Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
Jakby kochał to by się rozwiódł Hmmm.....a jakby kochał to by chyba żony nie zdradzał....czy nie ?zonki jak to jest?kochają was i zdradzają z miłości?

Gość gość
teraz już męża masz kochanko? jak się twój maż czuje w skórze jelenia? :D

Gość gość
Pewnie też ma kochankę także ja się bawię to niech i on się bawi :)

Gość gość
i znowu szamba ciąg dalszy - bazyle bez chłopów udające kochanki będą jechać żonkom z zazdrości że maja chłopów, zonki będą jechać kochankom udajac że jest dobrze i naj z męzem choć pewnie ame maja go dosyc i marzą o skoku w bok. Eh baby durne jesteście jak białoruskie kłody leśne.

Gość gość
Zgadzam się z powyższym

Gość gość
Czy tu niektóre kobiety są jebniete czy tylko takie udają ? Jak odpowiadam na teoretycznie pytanie teoretyczną odpowiedzią to znaczy, ze jestem kochanką? Ok nie wam będzie Jestem ciekawa co byście zrobiły gdyby okazało sie, ze wasz mąż zdradza was z kilkoma panienkami ? Dałybyscie szanse temu, który was oszukiwał i zdradzał ? Dalybyscie mu wybór między wami a kochankami?

Gość gość
Akurat wierzę w to ze mogą tylko spać obok siebie bo widzę jak ja często bzykam się z mężem lub też wiem jak często dają mezom moje znajome-czyli bardzo rzadko.więc nie pieprzcie że w malzenstwach jest cud miód bo to bzdura.po latach nie podniecamy facetów taka prawda i bez sensu jest się oszukiwać xxx Jak ty masz skitrane małżeństwo to jeszcze nie znaczy, ze każda tak ma. Tak wiesz jak często znajome bzykają się z mężami, bo jesteś ich materacem. :D Po latach mam seks z mężem kiedy tylko zapragnę i on też. Często siebie pragniemy, więc często się bzykamy, a jakaś tam kochanka jeśli jest w ukryciu niech robi z siebie pośmiewisko twierdząc, że my tylko razem śpimy. :D

Gość gość
14:00 Facet który zdradza nie kocha nikogo poza sobą samym Nie jestem typem męczennicy nie toleruje tego typu zachowania Nie staram się zrozumieć wytłumaczyć uważam że to nie ma sensu Więc rozstalabym się wtedy z mężem

Gość gość
żonę się kocha kochankę roooocha;)

Gość gość
Jestem ciekawa co byście zrobiły gdyby okazało sie, ze wasz mąż zdradza was z kilkoma panienkami ? Dałybyscie szanse temu, który was oszukiwał i zdradzał ? Dalybyscie mu wybór między wami a kochankami? x tak samo jak i ty kochanko bo żona to rodzina a kochanka obca baba którą zawsze można przegnać i musi zniknąć

Gość gość
gość dziś jak kochanka jest obrotna to ma kilku mężów na stanie a nie jednego;)

Gość gość
tak samo jak i ty kochanko bo żona to rodzina a kochanka obca baba którą zawsze można przegnać i musi zniknąć ale co to za rodzina jak twój mąz pakuję parówę w obcą dziurkę? Ja rozumiem że niektóe zony udają ze jest git i to tolerują no bo jak mąż bogaty,ma forsę,zapewnia solidny poziom zycia to ok. Tylko nie oszukujmy się - rodzina to to już nie jest. Tak jak małżeństwo Kennedych.

Gość gość
gość dziś gość dziś jak kochanka jest obrotna to ma kilku mężów na stanie a nie jednego xxx A co mnie to obchodzi? :D Mam gdzieś kooresto kochanki. Ważne, ze mi jest dobrze z mężem. :D

Gość gość
No jak twój maź kooorfi sie z kochanka to tez nie twoja sprawa ? Ważne, ze jest ci z mężem dobrze?

Gość gość
no jak jest ci dobrze zmężem skoro wiesz że sypia z inną?nie oszukuj się,nikt i tak ci nie uwerzy. No chyba ze masz bogatego meża,czyli ze kochasz jego pieniądze,nie jego. I nie jestem kochanką a to piszę by poznać twoje zdanie,nie myśl że cie atakuję.

Gość gość
ale co to za rodzina jak twój mąz pakuję parówę w obcą dziurkę? Ja rozumiem że niektóe zony udają ze jest git i to tolerują no bo jak mąż bogaty,ma forsę,zapewnia solidny poziom zycia to ok. Tylko nie oszukujmy się - rodzina to to już nie jest. Tak jak małżeństwo Kennedych. x dopóki są małżeństwem, mieszkają razem, śpią razem, kochają się razem i prowadzą spólne gospodarstwo domowe są rodziną czy tobie się to kochanko podoba czy nie. ty jesteś obca

Gość gość
Czyli z powyższej dyskusji wysnułem jedną konkluzję - zawsze lepiej być zoną mimo iż wiem że maż rooocha inną ale co tam - żona to zona ma faceta na legalu, a kochanka niech i se ***** a i tak chłopa na legalu nie ma;) Hehehe Poleczki oj Poleczki inteligencja to wy nie grzeszycie,jedźta juz na ten zachód i nie róbta tu popeliny, na awsze miejsce niech Ukrainki przyjadą.

