Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakawakawakaa

odnoszę wrażenie że kafeteria to spęd bezczelnych chamskich i wulgarnych ...

Polecane posty

Gość wakawakawakaa

żałosnych bab....jeżeli tylko którejś z "was" nie spodoba się sposób w jaki piszą inni ich poglądy nieco się różnią od waszych, zaraz po nim jedziecie, matki polki ...za grosz wyrozumiałości ale za to zawiścią i chamstwem nadrabiacie, nie ma co ....i jaka ma byc ta Polska jak pełno w niej zawistnych samolubnych ludzi???? Odwiedziłam już wiele forum, ale nigdzie nie spotkałam się z takim chamstwem...kafeterie tez odwiedzam od paru ładnych lat ale to co sie teraz dzieje, przechodzi ludzkie pojęcie. Życzę wszystkim kobietka i nie tylko więcej dystansu i życzliwości aby w nowym roki i ktos do was się uśmiechną

eeee tam ;) ja się pieklę i obrażam jak morderczynie wątki zakładają na forum dla matek ( czy to przyszłych czy to teraźniejszych czy to tyuch co utraciły swoje maleństwa w wielkim żalu) a nie na forum dla abortek ^^ To tak jakby ktoś na forum o Lamborgini zaczął pisać o maluchu :/

Gość Inga87
Jeśli już to aborterek - nawet po polsku nie umie a chce tu wszystkich na forum pouczać.

Gość tryutrf
A ja myslę ze to taki sposób na odreagowanie życia. Pewnie 80% pań stąd to osoby biedne, zyjące poniżej średniej krajowej. I to widać bardzo w każdym temacie o wózkach, o ubraniach, o mlekach, o szkodach wyrzadzonych przez dzieci. Kupisz nowy drogi wózek - źle powinnaś kupić stary i używany. Kupisz nowe ubranka - źle bo powinnaś kupic z lumpeksu albo wziąć od koleżanek już rozlatujace się. Chcesz karmić dziecko mlekiem modyfikowanym - źle bo to drogie, oszczędniej wychodzi karmienei piersią. Nakrzyczysz na dziecko bo puściło z dymem Twój dom i oczekujesz rekompensaty - źle bo dziecko trzeba pochwalić że dobrze zrobiło i dac mu jeszcze jeden dom do zdemolowania. To typowa logika osób ubogich. I sadzę że to to wyzwala w ludziach tu taką agresję bo to niesprawiedliwe że komuś powodzi się lepiej.

ja calkowicie zgadzam sie z autorka.nie jestem dlugo na forum,poprostu od niedawna,i powiem ze jak czytam niektore wypowiedzi,to wlosy mi sie jeza na glowie i robi sie niedobrze.nie wiem co takie osoby chca osiagnac swoja beszczelnoscia i brakiem jakiej kolwiek kultury osobistej,ale tak naprawde te osoby wyrabiaja w ten sposob o sobie "odpowiednie" zdanie,nie o osobie ktora zwyklinaja czy zwyzywaja od najgorszych,lecz tylko i wylacznie o sobie samym.

Gość vkkmbcdho
Do heppy Ty suko pusta sama ciaze próbowałas usuwać.tymi ci się nie udalo i kasy na skrobanke nie mialas a teraz nazywasz te kobiety morderczyni TY ZAKLAMANA SZMATO WIELCE NAWROCONA DZIWKA

Gość no rzeczywiscie...jestem Happy
"abortek" ha ha ha :D:D:D:D:D:D:D I przestan te kretynskie znaczki ^^ robic :O tylko pisz analfabetko normalne kropki i przecinki.

Gość autorko nie generalizuj
odnoszę wrażenie że kafeteria to spęd bezczelnych chamskich i wulgarnych ... Juz powrzucałaś wszystkich do jednego kosza? NIE UOGÓLNIAJ! Nie sądź innych w/g siebie!!

ja sie wlepilam na ciezarowki, choc nia nie bylam, nie jestem i pewno nie bede. ja to widze odrobine inaczej. nie jestem zdretwiala i znudzona zyciem baba, biedna i zachukana. ale jesli trzeba to rzeczy sie nazywa po imieniu a nie cedzi slodko, zeby przypadkiem kogos nie urazic. w taki sposob mozna rozmawiac z dzieckiem a nie z doroslymi ludzmi. bo potem to juz zakrawa na oblude, a tego nie lubie. w zwiazku z tym zycze wszystkim, bez wyjatku troche asertywnosci!!!!

a ja się z autorką zgodzę!!!! Chcę sprzedać ciuszki po córce i rozpętała się straszna dyskusja jaka to ja oszustka jestem!!!! Wystawiłam na allegro tez oszustka bo kombinuje z podbijaniem aukcji!!!! Żadna z osób komentujących nie kupiła ode mnie nawet jednej rzeczy ale z góry założyły, że jestem nieuczciwa, nie wysyłam towaru i ostrzegają przede mną!!!!!! Ludzie wy chyba chorzy jesteście, czego wy uczycie dzieci swoje, chyba tylko tego, że każdy chce Cię oszukać!!!!!!

Gość mama xxx
autorko tu jest nawet gorzej, sporo kobiet zazdrosnych, zawistnych i wogole chyba zyjacych w jaskiniach. nawet sie o nic spytac nie wolno bo zaraz Cie od idiotek wyzwa- ja korzystam z innego forum, gdzie jest wesolo i sympatycznie- a tak wogole to nie powinno byc mozliwosci pisania bez rejestracji- wszystkie pomaranczki czuja sie bezkarnie

No ale co za różnica, z rejestracją, czy bez, niektóre zalogowane też rzucają mięsem i życzą innym kobietom poronienia i zdrady męża. Przykład z wczoraj.