Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śledź w puszce

KURWAAA JESTEM TAK WKURWIONA ZE ZARAZ COS ROZKURWIE

Polecane posty

Gość koloik
mozesz tu sie wyladowac xd.. kurwuj ile wlezie.

KURWA ALE JESTEM WKURWIONA. NIENAWIDZE KIEDY KTOS MI PIERDOLI ZE COS POTRZEBUJE NAWET JAK KURWA NIE POTRZEBUJE. POTRZEBUJE, ALE SAM NIE WIE CO POTRZEBUJE, BO TEGO WCALE NIE POTRZEBUJE. PUSTOSTAN NIEDOROBIONY ZABIJE GO JAK GO DORWE

Gość koloik
powyrywasz nogi z dupy. powiedz mu zeby nie byl taki do przodu bo mu tylu zabraknie ;) poza tym jebac wszystko, bo kurwa jesli nie teraz to kiedy ?:)

NIENAWDIZE GO KURWA KULAM DZIS NA EGZAMINY CALY DZIEN BO MAM W STYCZNIU. A JESZCZE SIE DOWIADUJE ZE PO NIC KULAM BO I TAK MI TO NIE BEDZIE DO NICZEGO POTRZEBNE, BO JESTEM DO DUPY. A POZNIEJ MNIE WKURWIA KUTAS JEBANY I JAK TU SIE NIE WKURWIC

Gość koloik
no nie wiem, po prostu mysli ze wszystko spada z nieba. wez no jebnij mu gazeta przez leb. moze pomoze?;)

Gość koloik
hehe, trzymam kciuki i wspieram.. jej, nie raz jestem tak samo wsciekla.. ze modle sie o wszystko, tylko nie o siłe, bo bym chyba zabiła ;)

Gość koloik
sen leczy..;) dobrej nocy :)

koloik Mam to samo. 😭 O cierpliwość, o miłość, ale nie o siłę. Ja pierdole. On zawsze mnie wkurwia, jego osoba mnie wkurwia. Ale naprzeklinałam. Pewnie jutro znów jakiś hejter się na horyzoncie pojawi. :(

Gość git majonez
Tak o własnym ojcu mówić:O