Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaneczkkkoo

Czy wasi faceci mają włoski na pupie czy nie ? Pytam poważnie :))

Polecane posty

Gość pytaneczkkkoo

prosze o odp :)

Gość heloł tu maja
moj ma b.malo a gładkie tylki to mają licealisci :D

Gość alfabetyczny morderca
ja juz nie mam bo gole systematycznie. a dlatego ze kawałki kupki sie czasami przyklejaja do wloskow i jak czasami dziewczyna chce mi wylizac odbyt to musze sie wygolic tam do zera. poza tym wzgledy estetyczne i higieniczne. z przodu tez gole ale nie do zera. troche przycinam i jest sexi hehe

poza tym owłosiony tyłek jest ochydny. wlosy to tylko na wzgorku lonowym i to tez nie duzo ,na klacie, pod pachami ladnie przyciete i na glowie, no i nogach hehe rekach itp ale pupa odpada albo plecy bleeeeee

Gość heloł tu maja
zapytam z ciekawosci : nie kłują cie odrastajace wloski jak siadasz ? :D

Gość REGGINO
podzielom zdanie przedmowcy

nie nic mnie nie kłuje jak siadam. na poczatku jak zaczalem sie tam golic to troche kłuło i swedziało ale teraz juz nie. lepiej mi bez wlosow tam. czuje sie bardziej komfortowo.

Gość ooo to bardzo madre
mój ma meszek :P

Gość kumoszka
nie, wyrywa przy usuwaniu bizonów

mój ma włosy na dupie,ale nie wyobrażam sobie jakby wyglądał jakby je ogolił hehe jest brunetem więc ma ciemne i gęste włosy,na nogach ma,więc jakby tyłek miał ogolony to by się do cyrku nadawał haha :D

Gość sdfgsdfgsdfgsdfg
On pewnie jzu sie nadaje do cyrku. Owłosione to moga byc małpy a nie faceci hehe

A co Ciebie - za przeproszeniem obchodzą czyiś faceci? :O Zajmij się swoim może hehe

ja mam bardzo bujnie tam , ale moja pani mi tam regularnie goli raz na 2 tygodnie tak samo jak kogucika , kogucika goli bo lubi takiego chigieniczne a pupa ogolona to dla mnie skoleji plusy latwiej o chigiene przede wszystkim szybciej i dokladnie papierem schodzi wytrzec co trzeba jak nie ma sie gdzie podmyc ja jak arab czuje sie nie swiezo jak po kupie nie umyje pupy no i bez tego by nie bylo pieszczot oralnych nikt nie lubi chyba wyciagac wlosow z buzi

nasz kraj jest daleko w tyle w sprawach seksualnych wiec nie dziwota ze facet sie wstydzi dbac o higiene typu depilacja , ja gole pachy z tego samego wzgledu co kobiety , , koguta i pupe , za cos takiego to w tym zacofanym panstwie uwazaja cie za geja lub kryptogeja tak samo zabawy analne jak facet lubi jak w jego naintymniejsze miejsce piesci i bawi sie jego kobieta ,

Gość romanov
jak golą to nie mają , jak nie golą to mają. Kazdy facet ma włosy na tylku Niewiele jest miejsc na ciele na ktorych nie ma wlosow .. Wiekszosc mezczyzn naturalnie nie ma włosow na plecach..

Gość holeerllla
Wasi faceci to małpy i goryle :D jeszcze sie nie ucywilizowali :)

Gość Smętny Pucek
Skoro kobiety mają(tak,zaraz będzie,że kobiety to włosy powinny mieć tylko na głowie;) to faceci,co oczywiste,tym bardziej.

Ja tam mam :) Jesteśmy Ludźmi Północy i już w dawnych wiekach matka natura wyposażyła nas w futro na tyłku aby go sobie przypadkiem nie odmrozić podczas długich zimowych polowań na mamuty... podczas gdy kobiety spędzały czas z dziećmi w przytulnych jaskiniach :P Podejrzewam, że dlatego są takie gładkie :) W każdym razie jak któraś lubi gładkie tyłki to nie jedzie do Afryki albo chociaż do Italii :) Tam lądolód nigdy nie dotarł :P

Gość panielekokelsp
Macie problem ? proponuję trzy ruchy zapalniczką , żaden ból oraz nic strasznego , troszke swądu i tyle.

Gość ad_riann
Ja nie dlugo ide na badania przed wojskiem. Mam dość dużo włosów na tyłku i trochę w okolicach odbytu. Nie wiem czy golić ... trochę wstyd tak iść ... A wiadomo że tam w tyłek zaglądają :\

Gość ad_riann
Wy jak sądzicie zgolić je ??? Trochę głupio tak mi będzie pójść. Może też mieliście taką sytuację ??? Proszę o odpowiedź !

Gość gośćgość
No trochę mam.

Gość gość
Ja mam tam wszystko wygolone. Moja dziewczyna lubi lizac moj anus dlatego czesto i starannie gole pupe.