Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omega3d

czy kobieta jest w stanie odróżnić kiedy facet w łóżku chce ją wykorzystać?

Polecane posty

Gość amicorum
No przecież da się przynajmniej zauwazyć że gośc jest egositycznym dooopkiem. Znaczy kiedy probuje cos na Tobie wymóc, pomimo że mu mowisz że tego nie chcesz - od wyjścia w czasie wolnym po seks. No jak relacja sprowadza się tylko do słow to jest się nad czym zastanawiać. Bo im bardziej ktoś słodzi tym bardziej jest to wszytsko podjerzane.

ach ten wielokropek... Oczywiscie ze kobieta jest w stanie odroznic. Aby byl seks z uczucia to najpierw musi ono się pojawić, a to kazda srednio rozgarnieta kobieta jest w stanie ocenic. Sporadycznie sie zdarza zeby facet miesiacami manipulowal laską tylko po to zeby raz sie z nia przespac. Takie zabawy zupelnie sie nie kalkuluja

Gość 007siekierka007
jak facet chce tylko jednego to myśli, mówi i wszystko kojarzy mu sie tylko z jednym. A jak mu opowiadasz o swoich problemach to robi się mętny jakbyś mu opowiadała rozkład PKP.

Gość kwestią jest czas
jak już powyżej napisano, raczej się nie zdarzy, żeby facet tracił czas miesiącami, żeby zamoczyć. Ponadto, żeby grać miłość przez długi czas, musiałby mieć chyba jakieś osobiste powody do - na przykład - zemsty (rozkochać i porzucić). Jesli tak nie jest, to nie będzie tracił czasu na niekończące się gierki, tylko łapnie się za łatwiejszy towar. Więc najlepiej po prostu zaczekać, a nie od razu wskakiwać do łóżka :) Kiedyś dziewczyny nie miały takich dylematów, bo konsumpcja związku następowała późno, kiedy już było wiadomo, że miłość jest.

Gość Kobieta nie jest w stanie
tego odróżnić, tak jak i zresztą w drugą stronę, mężczyzna nigdy nie będzie pewny kobiety.

Człowiek bez względu na płeć, może mieć pewność, tylko i wyłącznie co do swojej osoby.

jak juz chcesz uderzac w absolut, to oczywiscie ze pewnosci miec nie mozna, ale przekonanie graniczace z pewnoscia jak najbardziej :)

"czy kobieta jest w stanie odróżnić kiedy facet w łóżku chce ją wykorzystać?" Odpowiadam na pytanie - jeśli facet nie chce wykorzystać kobiety w łóżku to jest gej albo brat (normalny oczywiście) Rozumiem, że Twój chłopak (nie sądzę, żeby to był facet, bo pedofilia jest karalna) chce się z Tobą bzykać, a Ty nie wiesz co nim powoduje - uczucia czy hormony. Od razu moge Ci odpowiedzieć - przede wszystkim hormony. W wieku kilkunastu lat każdy będzie czuły, przytulaśny itp, ale 90% przede wszystkim chce rozładować napięcie. Skąd wiem ile masz lat? Z pytań, które zadajesz.

Odpowiadam na pytanie - jeśli facet nie chce wykorzystać kobiety w łóżku to jest gej albo brat (normalny oczywiście) wykorzystac to niefortunne slowo lepiej - przysposobić :D

"wykorzystac to niefortunne slowo lepiej - przysposobić" To nie ja wymyśliłem topik :) Ale jak ktoś wypisuje same sprośności to się ustosunkowuję ze znanym mi powszechnie zapałem i zaangażowaniem ;)

Nie zmienia to jednak tego, że każdego człowieka można oszukać. Przekonanie takie może być złudne :)

z rownym zapalem wszystkiego dobrego zycze! :) przysposobien moc w te noc :D

Kobieta nie jest w stanie dzisiaj nie przyjmuje pesymizmu w takich dawkach :)

Gość omega3d
mało stanowczy udajesz mądrale ,a nie zauważyłeś że napisałam kobieta a nie dziewczynka? jakieś tam lata mam, nie za dużo , ale 20+ więc pedofilię sobie daruj i wykorzystaj swoje umiejętności w normalnym świecie zamiast przegrywać życie na kafe 🖐️ więc uważacie że nie ma różnicy dla faceta z kim idzie do łóżka? dodam że buzowanie hormonów wieku młodzieńczego miał dosyć dawno temu

oczywiscie, ze mozna to odroznic, taki, ktory chce wykorzystac ma czerwone oczy i wyraznie czuc od niego ryby, w koncu pelikany za nimi przepadaja

Gość lejla27
ja myślę że można, jak facet chce na jedną noc laskę do której nic nie czuje tylko przez jakiś tam czas się z nią spotykał, ale nie za długo żeby 'ustrzelić' to w łóżku będzie inny, nie będzie tak o ciebie dbał, skupi się bardziej na sobie, nie będzie aż taki czuły, chyba że na początku jak facet coś do ciebie czuje , czy jak napisałaś mu na tobie zależy , to będzie się inaczej zachowywał sam z siebie, naturalnie że będzie chciał ci zrobić jak najlepiej, namiętny itd.. piszę ze swoim własnych doświadczeń, z facetami powyżej 25 lat ,ale są różni faceci, może niektórym to nie sprawia różnicy czy przelecą jakąś dziewczynę czy idą kochać się ze swoją dziewczyną

Gość ewella2
tak , można to rozróżnić-wystarczy , że facet jest aż przesadnie miły i już wszystko jasne.

Gość trudny dzieciak już tu jest
dla kafeterynych geniuszuf każdy seks jest taki sam :) wejdzie, poślizga się z 10-15min. , 2, góra 3 pozycje i wyjdzie , i jak tu odróżnić ? wiem z wykopalisk :classic_cool: a tak na serio to jak facet kocha to jest troszkę inaczej, zresztą tak samo jak kobiety 🖐️ chyba wszyscy tutaj byli w tak drętwych związkach że po miesiącu czasu idąc do łóżka szli bez żadnego uczucia :O współczuję łącząc się w głębokim bólu :(

Gość omega3d
chodziło mi właśnie o sam seks, nie o jak zwodzi przed

Gość omega3d
ja bym inaczej się zachowywała gdybym miała uprawiać seks z kimś kto dla mnie nic nie znaczy, jakiś kochanek , a inaczej ze swoim facetem ( nie, nie w pozycji misjonarskiej po ciemku :O )

Gość omega3d
to jakoś samo tak z siebie u mnie wychodzi, a faceci mają inaczej? im jest wszystko jedno ?

Gość gussss
mi się wydaje że to zależy czy jest między wami chemia, na pewno tak miałaś że nawet ledwo co poznany facet tak cię pociągał że byś się na nigo rzuciła i namiętnie z nim kochała

Gość omega3d
czyli dla faceta to bez różnicy.. super

Gość gruszicki
może zachowuje się podobnie , ale co innego czuje ;) pisze jako facet więc się nie załamuj