Gość gość
Wśród znajomych był przypadek, że mąż zdradzał żonę. Żona się dowiedziała, za jakiś czas był rozwód. Kochanka w skowronkach, jej kochanek , już teraz wolny, zamieszkał z nią. Sielanka. Po paru miesiącach okazało się, że kochanka jest taka jak żona. Wymaga sprzątania, płacenia rachunków, czasem ja boli głowa, a codzienne życie stało się nudne. Już nie są że sobą. On mieszka sam, i pewnie tak już zostanie. O kochance to nie wiem, a była żona ma nowego partnera. Oby tym razem był jakiś do rzeczy.

Gość gość
dopóki są małżeństwem, mieszkają razem, śpią razem, kochają się razem i prowadzą spólne gospodarstwo domowe są rodziną czy tobie się to kochanko podoba czy nie. ty jesteś obca ale ja nie jestem kochanką idiotko. Wszystko co napisałąś powyżej to ok ale gdyby jeszcze dodać ze on sypia z inną to nadal uważasz to za małżeństwo?Gratuluję inteligencji:) Pewnie złapałaś chłopa na brzuch a udajesz mądrą szczęśliwą wszystkowiedzącą zonę:)

Gość gość
gość dziś dlatego najlepszą opcja są prostytutki, pisze to jako facet. Małżeństwo to sciema,monogamia podobnie. Ci co są w długoletnich zwiazkach tak pewnie myśla skrycie o innych osobach,są razem ze strachu albo z przyzwuczajenia bo juzek wykręci żarówkę a grażyna mimo wszystko ten obiad ugotuje.

Gość gość
Sprawa prosta. Jakby facet tak bardzo kochał kochankę, to w try miga by się rozwiodl. Co to rozwodów nie ma? I są dzieci, czasem nawet kilkoro. Jak facet chce, to się zawsze rozwiedzie. Jak się nie rozwodzi dla kochanki, to chyba jasne, że nie wiąże z nią przyszłości, ale jak któraś chce robić za materac to droga wolna.

Gość gość
14:28 Nie chcesz to się nie zenisz to akurat żadna filozofia. A jak już masz żonę, czy męża to nie zdradzasz. A jak ci źle, to bierzesz rozwód i tyle.

Gość gość
dopóki są małżeństwem, mieszkają razem, śpią razem, kochają się razem i prowadzą spólne gospodarstwo domowe są rodziną czy tobie się to kochanko podoba czy nie. ty jesteś obca xxx Tak jest i nieważne gdzie facet wkłada parówę. My żony mamy to gdzieś tak samo, jak kochanki mają gdzieś, ze facet ma żonę.

Gość gość
14:28 Krótko zwięźle i temat zakonczony

Gość gość
Mnie ciekawi, czy możliwe, może mąż zdradza a żona latami nic nie wie? Nie mówię o miesiącu czy trzech, ale np dwa lata mąż zdradza, a żona nieświadoma zdrad.

Gość gość
by lubią sie roochać i zdradzać jednakowo nie oszukujmy się. dlatego małżeństwo to ściema,jezeli miałbym sie żenić to tylko z jakas skromna szarą myszką. A koooorfa zawsze będzie koooorfą,niezależnie czy jest zoną czy kochanką.:)

Gość gość
gość dziś krótko i na temat - pisze to już od jakiegoś tym idiotkom no ale wiesz jak grochem o scianę. I nie nie jestem zoną tylko facetem. Sorry kochanki ale my faceci lubimy tylko z wami sypiać,w łózku jestescie lepsze od zon;) No i pozwalacie na wiecej niż grażyna;) Aleprzy piwie z kumplami mamy z was bekę.

Gość gość
Które 14:28 Bo tam są dwa posty

Gość gość
gość dziś ten drugi post z 14:28

Gość gość
Wszystko co napisałąś powyżej to ok ale gdyby jeszcze dodać ze on sypia z inną to nadal uważasz to za małżeństwo?Gratuluję inteligencji x tak to dalej jest małżeństwo a twoja inteligencja przeraża x Pewnie złapałaś chłopa na brzuch a udajesz mądrą szczęśliwą wszystkowiedzącą zonę x chłopa na brzuch to ty chcesz złapać tego żonatego pewnie ale facet jest cwany i na parówę naciąga grubego flaka. nawet jeśli facet się żeni bo wpadł z dziewczyną to przecież nikt go nie zmusza i tobie nic do tego. ile teraz mamy panien z dziećmi? zazdrościsz bo ty nawet na 10 brzuchów nie złapiesz faceta. facet jak nie chce to się nie ożeni bez znaczenia czy jest ciąża czy jej nie ma. dla twojej informacji mnie to nie dotyczy. mamy dziecko z in vitro