Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląca3

czy wyjść za milionera który jest ode mnie 13 lat starszy?

Polecane posty

Gość patrycjaaaa26
W ogóle mysląca w Twoich wypowiedziach dostrzegam,że jesteś osobą wrażliwą,nie skazuj sie na coś czego możesz załowac...

Gość myśląca3
Patrycja, ja mam 23, on 36, seks z nim był i jest cudowny, naprawdę świetnie, tylko boję się o to co będzie... Bó chyba ---oni wszyscy i tak sa tacy sami., niestety też mi się tak wydaje, dlatego mam dylemat czy słusznie chcę sobie komplikować życie? może lepiej posłuchać rozumu i szukać kogoś w swoim wieku

Gość myśląca3
tak jestem wrażliwa i trudno mi się pogodzić z tym że miał kogoś takiego, może dla niego aż tyle nie znaczę i nie warto się w to pakować ?

Gość m hm hm
co za różnica? tym i tym można zręcznie manipulować. Nie przeceniasz mężczyzn. Z tym jest ci dobrze, więc z nim bądz. Może za 10 lat sama będziesz oziębła. To takie gdybanie...z każdym facetem tak można. Co będzie za 10 lat... jeden facet w twoim wieku może sie okazac totalnym gowniarzem i dupkiem. Docen to co masz i nie rozkminiaj. Chodz ja zawsze wychodze z założenia że jak się rozkminia, to się tak naprawdę nie chce. Wątpliwości najmniejsze budzą moje podejrzenia

Gość patrycjaaaa26
Jeżeli masz takie myśli naprawdę chyba go jednak nie kochasz...pytanie tylko czy pokierujesz sie sercem i odejdziesz czy rozsądkiem i zostaniesz wybór należy do Ciebie... Czarnula masz rację!!!!ogólnie zgadzam sie z Toba,ale z góry zakładasz że dowalisz mu rogi itp.Dlatego nie szanuje takich dziewczyn i zaden facet napewno też,bo wiesz jak mówi sie na takie laseczki prawda.??no wiesz..

Gość m hm hm
*Nie przeceniasz mężczyzn?

Gość myśląca3
gdybym wiedziała że dla niego seks ze mną jest tym samym czym dla mnie seks z nim i że naprawdę mnie kocha i nigdy by nie zdradził gdybym z jakiegoś powodu zaniemogła to w życiu bym o tych rogach nie myślała

Gość patrycjaaaa26
Czarnula to prostytutka tutka:)

Patrycjo nie zakładam z góry że go zdradze przeczytaj sobie od początku tak pidsałam do kolezanki,ja nie mam problemu z wiekiem mój facet jest ode mnie o rok starszy a więc nie wydaje mi się że będzie mi za 20 lat jego pomarszczony tyłeczek przeszkadzał bo mój juz bedzie taki sam,pisze tu co bym zrobuiła w sytuacji gdyby był ode mnie starszy o kilkanaście lat.przeczytaj wszystko a wtedy ciśnij.

Gość myśląca3
no i teraz napisałam to tak że wyszło że mnie nie kocha, mówi mi że mnie kocha, okazuje mi to na każdym kroku na różne swoje sposoby, tylko ten jego układ w którym był zanim był ze mną trochę mnie skrzywił

Gość patrycjaaaa26
Mysląca masz problem -kazdy facet może zdradzic zawsze jest ryzyko przeciez.!!!!!!!!!!!!

Gość eeeeee
a ten dziadzio ile ma lat 36??masz fote moze bo bym skorzystała jak sie wachasz

Gość myśląca3
Chodz ja zawsze wychodze z założenia że jak się rozkminia, to się tak naprawdę nie chce.-- wiesz kiedyś tego nie rozkminiałam, wyobrażałam go sobie pomarszczonego i nadal widziałam w nim cały swój świat, teraz to co się dzieje dookoła trochę mnie wyprostowało i wybudziło z tej bajki, gdzie nie spojrzeć zdrada, kochanek, seks, mam wrażenie że miłość jest wtedy kiedy jest dobrze w łóżku ,a tak naprawdę czegoś takiego jak "czysta miłość" nie ma i nie potrzebnie chcę się "poświęcić"

Gość eeeeee
chyba ze ma pomarszczona dupcie to wtedy podziekuje:O

Gość myśląca3
eeee- nie dam foty i go nie odstąpię nikomu :P

patrycja wiesz kim są prostytutki??Bo widze że starsznie ci się tu pojecia mylą,google odpal jak nie znasz pojecia prostytutka;)

Gość myśląca3
w ogóle to mógłby ci się aż tak nie spodobać , nie jest modelem i wiem że do brada pitta mu daleko ,a dla mnie kurcze jest najpiękniejszym facetem na świecie :D

Gość zusyzusyzusy :(
może ktoś będzie tak dobry i mi pomoże - wszyscy już śpią a jutro rano muszę zapłacić Proszę - podliczy mi ktoś ile wyniesie kwota składek na ubezpiecz chorobowe w zus za grudzień przy 20 dniach opieki?? i jaka podstawa wymiaru skladki? BARDZO PROSZĘ

Gość paulinuchaaaaa
Mysląca skoro dla Ciebie jest całym światem-badź z nim.!!!!! Czarnulko ale sponsorem jest Twoim co udowodnilas to swoimi postami.... Nie mam czasu być na tym nudnym topicu spadam.!! Narka czarnuleczko:O

Gość eeeeee
to daj chociaż foto jego włosów na klacie 👄

ale wcale nie zaprzeczam ze nie moje pieniadze z pracy leżą sobie na koncie,i wydaje je na pierdoły,a sponsoring rózni sie od prostytucji ale jak widze twoja mała główka nie za dużo pojmuje paulinucho czy jak tam wczesniej miałaś patrycjo

Gość myśląca3
dzięki wszystkim, dobranoc 🖐️

Gość myśląca3
kurcze , nie chciałabym później zakładać tematów typu :czy można być szczęśliwym bez seksu :O

Gość mój ma
37 lat i muszę go prosić o seks. Zastanów się...

Gość myśląca3
ale on ma 36 i seksu teraz mam aż w nadmiarze :P

Gość mój ma
Nie wiem czym ty się martwisz. Jeszcze ci się nie oświadczył a ty się zastanawiasz nad wspólną przyszłością. Nie dziel skóry na niedźwiedziu. Życie płata figle. To, że cie kocha, nie znaczy, że myśli w takich samych kategoriach jak ty.

Gość myśląca3
ale on bardzo często o tym mówi

Gość myśląca3
hmm już sama nie wiem, może nie warto, może nie ma żadnej miłości jednak na świecie , przecież związek bez seksu to nie związek, zawsze się sypią...