Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląca3

czy wyjść za milionera który jest ode mnie 13 lat starszy?

Polecane posty

Gość gussss
bo faceci zawsze na pokaz są twardzi i maczo a w środku ciepłe kluchy :classic_cool: przynajmniej część

Gość mysle ze gdybys
sie w nim naprawde zakochala to po pierwsze nie pytalabys sie czy masz za niego wyjsc bo to by bylo jasne po drugie nie myslalabys juz o kochanku w razie czego po trzecie roznica wieku nie stanowilaby zadnego problemu Problem w tym ze ty sie nie zakochalas tylko sobie i nam to wmawiasz i tyle w tym temacie.

Gość zenobiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taki brzydki ten farrel jak ona mogła sie z nim całowac..no ale czego sie dla kariery nie robi:O..okropne.. Ciekawe czy w sexie był dobry czy raczej traktował ja jak worek na sperme..

no tak zenobia, baardzo uczuciowy, taka przylepa a niby zimny łokieć robi w aucie .. -- O to fajnie:classic_cool: Bedziesz mu mascia rozgrzewającą mu go smarowac:) Przylepa? Lubi sie tulic?:) to rzadkosc:) fajny facet

Gość mysle ze gdybys
a co do farella to ten facet kojarzy mi sie z brudem.Jest przystojny nie powiem ale chyba najpierw musialabym go zdezynfekowac bo wyglada jakby mial na sobie tony zarazkow ;)

Gość myśląca3
myślę że gdybyś - jesteśmy ze sobą już trochę czasu, pewnie kiedy miałam motylki w brzuchu nie myślałam o tym wcale, ale teraz coraz częściej zaprząta mi to głowę chociaż wiem że i tak już bez niego nie potrafiłabym żyć ( i nie, nie utrzymuje mnie )

Gość myśląca3
Przylepa? Lubi sie tulic? to rzadkosc fajny facet o i to jak , nie mogę telewizji spokojnie obejrzeć, ale ja też to lubię, pod względem czułości jesteśmy naprawdę dobrani, pod każdym innym zresztą też..

Gość ej sorki bo ja tu
czegoś nie kumam.... 13 lat to nie jest znowu taka duża różnica i żeby to on jeszcze potem nie płakał, że to ty z nim nie chcesz....

przystojny? a idz! Aktor na 3. wiec nic specjalnego..Stary..jak na te 36 lat..I co on mysli ze sobie inna znajdzie? ala głupio wybała..ale chyba nie miała z czego..ot tylko on sie trafił Taki dziwkarz-bawidamek. No i pospieszyła sie z tym dzieckiem. facet co ma POZYCJE KASE NIE POTRZEBUJE kobiety na zawsze. jest na tyle głupia? On ma kobiety kiedy chce.

No ale rosati z zułwskim romansowała..to ten od sohie morceau..:O

A on płacze? to facet z sercem:) Kobiety na stałe potrzebuje romantyk:)

Gość myśląca3
ej sorki bo ja tu - dla mnie to 13 to jednak trochę jest, nie teraz ale boję się że później, to tak zakrawa trochę pod 18 lat, 18 pod 20lat.. no nie wiem zawsze z najgorszej perspektywy rozgryzam..

Gość mysle ze gdybys
no to nad czym sie zastanawiasz jesli wiesz ze to ten i ze zyc bez niego nie mozesz.Jesli chodzi ci o sex to powiem ci ze 13 lat to znowu nie tak duzo a poza tym wiek nie ma znaczenia jesli chodzi o lozko bo znam mnostwo mlodych facetow ktorzy przed trzydziestka nie maja ochoty na sex(mezowie kolezanek).Najlepiej nie patrz na wiek tylko zastanow sie czy to ten???czy poreafilabys spedzic bez niego pol roku,rok.Jak nie jestes pewna to wyjedz na dwa tyg na wakacje i na spokojnie pomysl o tym wszystkim i zdecyduj.

