Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdffsfffssfsfsfdfds

Mam wąskie usta :(

Polecane posty

Gość sdffsfffssfsfsfdfds

Szczególnie górną wargę. Nie jestem brzydka, ale to mnie strasznie szpeci :O Tak uważam... Powiększyć? (nie nadmuchać, tylko delikatnie powiększyć...)

Gość sdffsfffssfsfsfdfds
upupupup.

Gość sdffsfffssfsfsfdfds
http:/pain666.republika.pl/qqqq.bmp poprawny link

Gość mam podobnieeeeee
A nie chcę sobie ciągle domalowywać górnej wargi, bo widać, że coś nie tak :(

Gość sdffsfffssfsfsfdfds
No lipa. Myślę o powiększeniu. Ale nie na Dodę, tylko delikatnie, żeby nie rzucało się w oczy

Gość nie jest zle
masz dosc wydatna dolna warge w porowaniu do gornej. ja jak sie smieje to mi gorna warga tez gdzies znika mimo ze gdy mam usta normalnie to jest widoczna

Gość sdffsfffssfsfsfdfds
Na niektórych zdjęciach prawie nie mam ust (serio), może troszkę dolnej wargi i to wygląda beznadziejnie :O

Gość befistomel90..
MOZE MASZ LADNE OCZY KTORE TRZEBA PODKRESLIC CIEMNIEJSZYM MAKIJAZEM WOWCZAS NA USTA NIE BEDZIE JUZ NIKT ZWRACAL UWAGI

Gość sdffsfffssfsfsfdfds
No w sumie mam ładne oczy, podobno. Nie jestem jakąś maszkarą ale usta to mój wielki minus

Gość upuppuupupupupupp
upupupupupupupup

Gość ja też uważam,
że nie jest źle.... daj sobie spokój z powiększaniem...

Gość taka tam tam
no widzisz,ja mam małe, znaczy optycznie, jak się patrzy vis a vis, a jak się uśmiecham to wyglądam jakby były wielkie, i nawet sobie nic nie dostrzyknę bo wtedy to mój uśmiech byłby komiczny ;]

Gość Szaszczak
do loda akurat

Gość ja ci powiem tak
ja nie miałam wogole górnej wargi konsultowałam się z kilkoma lekarzami,którzy nie dawali mi zbyt dużej szansy na to że za pomocą zastrzyku da się z tym cokolwiek zrobić raczej proponowali mi zastanowienie się nad operacją ale ja sie nie poddawałam pisałam,konsultowałam i w końcu trafiłam na magika który bez skalpela poradził sobie z moim problemem i spełniło się moje marzenie, Wiecie co a tak naprawdę nawet nie oczekiwałam takiego fajnego efektu,ja chciałam mieć jakiekolwiek usta choćby najmniejsze a są całkiem duże :) walczcie o marzenia warto :)

Gość gość
a to jest do zrobienia, jest taki zabieg lip lift, dzięki któremu możesz podnieść górną wargę, co naprawdę daje super efekty, z tego co kojarzę dr Osuch wykonuje ten zabieg. Jest mało inwazyjny, trwa pół godziny po tygodniu ściąga się szwy, a efekty naprawdę świetne.

Gość gość
hej ja tez jeszcze pół roku temu miałam wąskie usta, polecam wszystkim dziewczyną wypełnienie preparatem juvederm smile, ja robiłam w bytomskiej klinice Amaryllis, jestem mega szczęśliwa mam piękne, zmysłowe usta, rewelacja :) w końcu medycyna estetyczna jest dla ludzi, warto!!!!!!!!

Gość gość
Lepsze za wąskie niż za szerokie.

Gość gość
Obrzydliwe

Gość gość
no ale można przecież powiększyć usta i wyglądać naturalnie. Ja byłam na zabiegu, który sprawił, że moje usta teraz są większe i wyglądają bardzo naturalnie o tym mówię http://drosuch.pl/twarz/powiekszenie-ust/

Gość gość
W przypadku wąskich ust polecam skorzystać z usług doktor Szczepańskiej w Mielcu. Wykonuje ona zabieg powiększenia ust kwasem hialuronowym. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że doktor zna się na swojej pracy a moje usta w końcu wyglądają na duże.

Gość gość
gość dziś W przypadku wąskich ust polecam skorzystać z usług doktor Szczepańskiej w Mielcu. Wykonuje ona zabieg powiększenia ust kwasem hialuronowym. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że doktor zna się na swojej pracy a moje usta w końcu wyglądają na duże. x Bzdura, robi kaczory oblesne po ktorych robia sie grudy :(

Gość ustatoja

miałam zniszczone usta, strasznie mnie to wkurzało... postanowiłam o siebie zadbać. Wybrałam klinikę Dethloff - poleciła mi ją koleżanka! Osocze bogatopłytkowe zrobiło z moim ustami cuda! Są lekko większe a przede wszystkim wreszcie zadbane!!!