Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

Z powodu..

Polecane posty

...wczorajszej wariacji pomarańczek zdecydowałam się na małe sprostowanie. Jestem tu pod 2 lat pod tym jednym nickiem, nie robie żadnych innych bo mnie to naprawde nie bawi (dot. Amandy O) Walnięta babka pod moją nieobecność próbowała się pode mnie podszyć, jak zresztą próbowała również to zrobić z ... Natalią Oreiro :D:D Zapomniałam dodać, że podobno jestem też użytkowniczką o nicku Tap Madl- Nie, nie jestem. Nie pisałam na żadnym forum motocyklowym, ponieważ mój kontakt z motocyklem to 4 lata temu u przyjaciółki, gdzie przejechałam się kilka km ze znajomym- W dodatku wtedy nawet nie nosiłam szpilek :D Ci bardziej dociekliwi mogą sobie poszukać tematu w którym piszę o tym że nie chce by moj facet kupił sobie motor, bo dla mnie to tylko narazanie zycia i w moją strone tak samo( oraz o innych używkach) Naprawde mam swoje zycie tak barwne żę odkąd nie pracuje tam gdzie mogłam siedziec klkanascie godzin na kafe - wpadam tu sporadycznie, żeby popisać w tematach w których MAM coś do powiedzenia i które mnie interesują. Nie uważam się za piękność, nie mówie że nią jestem!, więc nie dopowiadajcie sobie sami. Tak mam 20 lat, przeżyłam to co miałam przeżyć.Mam swoje zdanie, które wyrażam na tym nieszczęsnym forum. Nie wiem czy naprawde panuje tu jakaś dziwna zasada, że tym którzy są szczęśliwi trzeba nawrzucać :o Dziwna mentalność, ale jest to do przyzwyczajenia. A teraz się ustosunkuje tylko do jednej wczorajszej wypowiedzi jest brzydkahhhhmmm - Po pierwsze wskaż mi tematy i moje wypowiedzi gdzie " ośmieszałam, poniżałam i pogrążałam ludzi" ? Jeśli chodzi o mój profil to moje zdjęcie, jeśli to tyczyło się Natalii Oreiro to wróć do początku. Nie jestem Bogaczką:o Nie powiem chciałabym sie nie martwić o jutro, ale no niestety tak nie jest. A o "najpiekniejszej na ziemi" już Ci napisałam wyżej. Nie wiem co się dzieje z wami, ale jest coraz gorzej 🖐️

Gość Cudowna_Wenus11I1
Do końca życia będę dziewicą i Wam dziewczyny radzę tak samo.

Gość kksosiuh
luzik

Gość ufffffff
Cieszę się, że to czytam :)

Gość te wenus
walisz sie w kakao?

Gość ona ta on ten
Tez cos widziaaaalam