Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

ktos kto uwaza mnie za paszteta jest po prostu smieszny

Polecane posty

Gość Nie mam już siły do niektórych
No i już jej nie ma. Przynajmniej względny spokój na kafe nastał :)

jestem ale co ja sie bede klocic. kto mi wierzy to wierzy. debili przekonywac nie bede

Gość Nie mam już siły do niektórych
W takim razie dzień dobry Natalio! Gdzie się tak dobrze nauczyłaś po polsku mówić?

Gość spoko spokoo
jeśli chodzi o tę oreiro... na fotkach jest ok, natomiast patrząc na jej filmy zawsze raził mnie jej głupkowaty wyraz twarzy i mowa jakby kluchy w ustach miała powinna skupić się bardziej na pozowaniu niż na graniu

Gość A bo to jest tak
To jest naprawdę psychofanka Oreiro, już na kilku portalach ma podobne profile :-O

Gość wcale nie koniecznie
hahahaha kto mi wierzy ten wierzy hahahaaaahahaha KTO CI DO CHOOJA WIERZY ? :O Żegname 🖐️ takie ceregiele to sobieee odstawiaj przy swoich kolezankach z gimnazjum.

nie jestem zadna oreiro i nie wiem co tam robia moje zdjecia! powtarzam. ta strona nie jest przez nia autoryzowana i kazdy mogl wrzucic zdjecia natalii i moje.! tyle mam na ten temat do powiedzenia! wiem ze jestem do niej podobna, stąd ten nick.

ludziska --nie piszcie w zalozonych przez nia tematach i w koncu sie stad wyjebi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie patrzcie na tych co ja chwala bo to pewnie ona sama ze soba pisze by przykuc uwage innych z caffe .---poprostu olewajcie ja --wszelkie wpisy wulgarne na jej temat sprawiaja jej przyjemnosc --po prostu olac debila i tyle .

wypieprzaj stąd pedale. juz ci powiedziałam, ze ciebie cioto sobie tutaj nie zycze.

Gość wcale nie koniecznie
WIESZ CO ? MOZE NAGLOSNIMY SPRAWO I KTOS SIE TOBA ZAJMIE , co ? :D Bo ty jestes chora psychicznie , Ty z ludzi idiotów chcesz robić ? MASZ ROZDWOJENIE JAŹNI . I KOORWO YEBANA NIE OBRAZAJ TINIA ! SMIECIARO !!!!!!

a wszyscy z kafe sobie nie zycza tutaj Ciebie Amando Stąd nick ?:D To chyba Postać z serialu , rownie dobrze mogłas sie nazwać Milagros :D I to z powodu ze jesteś podobnja taaaaak ?:D

tak wenus malo inteligentna paszteciaro. rownie dobrze moglam sobie wziac NICK milagros, no i ?

Gość Ja też jestem podobny
A ja jestem podobny do ferdka kiepskiego ale w mordę jakoś Andrzej Grabowski nie ma mojego zdjęcia na swojej stronie...:(

Gość Ja też jestem podobny
Ale psychofani Ferdka też nie mają mojego mojego zdjęcia:(

Gość Amanda O czy Amanda 0

Gość tak sobie szybko przejzalam
przeciez to natalia oreiro. o co halo? :)

Gość No tak no tak no tak
O i jest też psychofanka Sarah Jessiki Parker :D

Proste jest to ze masz nasrane w glowie dziewczynko. Do spania wieczorynka się skonczyła

Gość to nie poznaliście
od razu, że to oreiro? przecież to jasne. Szkoda, ze wcześniej mnie tu nie było. Znam tę fotkę i od razu nie byłoby tajemnicy ;)