Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
14:41 Ten drugi był mój. Nawet jak małżeństwo się rzeczywiście nie układa, ale obydwoje są że sobą że względu na dzieci, to jak tylko się pojawi ktoś, z kimś się chce być, to żona zostawia męża albo mąż żonę i wiążą się z nową osoba. A jak jest kochanka, to jest tylko kochanka, a on nie odchodzi dlatego, że żona nie daje rozwodu, czy ze są dzie i, ale po prostu on nie chce wspólnego życia z kochanką. Ja wiem, że mężczyźni w swoim gronie to się śmieją z takich kobiet.

Gość gość
No jak twój maź kooorfi sie z kochanka to tez nie twoja sprawa ? Ważne, ze jest ci z mężem dobrze? xxx Nic nie wiem o koofieniu się mojego męża i jest mi z nim dobrze, a jak się kiedyś dowiem, to właśnie będzie to moja sprawa, a nie kochanki.

Gość gość
Nie idiotko materacem nie jestem ale rozmawiamy przy piwku czy kawie.niech ci będzie że mam skitrane małżeństwo;)za to ty się bzykasz po wielu latach małżeństwa non stop Buhahaha akurat w to ktoś Ci uwierzy.a i świetnie wyglądasz i twój mąż w ogóle nie patrzy na inne i nie marzy by bzyknac koleżankę z pracy taaaa jasne.

Gość gość
Są małżeństwa, gdzie seks jest przez wiele lat na porządku dziennym. To, że ty z mężem nie masz seksu, to nie znaczy, że inni nie mają. Masz ciulowe małżeństwo, to zrób z tym coś, to twój problem.

Gość gość
15:15 Zlot nieudaczników i każdy się licytuje kto ma gorzej hahaha

Gość gość
taaa tu same szczęśliwe żony i mega atakcyjne kochanki. Każda z tutejszych po prostu jedzie sobie z palca przed plakatem di caprio hehehehe

Gość gość
Nie rozumiem. Jak małżeństwo jest dla was do bani to czemu się nie rozwieść?

Gość gość
gość dziś Nie idiotko materacem nie jestem ale rozmawiamy przy piwku czy kawie.niech ci będzie że mam skitrane małżeństwo za to ty się bzykasz po wielu latach małżeństwa non stop Buhahaha akurat w to ktoś Ci uwierzy.a i świetnie wyglądasz i twój mąż w ogóle nie patrzy na inne i nie marzy by bzyknac koleżankę z pracy taaaa jasne. xxx Do kogo to smarujesz sfrustrowana kooreffko? Idiotki poszukaj w swojej rodzinie, tam każda to idiotka taka jak ty. Tak, w przeciwieństwie do ciebie mam udane małżeństwo i seks, a ciebie mało nie rozerwie, ze ktoś ma fajnie. Na ciebie żaden nie spojrzy nawet w tej robocie, gdzie tyle jest chłopów i każdy ma ciebie gdzieś. Wierzy mi każdy, kto zna mnie i mojego męża. Ty szmatławcu nie musisz wierzyć ani mi ani nikomu innemu, bo dla każdego jesteś tylko pośmiewiskiem. :D

Gość gość
No dobra zonk.macie super małżeństwa i seks przy świecach co drugi dzień.prawda jest jaka jest.tylko skąd te kochanki???Hmmm....pewnie z miłości :)

Gość gość
15:30 Bo jak ktoś ma do du,py małżeństwo, to myśli, że każdy tak ma. Do jego małego mozdzku nie trafia, że może być inaczej :D Albo pisze to z zawiści, chce aby ktoś miał tak samo do du, py jak on : D

Gość gość
Jakie kochanki? Przecież pisałam, ze nie wiem o żadnej kochance.