ala mogła sobie poderwac Mathiu Mc cos tam..spoko facet..i te jego nagie bongosy:P hahaha ale chyba ma obraczke;) albo Adam sandler..a nie takiego dziwkarza...o czym oni rozmawiali? patrze na ich fote i sie dziwie..o niczym..widac ze on taki powazny i tak bardo ma parcie na kase i kariere;)

Gość iwika1987
Wg mnie nie kochasz go. Jakbys go kochala to bys sie nie pytala ludzi czy wyjsc za niego. Nie pisz, ze go kochasz bo po tym jak piszesz to widac ze nie. Moze jest dla Ciebie przyjacielem, kolega.. Nie wiem, ale albo wmawiasz nam, ze go kochasz, albo wmawiasz to nam i SOBIE.

Gość myśląca3
płacze na ckliwych filmach! np. pamiętnik :P ja jeszcze nigdy go do płaczu nie doprowadziłam, chociaż zdążyło mu się że szkliły się mu oczy kiedy mi ładne rzeczy mówił ;)

rosati z val kilmerem..nie widziałam faceta/...nie che mi sie szukac..ale chcił tylko na troche plus ładowarka dobrze ze dziecka sobie z nim nie robiła..bo byłoby jak z alką

Gość myśląca3
to wyjedz na dwa tyg na wakacje już tak robiłam wiele razy , co prawda nie były to wakacje, ale każdą sekundę spędzałam myśląc o nim.. jakbym była bez powietrza.. naprawdę jestem pewna że to ten, jak myślę o nim to czuję taki spokój , takie spełnienie, że nic mi więcej nie potrzeba... tylko to 13 lat mnie przeraża trochę..

Gość Ja kocham swojego milionera
o złotym sercu I tez płacze pa Bella:classic_cool:

a co to za film pamietnik? to o vampirach? ze on tam płacze?

Gość gussss
płacze ? gdzie taką pipe wyrwałaś :P

Gość myśląca3
pamiętnik ( the notebook) nie mów że nie oglądałaś, piękny film o miłości ,chociaż jak dla mnie to zakończenie było trochę naciągane za bardzo.. http://www.filmweb.pl/Pamietnik gussss, żadna pipa, może troszkę :) już taki jest że zawsze robi i mówi to co myśli, może dlatego że ma kase i nie musi przed nikim udawać , bo mu nie zależy ? ale kocham go za tą szczerość , nie mylić z chamstwem, jak kogoś nie zna to nigdy nic nie powie złego

zgodze sie kasa daje wolnosc Nie musi udawac brac czego nie chce;) A inni jak farrel musza grac tu i tam, bo nie maja kasy:) pa Bella:classic_cool:

Gość mysle ze gdybys
zapomnialam napisac ze w mojej rodzinie jest dwa przypadki takich malzenstw.Ciocia wyszla za 10lat starszego faceta i juz sa malzenstwem 20 lat i jakos nie widze zadnej roznicy wieku a wujek ozenil sie z kobieta 12 lat mlodsza i maja piecioro odchowanych dzieci,

Gość myśląca3
ale nie wiadomo czy ciocia nie żałuje że nie wyszła za młodszego.. moja rodzina też mi na początku odradzała, po co ci taki dziad, ale poznali go i zmienili zdanie..

liczy sie jakosc zwiazku a nie ilosc lat:)

Gość coconutt1
nie zapominaj też o tym że nieraz związek równolatków może nie być taki piękny, są problemy, często finansowe i nawet seks tego nie rekompensuje, gdyby tak było to większość ludzi byłaby super szczęśliwa bo w większości małżeństw jej seks ;)

Gość coconutt1
i z tego co piszesz to facet chyba naprawdę cię kocha ;) ja bym brała

mało facetów lubi się tulic:) Wiec jak jest przylepka to go bierz:) Ja bym brała:classic_cool: uzuciowy facet to skarb:)

Gość myśląca3
coconutt1 racja , ale ja już taka jestem że zawsze musi mi coś nie pasować i muszę być nieszczęśliwa kiedy wszyscy dookoła są super szczęśliwcami ;) a oczywiście tak nie jest ...