ona0987 0 Napisano Grudzień 30, 2010 Cześć . Mam pytanie z czystej ciekawości. Czy miałyście jakieś inne skutki uboczne wywołane przez zażywanie tabletek antykoncepcyjnych niż te które są wypisane na ulotce?Chodzi mi o jakieś bardziej poważniejsze,które zostawiają uszczerbek na zdrowiu. Wiadomo,że nie każda kobieta może brać tabletki (z różnych względów),ale tak pytam z ciekawości,czy przeżywałyście jakieś"piekło"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tratata1225 Napisano Grudzień 30, 2010 Ja brałam sdepo-provere powodowała objawy jak w ciąży potem marvelon też no a po szybka ciąża i poronienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tratata1225 Napisano Grudzień 30, 2010 Ja miałam depo-provere efekt jak w ciąży,potem marvelon po odstawieniu ciąża z tym że wcześnie poroniona.Do normalnego cyklu wracałam rok zdarzały się 2okresy w mcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Grudzień 31, 2010 i tylko tyle??nikt wiecej sie nie wypowie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Grudzień 31, 2010 biorę yaz od roku najpierw plamienia w trakcie brania a teraz trzeci miesiąc bez krwawienia w sumie moze nie jest to az tak powazny efekt uboczny ale jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziecina Napisano Grudzień 31, 2010 Ja brałam do niedawna Cilest. Zadne skutki uboczne nigdy u mnie nie występowały:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adinnaaaa Napisano Grudzień 31, 2010 ginekolog do ktorego chodze mowi ze doradza kobietom tabletki tylko ze wzgledow zdrowotnych takich jak zaburzone miesiaczkowanie, problemy z cera itp. powiedz ze o wielu skutkach ubocznych po prostu sie nie mowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach