkie rzeczy które chciałabyś mieć, biżuterię , ciuchy, buty, wyobraź sobie siebie w jakimś zajebistym samochodzie ;) tylko z drugiej strony komu będziesz miała się pochwalić jak w towarzystwie będziesz miała dziadków.. hmm ciężki wybór w sumie

Gość myśląca3
podniosę 🖐️

Gość tiggger
spierdalaj blacharo 🖐️

Gość myśląca3
nie czytałeś to się nie wypowiadaj 🖐️ chodzi przede wszystkim o to że moglibyśmy się skupić na sobie i pielęgnowaniu miłości co często jest zaniedbywane przez kłopoty finansowe

Gość myśląca3
napiszcie jeszcze coś, czy chcę zrobić wielki błąd i takie małżeństwo nie ma przyszłości?

Gość alealejandro
i co kurwa, oświadczył się czy kopnął w doope?

Gość ionka
przeczytałam cały topik, może i faktycznie nie lecisz na tą kasę, jesteś bardziej romantyczką, może lepiej zrezygnuj z tego wszystkiego, sama Twoja niepewność mówi sama za siebie, po co ranić drugiego człowieka. on już jest pod 40, ty będziesz po 30stce on 50, jest ta róznica, i uwierz mi myślenie też się zmienia, zmieni sie nie tylko u Ciebie ale i u niego.

Gość gość
Wychodz za niego i sie nawet 5 minut nie zastanawiaj.Ja tez wyszlam za starszego faceta bardzo bogatego i nigdy nie zalowalama.A to z tego powodu ze stac mnie dzis na wszystko.Wiec sie nie zastanawiaj.Bo milosc to bzdury dzis jest jutro nie ma kasa najwazniejsza.