Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztywny Misza

fatalnie że się cieszycie z nieszczęścia chorej na schizę Amandy O

Polecane posty

Gość Sztywny Misza

przecież zdrowa i normalnie myśląca kobieta tak się nie zachowuje jak Amanda , teraz macie polewkę ale to nic wesołego , dajcie jej spokój , tolerancji trochę życzę

Gość Sesesese niezalogowana
wczoraj jej broniłeś frędzlu .

Gość Sztywny Misza
myślałem, że ona się wygłupia ale po jej tekstach widzę, że prochy łyka i chce być królową tego forum , może nawet królową się czuje po prochach

Gość Sesesese niezalogowana
wkurzyles mnie wczoraj tą gadką :O prochy , nie prochy nayebane w baniaku ma nieźle ..

Gość Sztywny Misza
no dobra, gdy widzę że stado wron atakuje kobietę to staram się ją obronić przed wronami ale teraz przyznaję że należy Amandę wziąźć pod specjalną ochronę abyście jej nie zakrzyczeli , a co Wam zależy , niech się czuje tu nawet królową :)

Nie wiesz co ,to nie chodziło o to ,zeby ją zgnoić :( Sama tego nie lubię ... ale Ona od początku jest yebnięta . Swoją drogą jaki z Ciebie obrońca :P

Gość do sesese
hej, bo ja nie w temacie. czemu ona jest jebnięta? co takiego zrobiła i o co chodzi? jak weszłam to widziałam już tylko samą nagonke.

Gość Sztywny Misza
kafeteria jest dla wszystkich i to nie jest żadna sztuka walić komuś po głowie i niech się broni , być może tej Amandzie kafeteria pomaga aby mieć kontakt z ludźmi dla polepszenia stanu psychicznego i zdrowotnego , więc pozwólmy Amandzie tu być i niech będzie tu :)

Gość Sztywny Misza
a teraz mam propozycję i prośbę do Moderatorek aby zechciały pokasować te tematy, które mogą być obraźliwe dla Amandy , dajmy jej szansę , wyzerujcie proszę tematy wredne na temat Amandy :)

Hehe [złowieszczy śmiech], mam nadzieję tylko że nie zwęszycie mojego genialnego podstępu i połkniecie haczyk... jak się na mnie zaweźmiecie jak na tą Amandę to znowu będę sławny na forum... wrócą czasy mojej świetności hahaha [złowieszczy śmiech]