Gość gość
15:35 Kochanki sa tam, gdzie się ma dupka za męża. W kochających i szanujący się zwiazkach nie ma miejsca na skoki w bok. Ale trzeba jeszcze rozumieć co to jest miłość i szacunek. I zdradzająco i kochanka-dla nich te pojęcia są obce. Jak i dla wielu uczestników forum jak widać. :D

Gość gość
Tak u ciebie idiotek nie ma:)pocieszaj się debilko:)u ciebie miód cud i orzeszki:)boska żona z mężem wpatrzonym w nią:)nikt wam w to nie wierzy chyba ze jesteś pół roku po slubie

Gość gość
Buahaha to , że wy macie nie udane małżeństwa nie znaczy, że wszyscy tak mają Hahahahahaha A kochanki? Może ktorejs się udało odbić męża, może, bo nie znam takiego przypadku :D

Gość gość
Tak u ciebie idiotek nie ma pocieszaj się debilko u ciebie miód cud i orzeszki boska żona z mężem wpatrzonym w nią nikt wam w to nie wierzy chyba ze jesteś pół roku po slubie xxx Idiotka i debilka to jesteś ty, która wmawia sama sobie na publicznym forum, że każdy ma skitrane małżeństwo tak jak ty. Ale cyrk za darmo z siebie zrobiłaś. :D Za kogo ty wyszłaś desperatko, ze już pój roku po ślubie patrzeć na siebie nie mogliście? :D

Gość gość
I rozwiedz się jak co się nie podoba.

Gość gość
A ja znam i to nie jeden taki związek gdzie facet odchodzi z kochanka albo na odwrót:)

Gość gość
Na tym forum żony piszą jakie są szczęśliwe a na innym narzekają jakie są nieszczęśliwe w malzenstwach.wystarczy wejść i poczytać :)

Gość gość
Też znam. Tylko, że z kochanką okazało się być bardzo szybko, że jest tak samo jak z żoną. A i jedna znajoma się rozwiodla , a jej były zamieszkał u kochanki, ale mu nie wyszło, to chciał wrócić do ex żony, ale ta mu powiedzila do widzenia.

Gość gość
Ja nie jestem żoną. Ale znam i żony i kochanki. Żony są różne, ale kochanki wszystkie co do jednej są jakieś niepoukladane.

Gość gość
Szkoda się udzielać na tym forum bo żony i tak są piękne kochane seks mają z mężem boski i co drugi dzień.wszystko pięknie i poukładane a jak się kochanka przypeleta to i tak przecież miś wróci do żony i da sobie wyprać majtki:)

Gość gość
Kochanki to są chore psychicznie i dlatego takie gafy strzelaj, że się wszyscy z nich śmieją. :D

Gość gość
Ta chore psychicznie za to żony poukładane.oj baby baby

Gość gość
A ja znam i to nie jeden taki związek gdzie facet odchodzi z kochanka albo na odwrót x i dlatego czekasz latami aż żonaty odejdzie od swojej żony?

Gość gość
Majtki to pralka pierze. A kochanka ? Rano jej kochanek ubierze majtki jak już sobie ulzy i wróci do swojego domu. I tyle go będzie widziała. :D

Gość gość
Haha no spoko jak pasuje ci życie z mężem który woli inna cipkę to twoja sprawa:)

Gość gość
No chore psychicznie są kochanki. :D Która normalna kobieta będzie biegać za żonatym i błagać go o rozwód? Która normalna będzie żyć w ukryciu latami? Która normalna poświęci swoją młode lata dla jakiegoś dziada żonatego?

Gość gość
A czekam?pierwsze słyszę :)zdarzają się i takie co czekają ale większość jednak waszego misia nie chce :)możecie mi wierzyć :)

Gość gość
Błagać i biegać za zonatym?Haha no jak kochanka na z 20lat to może i biega ;)póki co to mój kochanek kombinuje jak zakończyć małżeństwo a ja mam nadzieje ze mnie się to nie uda bo ja męża nie chce zostawić bo mimo tego że w łóżku mi sie znudzil to kasę zarabia i dobry z niego mąż :)

Gość gość
a tobie nie przeszkadza to, że facet ciebie bzyknie tylko wtedy, gdy jego żonę głowa boli? masz męża?